- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Ilja Janitskinin juutalaisviesti synnytti kiivaan Facebook-keskustelun

MV-lehden päätoimittaja Ilja Janitskin herätti kiivaan ja tärkeän keskustelun [1] viikonloppuna sosiaalisessa mediassa. Janitskin sohaisi muurahaispesää kirjoittamalla: ”Teen palveluksen nyt monelle. Maailman rasistisin kansa on Israelin juutalainen. Piste.”

janitskin juutalaiset [2]ilja juutalaiset 2 [3]

Valtaosa Janitskinin saamasta palautteesta oli positiivista, vaikka sionistit usein väittävät, että maahanmuuttokriittinen liike [4] voi saada tarvitsemansa kannatuksen ainoastaan hännystelemällä Israelia.

Sionistien hännystelyn sijaan maahanmuuttokriittisen liikkeen tulisikin paneutua pakkomonikulttuurisuuden aatteellisiin [5], taloudellisiin [6] sekä geopoliittisiin [7] taustoihin. Niiden taustaa vasten Janitskinin herättämä keskustelu oli paikallaan.

Muutamat ennalta-arvattavat vastalauseet olivat peräisin sionisteilta, jotka valehtelivat, että juutalaisvallan kritisoiminen tarkoittaisi jostain syystä muslimimaahanmuuton kannattamista. Tosiasiassa Israel tekee yhteistyötä Isisin kaltaisten ääri-islamistijärjestöjen kanssa, [8] ja merkittävimmät kansainväliset sionisti [9]– ja juutalaisjärjestöt [10] lobbaavat avoimien rajojen puolesta.

Euroopan neuvoston ”ihmisoikeuskomissaari” Nils Muižnieks totesi [11] vain muutamia kuukausia sitten, että juuri Euroopan juutalaiset ovat vaatineet euroeliittiä puuttumaan entistä ankarammin ”äärioikeiston” toimintaan.

Janitskinin Facebook-seinällä käytiinkin kovaa keskustelua muun muassa siitä, ketkä omistavat vapaata maahanmuuttoa lobbaavat kansainväliset pankit [12] sekä kulttuurimarxistista propagandaa markkinoivat valtavirtaiset mediat [13]. Keskustelun yhteydessä jaettiin myös videoita, jotka valottivat toisen maailmansodan [14] salattua historiaa.

Päivitys oli aiheellinen myös siksi, että Suomen juutalaisyhteisön pää-äänenkannattaja, HaKehila-lehti, on hyökännyt aiemmin suoraan MV-lehteä vastaan [15]. Olisi siis vähintäänkin epäloogista, jos MV-lehti kannattaisi sionismia.


Mikäli Facebook päättää sensuroida viestiketjun, voit lukea sen tallennettuna Archive.is-sivustolta TÄÄLLÄ [16].

Suomen kulttuurimarxistinen poliisi [17] tekee tällä hetkellä kaikkensa, jotta MV-lehti saataisiin pois verkosta ja Ilja Janitskin saataisiin kidnapattua [18] Suomeen poliittisen tuomioistuimen eteen. Samalla kasvava joukko siirtolaistaustaisia seksuaalirikollisia [19] juoksee vapaana Suomen kaduilla poliisin ”resurssipulan” vuoksi.

 

Lue myös:

Loppu MV-lehdelle –kampanja ylistää ”juutalaista rotupuhtautta” [20]
Kokoomusnuorten kampanja MV-lehteä vastaan ei yllätä [21]
Valtamedia varoittaa Magneettimediasta, Kansallisesta Vastarinnasta ja MV-lehdestä [22]