- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Ilmasto on aina muuttunut

Martin Armstrongin blogikirjoitus käsittelee ilmaston lämpenemistä.

Kommentti: Hra Armstrong, haluan kiittää teitä, sillä vastustatte ilmaston lämpenemiseksi kutsuttua salamyhkäistä agendaa. On ällistyttävää, kuinka vuosikymmenten geologiset löydöt voidaan sivuuttaa noin vain. Olet oikeassa siinä, että kaikki muuttuu. Magneettiset navat siirtyvät jatkuvasti. Alueet, missä kasvaa tällä hetkellä sademetsää, tulevat olemaan jään peitossa, ja alueilla, jotka ovat tällä hetkellä jään peitossa, tulee kasvamaan sademetsää. Sade, joka saa yhtäkkiä autiomaan puhkeamaan kukkaan, osoittaa, kuinka ilmasto on dynaamisempi kuin mitä suppea käsityksemme ilmastosta antaa olettaa. Yksikään oikea tiedemies ei väittäisi, että tämän teorian puolestapuhujat ovat joko lahjottuja tai tietämättömiä.

PD

 

Vastaukseni: Olet oikeassa. Atacaman aavikko [1] puhkesi kukkaan, kun El Nino toi viimeisen kahden vuosikymmenen rankimmat sateet aiemmin tänä vuonna. Atacaman aavikko on yleensä eräs maailman kuivimmista kolkista. Kukat kukkivat tyypillisesti kerran 5-7 vuodessa.

Siperiasta taasen, venäläiset löysivät kauan sitten sukupuuttoon kuolleen kasvin ikivanhoja siemeniä. He onnistuivat herättämään kasvin henkiin. Kyseessä on vanhin kasvi, joka on elvytetty 32 000 vuoden jälkeen [2]. Tämä osoittaa, kuinka hedelmällinen Siperia on ollut, eikä se ole aina ollut kylmää aluetta.

[3]

Piri Reisin kartta [4] löydettiin sattumalta turkkilaisesta museosta vuonna 1929. Kartassa Antarktis esitetään tarkasti, ilman jääpeitettä, mille ei ole mitään loogista selitystä, paitsi ettei se ollut jään peitossa – merkki muinaisesta ilmaston lämpenemisestä. Turkkilainen admiraali Piri Reis suunnitteli maailmankartan. Tämä kartta kattoi Portugalin, Espanjan, Länsi-Afrikan, Keski- ja Etelä-Atlanttin, Karibian, itäisen osan Etelä-Amerikasta sekä osan Antarktista. Sen uskotaan kattaneen Pohjois-Amerikan, mutta loput kartasta tuhoutui.

[5]

 

[6]On siis olemassa mittava määrä todisteita, jotka osoittavat että ilmasto on AINA muuttunut; magneettiset navat ovat aina siirtyneet, sekä jää niiden mukana. Tällä kuvalla he markkinoivat ilmastonmuutosta. NASA:n tuore tutkimus [7] osoitti, että Antarktiksella on jäätä väitettyä enemmän, juurikin siksi koska navat siirtyvät. Aivan samanlaisia tuloksia on saatu pohjoisnavalta – jäätä on nykyään enemmän verrattuna aikaan, jolloin Al Gore nosti kysymyksen esille.

Sen sijaan, että tutkittaisiin, ja ymmärrettäisiin objektiivisesti (1), että navat liikkuvat, ja että (2) ilmasto on aina muuttunut, tätä käytetään verotuksen oikeuttamiseen maalaamalla uhkakuvia, jotka ovat täysin perättömiä. Ympäristön muuttaminen heittämällä jätteitä veteen tai käyttämällä dieseliä busseissa niin, ettei pysty hengittämään, on eri asia kuin maapallon ilmaston muuttaminen. Toinen saavutetaan liioittelemalla toista. Ne, jotka kieltäytyvät edes ajattelemasta vaihtoehtoja propagandalle, ovat osoittaneet umpimielisyytensä, eivätkä he tule selviämään tulevasta mullistuksesta.

 

Lähde: Armstrong Economics [8]