- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Huomiot; akateeminen tutkimus todistaa juutalaismafian globaalista hegemoniasta

Taannoin terroristivaltio Israel pommitti Gazan aluetta sillä tekosyyllä, että palestiinalaiset vapaustaistelijat olivat tehneet raketti-iskuja Israelin kaupunkeihin. Palestiinalaiset luonnollisesti ovat velvollisia puolustautumaan terroristista siirtomaapolitiikkaa harjoittavaa miehittäjäänsä vastaan. Gazazza on ihmiset ahdettu käytännössä avovankilaolosuhteisiin, jossa mitään normaaliin arkielämään kuuluvia asioita ei pystytä kunnolla hoitamaan. Myös vasemmistoradikaalit ja -liberaalit ovat kritisoineet juutalaisvaltio Israelin palestiinalaisten kansanmurhaan tähtäävää politiikkaa. Tästä tuohtuneena Israel on vaatinut sosiaaliselta medialta Israelia arvostelevien viestien poistamista. Tutkija Antti Tarvaisen mukaan teknologiayhtiöt alistuvat jopa 90 prosenttisesti Israelin hallituksen esittämistä sensuurivaatimuksista.

Israel ymmärtää, että läheisten suhteiden rakentaminen maailman johtaviin teknologiayhtiöihin myös lisää globaalisti sen vaikutusvaltaa.

Israelin sosiaalisen median sensuurin taustaa

Yhdysvaltojen ylläpitämä terroristi- ja ydinasevaltio Israel on niin epäoikeudenmukainen ja väkivaltaisen primitiivinen, että sen julmuus on saanut jopa vasemmistoradikaalit sekä -liberaalit polemiikkiin Israelin väkivaltaisuuksia vastaan. 

Nyt kuitenkin jäljempänä esitämme hyvin yllättävän uutisoinnin, jonka mukaan jopa tiedemaailman taholta todistetaan, että Israel sanelee sosiaalisen median sensuuripolitiikan. Nimittäin Yleisradio [1] haastatteli Helsingin yliopiston väitöskirjatutkijaa Antti Tarvaista, jonka mukaan teknologiayhtiöt jopa 90 prosenttisesti noudattavat Israelin hallituksen edellyttämiä sensuurivaatimuksia.  

Älköön ihmetelkö sitä, että Israel eli juutalaismafia kontrolloin mediaa, tämä ei ole yllätys. Sitä vastoin yllätyksellistä on, että tiede- ja akateeminen maailma tunnustaa Israelin (käytännössä juutalaismafian) osallisuuden lähestulkoon 100  prosenttisesti median sensurointiin. 

[2]

Palestiinan kansanmurhaan suuntautunut juutalaisvaltio Israel siis määrää sen mistä aiheista eri maiden kansalaisten sallitaan keskustella globaalisti sosiaalisessa mediassa. Koska on paljastunut, että Israel on sosiaalisen median sensuroinnin taustalla, on selvää, että myös kyseisen median sensuroinnin sekä kontrolloinnin taustalla on juutalaismafia, sillä Israelin johtajisto muodostuu juutalaismafiasta. 

Sosiaalisen median nousu onkin mahdollistanut juutalaismafian ylivallan laajentumisen kokonaan uusiin mittasuhteisiin.  

Vaikka eri vasemmistopiirit hyväksyvät yleensä globaalin valtaeliitin agendan kansallisvaltioiden ja niiden kansojen rappeuttamiseksi muiden muassa syvästi degeneroiduilla eri kulttuurien ilmiöillä, kuten mielisairaalla sukupuolineutraaliuden ideologialla, eivät vasemmistoradikaalit ja -liberaalit kuitenkaan voi hyväksyä juutalaisvaltio Israelin palestiinalaisten kansanmurhaan tähtäävää politiikkaa. Tämän hyväksyminenhän jo sotisi humanitäärisen tasa-arvon ihanteiden räikeää halveksuntaa, mitä ihanteita vasemmisto julistaa kannattavansa. 

Vasemmistopiirien on helpompi nousta vastustamaan ilmiselvää Israelin harjoittamaa suoraa ja avointa väkivaltaista terrorismiä palestiinalaisia, ja naapuri valtioitaan kohtaa, kuin kristillisten sionistien. Tähän on syynä se, että vasemmistolaisilla tuskin on harteillaan väärinymmärrettyä nykyisen rappeutuneen kristillisyyden taakkaa, jonka mukaan Israel olisi muka Jumalan valtio ja juutalaiset olisivat Jumalan valittu kansa. Tämä rappiokristillisyyden kuorma on sälytetty aikamme kristillisten sionistien harteille. 

[Juuri yllä olevaan viitaten on kammottava erehdys Israelin ystäviltä ts. kristityiltä sionisteilta kuvitella juutalaisten olevan ”Jumalan valittu kansa”, ja että Israelin valtio olisi ”Raamatun ennustusten toteutuminen”. Tämä ei ole ongelmana pelkästään kiristillisillä sionisteilla, vaan usein myös muiden ”kristittyjen” keskuudessa vallitsee laajasti edellä mainitun kaltainen käsitys ”juutalaisista” ja Israelista. Israelilla tarkoitetaan Jumalan Sanassa spirituaalista kirkkoa, ei juutalaisvaltiota.  Juutalaisella tarkoitetaan Jumalan Sanassa uudestisyntynyttä ihmistä kansalaisuudesta ja geneettisetnisyydestä riippumatta. Mutta itse sanan juutalainen vastaavaisuus on Sanassa Juudas Iskariot (kavaltaja).] 

Tavanomaisesti erilaiset vasemmistolaistoimijat ovat saaneet julkaista intressejään sosiaalisessa mediassa sensuuritta, mutta heidän innostuessaan arvostelemaan noin kaksi viikkoa sitten esimerkiksi Facebookissa ja Twitterissä Yhdysvaltojen tukeman Israelin viimeisintä lihatiskipolitiikkaa Gazazza, huomasivat vasemmistolaiset ällistyneenä, että sosiaalisen median jätit olivat poistaneet heidän tällaiset kriittiset viestinsä. 

Kaiken kukkuraksi jopa verorahoin ylläpidetty juutalaismafian kontrolloima Yle [3] kirjoitti jo pitkässä otsikossaan: Suositun mallin some-tilit lakkasivat yhtäkkiä toimimasta Gaza-päivityksen jälkeen – teknologiajättejä syytetään keskustelun sensuroimisesta. 

Niin ikään yllä esitetty väitöskirjatutkijan Antti Tarvaisen haastattelu Ylessä oli jo merkillisen paljastavaa. Tällainen poikkeuksellisen avoimuuden puuska Yleltä saattaa johtua ainakin kahdesta seikasta: Ensinnäkin Israelin ja juutalaistoimijoiden jättiläismäinen vaikutus yleensä läntiseen massamediaan, kuten myös sosiaaliseen mediaan, ei olekaan enää mikään salaisuus. Nopea päättely poliittisella akselilla USA – Israel –EU, paljastaa sen mitkä toimijat nauttivat todellisesta poliittisesta, taloudellisesta ja mediallisesta hegemoniasta näiden akselien navoissa. Toisaalta Israel ts. juutalaismafian pesäke Lähi-isässä ja globaali juutalaismafia yleensä ovat nyt niin voimansa tunnossa, että he kuvittelevat olevansa voittamattomia ja totaalisen maailmanvaltiuden viimeisellä askelmalla. Tästä syystä he alkavat kerskailla saavutuksillaan ja haluavat näyttää sen, kuka määrää kaapin paikan myös sosiaalisen median sensuurissa. 

Jatkamme Tarvaisen haastattelusta jäljempänä. 

Tutkijan mukaan Facebook hyväksyy 90 prosenttia Israelin vaatimuksista 

Väitöskirjatutkija Antti Tarvainen  [1]Helsingin yliopistosta ymmärtää viestien poistamisen taustalla Israelin valtion sekä teknologiayhtiöiden tiiviit suhteet. 

[4]
Facebookin juutalainen johtaja Mark Zuckerberg sekä juutalaisvaltio Israelin edesmennyt presidentti Shimon Peres.

– [Yhdysvaltain] Piilaakson yritysten ja Israelin yhteistyö vaikuttaa laajalta ja systemaattiselta. Israelissa on erityinen oikeusministeriön alainen kyberyksikkö, joka tapaa säännöllisesti Piilaakson teknologiayhtiöiden edustajien kanssa ja keskustelee heidän palveluidensa sisällöstä. 

– Tämä kyberyksikkö esimerkiksi pyytää Facebookia poistamaan sisältöä, jonka Israel esittää väkivaltaa lietsovana. Raporttien mukaan Facebook hyväksyy noin 90 prosenttia Israelin esittämistä sisältöä sensuroivista pyynnöistä, Tarvainen lausuu Ylelle. 

Tarvaisen mukaan teknologiayhtiöiden ja Israelin läheisistä yhteistyöstä kertoo osaltaan myös se, että korkeita israelilaisia siis juutalaisia virkamiehiä on siirtynyt vaikutusvaltaisiin asemiin Piilaakson teknologiayhtiöihin. Lisäksi Google ja Facebook ovat investoineet merkittävästi Israelin talouteen sekä sijoittaneet tärkeimpiä tutkimus- ja kehitystoimintojaan Israeliin. 

Tarvainen lähestyy väitöskirjatutkimuksessaan myös sitä kuinka palestiinalaisten kärsimyksien koskevan sisällön sensuroimisella saattaa olla suurtakin vaikutusta kansainväliseen mielipiteeseen alueen tapahtumista. 

– Piilaakson teknologiayhtiöillä on ennennäkemättömän suuri rooli siinä, millainen kuva nykytilanteen juurisyistä ja osapuolten voimasuhteista globaalisti välittyy. Israel ymmärtää, että läheisten suhteiden rakentaminen maailman johtaviin teknologiayhtiöihin myös lisää globaalisti sen vaikutusvaltaa mielipiteen muodostukseen, Tarvainen arvioi. 

Päätelmiä

Toivotaan ensinnäkin, että palestiinalaisten kärsimyksien koskevan sisällön sensuroimisella saattaa olla suurtakin vaikutusta kansainväliseen mielipiteeseen alueen tapahtumista. Tarkoittaen, että tämä  ‘vaikutus’ vähentäisi mahdollisimman tehokkaasti Israelin imperialistisen miehityspolitiikan piinaa ja ahdinkoa palestiinalaisia kohtaan. 

Tarvainen sanoo: [Yhdysvaltain] Piilaakson yritysten ja Israelin yhteistyö vaikuttaa laajalta ja systemaattiselta. Ja, että: – Tämä kyberyksikkö esimerkiksi pyytää Facebookia poistamaan sisältöä, jonka Israel esittää väkivaltaa lietsovana. Raporttien mukaan Facebook hyväksyy noin 90 prosenttia Israelin esittämistä sisältöä sensuroivista pyynnöistä. 

Yllä oleva paljastaa sen, että juutalaismafia kontrolloi ja hallitsee länsimaista massamediaa, sillä tämä kontrolli ei millään muotoa ole voinut pysähtyä vain sosiaalisen median tasolle. Myös tohtori Ahmed Rami on perehtynyt laajasti juutalaismafian ja Israelin kansainväliseen hegemonia tavoitteisiin. Ramin julkaisema Islam Radio  [5]Internettisivusto on kansainvälisen politiikan kirjasto. Se levittää 26 kielellä informaatiota juutalaisten luonteesta, uskonnosta, kansainvälisestä politiikasta ja tavoitteista. Sen pitäisi kuulua kaikkien lukioiden ja korkeakoulujen opinto-ohjelmiin.  Islam Radion mukaan heillä on valtaa kansainvälisessä pankkitoiminnassa [6], heillä on hallussaan kansainvälisiä uutistoimistoja [7]  ja valtava osuus kansainvälisessä mediassa, esimerkiksi Facebook, Twitter, Google [8] ja Youtube [8] ovat heidän kontrollissaan, he hallitsevat voimakasta vapaamuurarijärjestöä.1 

Edelleen: 

Piilaakson teknologiayhtiöillä on ennennäkemättömän suuri rooli siinä, millainen kuva nykytilanteen juurisyistä ja osapuolten voimasuhteista globaalisti välittyy. Israel ymmärtää, että läheisten suhteiden rakentaminen maailman johtaviin teknologiayhtiöihin myös lisää globaalisti sen vaikutusvaltaa … 

Tämä kertoo juutalaismafian aukottomasta vallasta sekä EU:ssa että Yhdysvalloissa. Israel eli juutalaismafia vainuaa helposti sen kuinka laajennetaan globaalia vaikutusvaltaa. Tämä kyykäärmeiden verkosto luikertelee kaikkialle.  

Tähän lopuksi soveltuu hyvin katkelma haastattelusta, josta käytetään nimitystä Kätketty tyrannia [9]Siinä kiteytyy paljastuen juutalaismafian vaarallisen kauhistuttava maailmanlaajuinen vaikutusvalta, eikä vähiten Yhdysvalloissa. 

Kätketyssä tyranniassa vuonna 1976 isänmaallismielinen toimittajan Walter White haastatteli juutalaista Harold Rosenthalia.  

Haastattelussa Rosenthal paljastaa ’juutalaisten sisäisen näkymättömän maailman’ pääpiirteet; kaavat ja taktiikan, joita juutalaiset ovat käyttäneet kristillisen sivilisaation tuhoamiseen sekä hallitusten – ja ihmisten elämän peiteltyyn ohjailuun. 

Luottamuksellisen haastattelun aikaan Harold Rosenthal toimi senaattori Jacob Javitsin hallinnollisena avustajana. 

” On kummallista ettei Amerikan kansa nouse ja aja ulos jokaista juutalaista tästä maasta.” Harold Wallace Rosenthal lausahti, myönnettyään juutalaisten valta-aseman kaikissa merkittävissä kansallisissa ohjelmissa ja jatkoi: 

 
”Me juutalaiset emme lakkaa olemasta äimistyneitä siitä kuinka helposti kristityt amerikkalaiset ovat langenneet käsiimme. Sillä aikaa kun naiivit amerikkalaiset ovat odottaneet Hrutchevin hautaavan heidät, me olemme opettaneet heidät alistumaan jokaiseen vaatimukseemme.” 

Lopuksi sanottakoon, että: 

Vastarintaliikkeiden pitäisi nyt todellakin keskittyä siihen, mitkä kansainväliset voimat kätkeytyvät kaikkien globaalien tapahtumien ja hankkeiden taakse, kuten myös siihen, että ketkä toimijat käskyttävät hallituksia ja parlamentteja. Toivotaan, että kätketty tyrannia saavuttaa jokaisen tietoisuuden. 

Markku Juutinen 

Lähde 

Suositun mallin some-tilit lakkasivat yhtäkkiä toimimasta Gaza-päivityksen jälkeen – teknologiajättejä syytetään keskustelun sensuroimisesta | Yle Uutiset | yle.fi [1] 

Islam Radio: http://islam-radio.net/islam/english/index_finance.htm [6]   

Islam Radio: http://islam-radio.net/islam/english/index_uspolitics.htm [10]   

Jewish Media Power – Radio Islam (islam-radio.net) [7] 

Islam Radio: http://islam-radio.net/islam/english/jewishp/internet/jews_behind_internet.htm [8]   

Islam Radio: http://islam-radio.net/islam/english/index_terror.htm#adl [11]   

Islam Radio: http://islam-radio.net/islam/english/index_lobby.htm [12]   

Islam Radio: http://islam-radio.net/finish/jud/talmud.htm [13]   

http://www.iamthewitness.com/books/Walter.White/Harold.Wallace.Rosenthal.htm [9] ;  (suomeksi: Kätketty tyrannia – Harold Rosenthal – Radio Islam (islam-radio.net) [14]

_____ 

  1. Steinhauser, Karl (1994). EU huomispäivän super-Neuvostoliitto. Huhmari: Kaprint Ky.