- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Huomiot; USA perui vetäytymisensä Syyriasta

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump ilmoitti taannoin, että Yhdysvallat poistuu [1]  Syyriasta, koska terrorijärjestö Isis on nujertunut. USA on antanut ymmärtää, että se taistelee Isistä vastaan, vaikka Isis on Yhdysvaltojen ja Israelin luomus. Todellisuudessa Yhdysvaltojen operaatiot ovat kohdistuneet Syyrian hallintoa vastaan, eikä Isisin nujertamiseksi. Yhdysvaltojen iskut Syyriassa ovat Israel-lobbyn ja Israelin painostuksen tulosta Washington Syyrian politiikkaa kohtaan.

Israel ja Yhdysvallat ovat erityisen likeisiä kumppaneita.

Washington onkin täyttämässä Syyriassa juutalaisvaltio Israelin etuja, sillä on sangen mieluista Israelille nähdä Syyria epäitsenäisenä sekä kyvyttömänä puolustautumaan.

Mutta viimeisten tietojen mukaan Trump on pyörtänyt päätöksensä, vetää sotavoimansa pois Syyriasta [2]. Keskeisin tekijä Trumpin takinkääntämiseen vetäytymisessä johtuu juutalaislobbyn valtavasta painostuksesta Valkoisen talon politiikkaan, kuten jäljempänä olevassa luvussa perustellaan.

Myös MTV [3] uutisoi Yhdysvaltojen vetäytymisestä Syyriasta:

Yhdysvaltojen johtaman koalition vetäytyminen Syyriasta on alkanut, kertoo koalitiota edustava eversti Sean Ryan tiedotteessa. Vetäytymisen järjestelyistä tai aikatauluista ei ole annettu vielä tietoa.

Perusteluja Israel-lobbyn vaikutusvaltaan

Politiikan tutkimuksen professori John Mearsheimer ja kansainvälisten suhteiden professori Stephen Walt esittävät kirjassaan The Israel Lobby and U.S. Foreign Policy Israel-lobbyn eli sionistien sekä sionististen lobbausryhmien poliittista valtaa Yhdysvalloissa. Heidän mukaansa järjestäytyneiden juutalaisyhteisöjen hegemonia-asema on vaikuttanut Yhdysvaltojen Lähi-idän politiikkaan Israelille edullisesti.1, 2

Sionistien eturyhmillä on Yhdysvalloissa lähes täydellinen kontrolli valtamediassa ja kongressissa, jonka on vaikeaa tehdä mitään ilman sionistien hyväksyntää. Israelin suurlähetystöllä on suorastaan vaarallisen suuri vaikutus kongressiin.3  Israel-lobby on aina painostanut Yhdysvaltojen hallintoa ja presidenttiä ennalta ehkäiseviin humanitäärisiin interventioihin maailmalla Israelin, kansainvälisen pankkiirieliitin ja suurpääomistajien etujen tähden.

Täten on päivän selvää, että Trumpin takinkääntö Syyriasta vetäytymisen suhteen, oli täysin Israelin sekä Israel-lobbyn Lähi-idän lobbauspolitiikan tulosta.

Jopa geopoliittisiin konflikteihin erikoistunut tutkija ja luennoitsija Alan Salehzadehin [4]  mukaan Trumpin ulkopoliittinen kärkitavoite on Israelin turvallisuus ja arabiliittolaisten suojelu.

 

Isis näytti yllättäen virkoavan?

Sen jälkeen, kun Trump ilmoitti Isisin olevan lyödyn, ja päätti sotilaidensa vetämisestä Syyriasta, alkoi tapahtua. Yle-uutisten [5] mukaa Isis-terroristijärjestö teki itsemurhaiskun Pohjois-Syyriassa. Uutistoimisto Reutersin mukaan iskussa oli saanut surmansa16 ihmistä, joista ainakin kaksi oli amerikkalaista sotilasta sekä yksi maan puolustushallinnon työntekijä sekä yksi amerikkalainen palkkasoturi.

Tämä isku näyttää palvelevan hyvin Trumpin pyörtämispäätöstä Syyriasta vetäytymisen suhteen.

Ketkä halusivat, että Yhdysvallat eivät poistuisi Syyriasta? Luonnollisesti Israel, kansainväliset sionistit, Yhdysvaltojen juutalaisetjärjestöt sekä tietyt Israelin myönteiset fundamentalistikristityt. Emme voi erehtyä pahasti, jos päättelemme, että Israelin Mossad, ja kenties tietyt Yhdysvaltojen salaiset elimet ovat hiljattain tapahtuneen iskun taustalla Pohjois-Syyriassa. Huomionarvoista on muistaa, että Isis-terroristijärjestö on Israelin jatkettu käsivarsi Syyrian kriisissä.

 

Pompeo vakuutteli Yhdysvaltojen pysyvän juutalaisvaltion rinnalla

Kuten yllä jo annettiin ymmärtää, Yhdysvaltojen ”taistelu Isistä vastaan” toimii verukkeena Syyrian miehittämiselle. Päivänselvää on, että Yhdysvallat on Syyriassa varmistamassa Israelin etujen toteutumista.

Bildresultat för Mike Pompeo Kuva [6]

Mike Pompeo.

Yhdysvaltojen ulkoministeri Mike Pompeo kierteli Lähi-idässä heti Syyria-kiistan jälkeen tyynnytellen sionistien ja heidän liittolaisiaan siitä, että Yhdysvallat jatkavat ”taisteluaan” Syyriaa sekä Irania vastaan. Sionistien liemessä pahasti muhinut Pompeo jyrisi, että ”Yhdysvallat ajaa kaikki Iranin joukot pois Syyriasta”. Ollaanko nyt käytännössä sodan voittanutta ja jälleenrakennukseen palailevaa Syyrian hallintoa sekä Syyriaa syöksemässä uudelleen sisällissodan kurimukseen, ja vain siksi, että juutalaisvaltio saisi tahtonsa lävitse. Suuri on juutalaisen eliitin kansainvälinen valta.

Lisäksi juutalaisvaltio Israel ei halua, että Iran ja Hizbollah voimistuvat Syyriassa.

ESS:n [7] mukaan Pompeo Yhdysvaltojen varmistavan, että Israelilla on riittävä sotilaallinen kapasiteetti itsensä puolustamiseksi Iranilta.

-Yhdysvallat käyttää diplomatiaa ja työskentelee liittolaistensa kanssa karkottaakseen viimeisenkin iranilaisen sotilaan Syyriasta, sanoi Pompeo.

Tämä siis tarkoittaisi sitä, että Yhdysvallat perustaisi Lähi-itään Iranin-vastaista rintamaa. Rintaman päätekijät olisivat terrorijärjestö Isisin sponsoroijat Saudi-Arabia ja Israel sekä muina jäseninä olisivat esimerkiksi Egypti, Arabiemiraatit, Qatari, Kuwait ja niin edelleen.

 

Lopuksi

Yhdysvaltojen invaasiot Syyriassa, Yhdysvaltojen ja Israelin tiiviit liittolaissuhteet ja yllä esitetyt asiat antavat selvän viestin: Israel haluaa tuhota Iranin omavaraisuuden ja itsenäisyyden USA:n ja sen liittolaisten avulla. Tämä toteuttaisi Yhdysvaltojen ja Israelin unelman Syyrian pilkkomisesta [8] osiin, joka alistaisi samalla koko Lähi-idän alueen Israelin johtaman ja Yhdysvaltojen läntisen liittouman kontrolliin.

Maailmalla on jatkuvasti raakoja konflikteja ja sotia, joita käydään taloudellisen ja poliittisen vallan saavuttamiseksi. Israel ja siihen liittyvä sionistinen eliitti, ynnä muut juutalaisjärjestöt ovat suurelta osin näiden ongelmien aiheuttajia. Sionistit ja heidän kätyrinsä pitäisi nopeasti poistaa hegemonian piiristä ja purkaa Israelin valtion oikeus olla valtiona. Ennen pitkää Israel ja kansainväliset sionistit aiheuttavat kolmannen maailmansodan, jos nämä luulevat sen palvelevan heidän itsekkäitä pyrkimyksiään.

Markku Juutinen

 

Lähde

  1. Walt, Stephen ja Mearsheimer, John (2007). The Israel Lobby. Audio Renaissance, a division of Holtzbrinck Publishers LLC
  2. Dershowitz, Alan (2006). Debunking the Newest – and Oldest – Jewish Conspiracy:

A Reply to the Mearsheimer-Walt “Working Paper”. Saatavina:

 https://sites.hks.harvard.edu/research/working_papers/dershowitzreply.pdf [9]

  1. Dulles, John Fpster (1953-1959). USA:n ulkoministeri; D. Neff 1995/2002, Fallen Pillars: U.S. Policy Towards Palestine and Israel Since 1945, s. 99

https://www.aamulehti.fi/a/201367125 [1]

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/syyriasta-vetaytyminen-on-aloitettu-kertoo-yhdysvaltojen-johtama-koalitio/7236870#gs.BOw5JfBE [3]

https://www.verkkouutiset.fi/yhdysvallat-ei-lahdekaan-syyriasta/ [2]

https://blogit.iltalehti.fi/alan-salehzadeh/2018/09/28/usa-israel-ja-heidan-sunniliittolaisensa-taistelevat-syyriassa-venajaa-ja-sen-shiia-liittolaisiaan-vastaan/ [4]

https://yle.fi/uutiset/3-10600123 [5]

http://www.globalresearch.ca/hidden-us-israeli-military-agenda-break-syria-into-pieces/31454 [8]

https://www.ess.fi/uutiset/ulkomaat/art2511255 [7]