- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

HS:n julkaiseman sotilastiedustelujutun tarkoitus

Helsingin Sanomat julkaisivat lauantaina 16.12.–17 ”salaisiin” asiakirjoihin perustuvan sotilastiedustelujutun. Tämä julkaiseminen vauhdittaa uuden tiedustelulain säätämistä.1 Kuitenkaan HS:n mukaan mitään vahinkoa ei ole päässyt tapahtumaan, sillä Sanoma on pyrkinyt olemaan asiankäsittelyssä tasapainoinen ja vastuullinen, eikä kaikkea HS:n [1]saamaa tietoa ei ole julkistettu, eikä julkisteta, toteaa HS. Mitä tämä kaikki kätkee taakseen?

Helsingin Sanomat kirjoittaa:

Suomen salaisin paikka Keski-Suomen kallioiden uumenissa saa muun tiedustelulaitoksen ohella oikeuden valvoa internetliikennettä, jos eduskunta hyväksyy tiedustelulait. Kansanedustajat joutuvat päättämään asiasta tietämättä tarkkaan, mitä Tikkakoskella oikein tapahtuu. Helsingin Sanomat kertoo nyt ja lähipäivinä, mitä sotilastiedustelu tekee – ja on tehnyt.1

Mitä Helsingin Sanomat ilmoittaa sotilastiedostelujutun julkaisun syyksi?

HS:n toimintapäällikön Esa mäkisen mukaan lukijoiden tulee saada riittävän ja totuudenmukaista tietoa siitä, mitä yhteiskunnassa tapahtuu.1

Asiakirjojen ja artikkelin julkaisemisen [1] tärkein tarkoitus oli tuoda Viestikoelaitos julkisen keskustelun piiriin. Julkisuus voi tuntua aluksi kiusalliselta, mutta se yleensä tekee viranomaisten toiminnasta parempaa ja tehokkaampaa, kirjoittaa HS.

Julkaisun asiakirjat eivät sisältäneet herkkiä tietoja

Viestikoekeskus oli siis se, jota ”vuotava” HS:n sotilastiedusteluartikkeli käsitteli.

Joukkotiedon välityksestä voimme vapaasti lukea, että Viestikoekeskus (vuosina 1960–2014 Viestikoelaitos, VKoeL) on Suomen puolustusvoimien signaalitiedustelua harjoittava organisaatio, joka yhdistettiin vuonna 2014 Puolustusvoimien Tiedustelulaitokseen.2

erittäins vk keskus [2]Viestikoekeskus on vastuussa signaali- ja satelliittikuvaustiedustelusta ja elektronista sodankäyntiä edistävistä operaatioista. Se on aktiivinen tilannekuvan muodostamisessa ja ylläpitämisessä, omaa valmiuden ennakkovaroitukseen sekä koordinoi puolustushaarojen elektronisen tiedustelun yksiköiden hyödyntämistä.3

Viestikoekeskuksella on käytössään ainakin kaksi tiedustelukäyttöön varustettua lentokonetta, joista ensimmäisenä käytössä ollut on Fokker F.27 rekisteriltään FF-1.4

Yllä esitetyt tiedot ja paljon muuta samankaltaista informaatiota on löydettävissä Viestikoeskuksesta nykyisen informaatiotulvanaikana. Näistä samoista ”salaisista” asiakirjoista kerrotaan jopa Wikipediassa [3]. Helsingin Sanomien lauantainen juttu [4] ei oleellisesti eroa yllä mainituista yleisen tason ”paljastuksista”.

Oliko sotilastiedustelujutun julkaisussa salainen juoni?

Varmaa on, että maan turvallisuudelle ei ole ”vuodosta” aiheutunut vaaraa. Joskin ristiriitaista on se, että tässä Helsingin Sanomat julistautuvat totuudenmukaisen tiedon sanansaattajaksi lukijoille, vaikka kyseinen media on vuosikymmenet pimittänyt kansalta oleellista informaatiota soluttautuen globalistien asiamieheksi Suomessa.

Presidentti Sauli Niinistö toivoo sotilastiedustelujutun vauhdittavan uuden tiedustelulain säätämistä. [5]

Presidentti Sauli Niinistö toivoo sotilastiedustelujutun vauhdittavan uuden tiedustelulain säätämistä.

Toinen epäilyttävä aspekti avautuu Sauli Niinistön purkautumisen myötä. Presidentti Sauli Niinistö ilmoittaa MTV:lle [6], että HS:n salaisiin asiakirjoihin pohjaava, lauantaina julkaistu sotilastiedustelujuttu toivottavasti nopeuttaisi uuden tiedustelulain säätämistä.

– Minusta on hyvä, jos saataisiin tiedustelulaki aikaiseksi. Sehän raamittaisi aika paljon toimintaa. Sikäli kun olen ymmärtänyt, laissa on myös tarkoitus luoda valvontamekanismeja ja ne kaikki palvelevat myös tuota.

Niin ikään Niinistö on huolestunut, että puolustusvoimista jokin taho on vuotanut salaisia aineistoja medialle. Niinistöä jännittää myös se, että ei ole varmaa tietoa siitä, mitä Helsingin Sanomien hallussa on, ja mitä he aikovat vielä julkaista.

Voimme siis täydellä syyllä epäillä Sauli Niinistön, ja muun tietyn poliittisen johdon tehneen sopimuksen Helsingin Sanomien ja puolustusvoimien kanssa salaisesta operaatiosta Viestikoekeskuksen sotilastietojen vuotamiseksi, kuitenkin niin, että vuotavasta aineistosta ei tullut mitään harmia kenellekään.

Edellä mainittu on hyvin mahdollista, kun muistamme kuinka Suomen poliittinen mafia on ennenkin kunnostautunut petollisessa toiminnassa. Muistammehan kuinka viime kesäkuussa Suomi siirtyi vallankumoukselliseen tilaan. Tuolloin Sipilä, Soini ja Niinistö akselin vallankaappauksessa suomalainen parlamentarismi ja perussuomalaiset joutuivat täydellisen petoksen uhriksi poliittisessa teatterinäytöksessä, joka hakee turhaan vertaistaan Suomen poliittisessa historiassa.

 

Miksi tiedustelulait halutaan käyttöön?

Vielä käsittelyssä [1] olevat tiedustelulait luovuttaisivat Viestikoekeskukselle selkeästi nykyistä laajemmat toimioikeudet. Mikäli juridisesti sallitaan, yksikkö pitäisi oikeutenaan valtionrajat ylittävän internet-liikenteen valvomisen. Lisäksi muita suomalaisten yksityisyyttä kaventavia oikeuksia olisi luvassa. Tiedustelulait on määrä säätää perustuslain säätämisjärjestyksessä, eli kyse on selkeästi perusoikeuksiin puuttumisesta.

Suomen poliittisen johdon ja viranhaltijoiden petollisuus isänmaataan ja kansalaisiaan kohtaan on tullut niin läpinäkyväksi, että virallisen Suomi pelkää vallankumouksen puhkeamista. Nykyisin jo umpisokeiden silmät havaitsevat Suomalaisen parlamentarismin ja paljon puhutun demokratian todellisen luonteen: maata hallitsevat vieraan vallat asettamat vasallit.

Poliittinen mafia pelkää kytevän vallankumouksen voimistumista. Ja siten se tahtoo saattaa kaikki vaihtoehtomediat tiukkaan kontrolliin, kieltää kaikki mahdolliset isänmaalliset tunnukset, tyrehdyttää isänmaallisen toiminnan, ujuttaa poliisiverkoston sosiaaliseen mediaan, kitkeä kaiken kansallismielisyyden ja maahanmuuttovastaisuuden rasismikorttia hyväksikäyttäen. Edellä esitetyt ovat yleisessä tiedossa, joten niihin ei tässä yhteydessä tarvitse lähteitä laittaa.

Yllä mainituissa tavoitteissa tehokkaana välineistön muodostavat käsiteltävät tiedustelulait. Tässä tuli muutamia syitä esille, miksi jopa poliittiset salajuonet ovat mahdollisia mainitun lain voimaan saattamiseksi.

Kansallismielisiä ja isänmaallisia ihmisiä vainotaan. Pirkanmaan käräjäoikeus julisti hiljattain Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen (PVL) lakkautetuksi perustellen päätöstään sillä, että Vastarintaliike olisi harjoittanut ”laitonta ja räikeästi hyvän tavan vastaista” toimintaa. PVL ei ole kuitenkaan syyllistynyt organisaationa mihinkään laittomuuteen.

Sitä vastoin vihervasemmisto ja anarkistit [7] saavat rauhassa jatkaa uhkailujaan ja suoraa väkivaltaa [8] viranomaisten puuttumatta asiaan.

Erilainen suhtautuminen kansallismielisiin ja anarkisteihin johtunee osittain siitä, että poliittinen infrastruktuuri on muuttunut; vasemmisto ja oikeisto ovat sulautuneet yhteen palvelemaan globalismia. Mitään todellista poliittista ideologista profiloitumista ei nykyisin ole, olemassa. Vain tietyissä kansallismielisissä piireissä havaitaan selvä ideologinen tausta.

Globalistit ovat lyhyesti niitä, jotka retoriikassaan pitävät yllä näennäistä jakoa vasemmistoon ja oikeistoon, näillä valheellisilla jakolinjoilla pidetään yllä illuusiota ”demokratiasta” ja ”valinnanvapaudesta”. Globalistit pyrkivät kuitenkin hiljentämään kaikki eurooppalaiset poliittiset aktivistit, jotka vaativat suuria puolueita palaamaan juurilleen ja noudattamaan vaalilupausten mukaista politiikkaa. Globalistit kannattavat toisinajattelua vain, jos toisinajattelu pysyy tyhjien puheiden tasolla.

Markku Juutinen

 

Lähteet

1.      HS. (16.12.-17). Salaisuus kallion uumenissa – juuri kukaan ei tiedä, mitä tekee Puolustusvoimien Viestikoekeskus, mutta nyt HS:n saamat asiakirjat avaavat mysteerin. Saatavilla: https://www.hs.fi/politiikka/art-2000005492284.html [4]; https://www.hs.fi/politiikka/art-2000005492988.html [1]

2.      Keskisuomalainen (28.12.-17). Saatavilla https://www.ksml.fi/mielipide/kolumni/Korpisodasta-kyberiin/640074 [9]; HS. (13.10.-16).Saatavilla: https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000002925288.html [10]; Jarmo Huhtanen: Siepatut salasanomat paljastavat yllätyksen matkustajakone Kalevan alasampumisesta kesällä 1940 – neuvostolaivasto hämmentyi suomalaiskoneen lastista [11] Helsingin Sanomat. 13.10.2016. Viitattu 23.5.2017.

3.      PV.http://puolustusvoimat.fi/wcm/9e0cde8048fd01948711cf39f241e429/kenttaohjesaanto_yleinen.pdf?MOD=AJPERES [12]

4. Fokker http://www.aviastar.org/air/holland/fokker_f-27.php [13]