"Revisionisti elää vaarallisesti. Poliisi, tuomarit ja valtamedia vaanivat häntä. Hän voi joutua vankilaan tai sairaalaan koska tahansa. Hän ja hänen perheensä voivat joutua vakaviin taloudellisiin vaikeuksiin. Hän ei anna tämän kuitenkaan häiritä työtään."

Robert Faurisson

Kanadassa imettävien äitien ei suositella ottavan rokotteita. Kuva: iStockphoto

Imettävän äidin rokotus saattaa aiheuttaa lapsen sairastumisen

10 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 510 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 510 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 510 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 510 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 5 (10 ääntä, keskiarvo: 5,00)
Sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä antaaksesi arvostelun.
Ladataan...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Viisiviikkoinen kanadalainen lapsi sairastui keltakuumeeseen, kun hänen äitinsä rokotettiin keltakuumetta vastaan.

Susan Kuhn (MD, MSc) Calgaryn yliopistosta toteaa, että kyseessä lienee ensimmäinen vahvistus teorialle, josta on paljon tiedepiireissä keskusteltu: äidin ottamat rokotteet saattavat siirtää viruksen imeväiseen ja sairastuttaa lapsen. Tästä syystä rokotteita ei Kanadassa imettäville äideille olekaan suositeltu.

Keltakuumetta vastaan rokotettujen ei myöskään pidä luovuttaa verta, sillä virus siirtyy sitäkin kautta.

Keltakuumerokotteen tiedetään aiheuttavan lapsille enkefaliittia eli aivokuumetta ja aivotulehdusta, josta saattaa seurata muun muassa epilepsia.

Lisää aiheesta: http://www.medpagetoday.com

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tietoa Toimitus

Yksi kommenti

  1. Keltakuumetta vastaan rokotettujen ei pidä luovuttaa verta, sillä virus siirtyy sitäkin kautta. Miten on sitten muiden rokotusten laita? Siitä ei ole ollut mitään tietoa ainakaan tavallisilla kansalaisilla, mutta mielestäni tätä on aihetta epäillä että muutkin rokotteet aiheuttavat verensiirtojen kautta erilaisia rokotteista aiheutuvia tauteja verensiirron saaneisiin. Joku on kyllä väittänyt että, jos näin olisi koko ihmispopulaatio olisi jo kuollut sukupuuttoon. En nyt sanasta sanaan muista miten tähän kantaa otettiin aikaisemmassa jutussa mutta jotenkin noin se meni. Itse en todellakaan pidä mahdottomana asiana tällaista tautien levitystä myös muiden rokotteiden välityksellä. Onhan niissäkin viruksia, elohopeaa ym, moskaa joka jää rokotetun verenkiertoon. Tieteen Maailmastahan tätä voisi tarkentaa, mutta sen kertomukset asioista eivät pidä läheskään aina paikkaansa. Sieltä saa ympäripyöreitä vastauksia.

    (0)(0)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*