- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Huomiot koronarokotteesta ja WHO:sta

Viime viikolla Sveriges Radio [1] uutisoi, että Ruotsin Ockelbossa 13 vanhainkodin asukasta on saanut koronatartunnan joulukuussa annetun ensimmäisen rokotuksen jälkeen. Valmistaja lupaa lähes täyden “suojan” vasta viikon kuluttua toisen rokotteen antamisesta. SR:n mukaan koronatartunnan lähde ei toistaiseksi ole tiedossa. Lisäksi esitämme lyhyesti kansainvälisiä huomioita koronarokotteesta ja WHO:n hallinnasta sekä rahoituksesta. 

Huomiot koronarokotteesta 

Kysymys:

Mistä tiedetään, että rokotteesta ei aiheudu haittavaikutuksia, jotka ilmenevät vasta vuosien kuluttua rokotteen ottamisesta?

[Kysymyksessä ovat Modernan, Pfizerin ja Biontechin rokotteet].

Tampereen yliopiston Rokotetutkimuskeskuksen johtaja, professori Mika Rämet [2] vastaa kysymykseen näin: 

Tätä ei voida etukäteen tietää, eikä esimerkiksi narkolepsian kaltaisten haittavaikutusten mahdollisuutta voida täysin sulkea pois. Tämä on riski, joka on otettava. 

Kuka ottaa tällaisen riskin, kun rokotusohjelma on kokeellinen, jossa tavallaan käytetään koe-kaniineine koko ihmiskuntaa? Täten mRNA-rokote on kokeellinen sekä testaamaton ja tästä johtuen täysin arvaamaton. Tehottomana rokotteena, sille ei ole annettu aikaisemmin lupaa. 

[3]

_ _ _ _ _ _ 

Medscape [4], Yhdysvaltojen merkittävä lääkäreiden verkkosivusto, teki viime syksyn aikana tutkimuksen käyttäjiensä parissa ja kysyi, että ottaisivatko he itse COVID-rokotteen, jonka FDA hyväksyi ennen kliinistä tutkimusta kriisitilanteita koskevien erityissääntöjen mukaisesti. Vastaajista vain 17 prosenttia sanoi olevansa halukas ottamaan rokotteen, kun taas selkeä enemmistö, 63 prosenttia vastanneista sanoi kieltäytyvänsä rokotteen ottamisesta. Vastanneista 19 prosenttia oli kannassaan epävarmoja. Nykyisin käytössä ovat Pfizerin sekä Modernan uudet mRNA-rokotteet. 
 

Forbes-lehden [5] mukaan merkittävän suuriosa terveydenhuollon työntekijöistä Yhdysvalloissa joko suhtautuu epäluuloisesti rokotteeseen tai on päättänyt olla ottamatta sitä. LA Times [6] puolestaan kertoo useita esimerkkejä terveydenhuollon työntekijöiden haluttomuudesta rokottaa itseään. 

Sanomalehti mainitsee muun muassa Kalifornian sairaalan, jossa suurin osa 700 työntekijästä päätti olla ottamatta rokotetta. Ja Ohiossa [7] noin 60 prosenttia hoitokodin henkilökunnasta on hylännyt rokotukset. Samanlaisia raportteja tulee myös muiden muassa Georgiasta [8]

Rokotusohjelma ja WHO yms. ovat juutalaismafian instrumentteja 

Koronatilanteeseen ja koronarokotuksiin liittyen kaikki terveysjärjestöt, niin kansainväliset kuin valtiolliset ovat juutalaismafian instrumentteja. Koronahysterian ja pakotteiden kautta juutalaismafia pyrkii vahvistamaan maailmanvaltaansa. Juutalaismafian pyrkimyksistä kohti totaalista maailmanherruutta on paljastettuna ja analysoituna tohtori Ahmed Ramin perustamalla  Islam Radio [9] -sivustolla. 

Koronarokotusten tautalla ovat sionisti Bill Gates ja hänen läheiset juutalaispiirinsä. 

Tohtori Rudolf Hänsel [10] kirjoittaa Globalresearch –sivustolla, että globaalilla eliitillä näyttäisi olevan viimeinen ponnistus totaalisen maailmanvallan saavuttamiseksi. Tätä hän ei sanatarkasti totea, mutta se on rivienvälistä luettavissa. Hänsel puhuu myös väestön vähentämisestä joukkorokotuksien avulla.  Hänselin mukaan nämä maailmanlaajuiset rokotukset sisältäisivät patogeenisen tai jopa tappavan koostumuksen, mitkä sisältäisi myös nanosirun sekä partikkeleja, jotka muuttaisivat perimää, jolloin ihmiskunnan valvonta olisi totaalista. Hänen mukaansa nämä rokotteet ovat kehitetyt salaisissa laboratorioissa maailmalla.  

Hänselin mukaan yllä esitettyihin kauhuskenaarioihin tähtääviä suunnitelmia ja hankkeita ovat aktivoineet Yhdysvaltojen entinen puolustusministeri kasaarijuutalainen Henry Kissinger ja yllä mainittu sionisti Bill Gates. Kissingerillä ja Bill ja Melinda Gates -säätiöllä vaikuttaa siis olevan samansuuntainen tavoite.  

Bill ja Melinda Gatesin säätiö on sponsoroinut [11] 250 miljoonaa dollaria koronaviruksen vastaiseen työhön, esimerkiksi diagnostiikka- ja rokotekehitykseen. 

Lisäksi Gatesilla on kattava vaikutus Maailman terveysjärjestössä (WHO) ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksessa (THL). Bill Gates on WHO:n merkittävä rahoittaja [12], ja siten hänen säätiönsä pystyy vaikuttamaan välillisesti siihen millaisia rokotuksia lapsille annetaan paikallisissa neuvoloissa.  WHO:n sivuston mukaan Bill & Melinda Gates säätiön rahoitusosuudeksi [13] noin 15 prosenttia, mikä on huomattavasti suurempi kuin muiden rahoittajien suhteelliset osuudet. 

WHO:n saamat lahjoitukset muodostavat 80 prosenttia yhtiöiltä, säätiöiltä ja muilta vastaavilta tahoilta. WHO sai vuonna 2018 yli 70 miljoonaa dollaria välittömänä lahjoituksena lääkeyhtiöiltä [14]. Näistä lääkeyhtiöistä Gatesin säätiö omistaa osuuksia, välittömänä omistuksena Bill & Melinda Gatesin säätiöltä 237,8 miljoonaa dollaria, ja myös Gatesin säätiön rahoittamalta GAVIlta 158,5 miljoonaa [14] dollaria. 

Palaamme tähän rahoitukseen laajemmin lähiaikoina julkaistavassa artikkelissa kuitenkin lopuksi mainittakoon, että: 

Maailman terveysjärjestöä  WHO:ta rahoittaa [15] jäsenvaltioiden lisäksi suurelta osalta globaalit suuryritykset kuten Coca-Cola, Nestlé, Pepsico, Sanofi-Aventis, Sanofi-Pasteur, GlaxoSmithKline, Exxon, Rio Tinto, Pzifer, Merck, Novartis, Rockefeller foundation, Hoffaman-La Roche ja niin edelleen. Kaikki nämä yritykset ovat menettäneet maineensa ihmisoikeuksien ja ympäristösuojelun suhteen.  

On muistettava, että myös monikansalliset yritykset ovat usein riippuvaisia juutalaisen Rothschildien ja muiden pankkidynastioiden luoman kansainvälisestä korollisesta rahoitusvelkajärjestelmästä. Rahoittajat päättävät viimekädessä marssijärjestyksen. 

Markku Juutinen 

Lähteet 

Tomas Groop (16.1.2021). Sveriges Radio. Saatavina: 13 som fått sin första vaccindos smittades på äldreboendet i Ockelbo – P4 Gävleborg | Sveriges Radio [1] 

Medscaoe: What Do You Think of the FDA’s COVID-19 Decisions? (medscape.com) [4] 

Tommy Beer (3.1.2021). Forbes-lehti. Large Numbers Of Health Care And Frontline Workers Are Refusing Covid-19 Vaccine. Saatavina: Large Numbers Of Health Care And Frontline Workers Are Refusing Covid-19 Vaccine (forbes.com) [16] 

Los Angeles Times (31.12.2020). Some healthcare workers refuse to take COVID-19 vaccine, even with priority access. Saatavina: Some healthcare workers refuse to take COVID-19 vaccine – Los Angeles Times (latimes.com) [6] 

Justin Boggs [17] (30.12.2020). Ohio’s governor concerned nursing home employees are not taking the COVID-19 vaccine. Saatavina: Ohio’s governor concerned nursing home employees are not taking the COVID-19 vaccine (thedenverchannel.com) [7] 

BBS: COVID-19 cases rise in Georgia, as some health care workers resist vaccinations | PBS NewsHour [8] 

Islam Radio: http://islam-radio.net/ [9] 

Rudolf Hänsel (10.4.2020). Global Research. The “Secret Agenda” of the So-called Elite. Saatavina: https://www.globalresearch.ca/reflections-secret-agenda-elite-role-us-citizens/5709112 [10]   

Bill & Melinda Gates foundation (1999-2020). PRESS ROOM. Saatavina: https://www.gatesfoundation.org/Media-Center/Press-Releases/2020/04/Gates-Foundation-Expands-Commitment-to-COVID-19-Response-Calls-for-International-Collaboration [11]   

A72_35-en.pdf (who.int) [15] 

WHO | Bill & Melinda Gates Foundation fund WHO-coordinated project to control and eventually eliminate rabies in low-income countries [12] 

WHO | Programme Budget Web Portal [13]  

WHO (9.5.2019). Voluntary contributions by fund and by contributor, 2018. Saatavina: https://www.who.int/about/finances-accountability/reports/A72_INF5-en.pdf?ua=1 [14]