- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

HPV-rokotukset aiheuttavat Japanissa hedelmättömyyttä

Japanin terveysministeriö otti kantaa suosittujen maailmanlaajuisesti mainostettujen HPV-rokotusten Gardasil ja Cervarix tuhoisiin haittavaikutuksiin. Gardasil on Merckin valmistama ja Cervarix GlaxoSmithKlinen tuotos. Japanissa arvioidaan rokotetun jo yli 3 miljoonaa ihmistä näillä HPV-rokotuksilla ja haittavaikutuksia on kertynyt jo pari tuhatta. Japanin terveysviranomaiset kertoivat heidän tietoonsa tulleen haittavaikutuksia vaihdellen ”pitkäaikaisesta kivusta ja tunnottomuudesta aina hedelmättömyyteen ja halvaantumiseen.” Valituksista johtuen Japanin terveysviranomaiset ovat päättäneet lopettaa näiden suosittujen rokotusten tukemisen.

Globaalit järjestöt tukevat rokotuksia seurauksista välittämättä

Huolimatta kaikista raportoiduista haittavaikutuksista Maailman Terveysjärjestö WHO tukee edelleen HPV-rokotuksia uskoen niiden olevan hyödyllinen keino ”estää” kohdunkaulan syöpää. Myöskään globaali lääketeollisuuden jätti Merck ei kuuntele raportteja rokotusten kamalista sivuvaikutuksista, vaan ilmoitti julkisesti: ”Vaikka suoraa syy-yhteyttä rokotusten ja niiden jälkeen ilmestyneiden vakavien vaikutusten välillä ei ole vielä toistaiseksi osoitettu, tulemme jatkamaan yhteistyötä kaikkien osapuolten kanssa, mukaan lukien terveysministeriö, turvallisuuden seuraamiseksi ja arvioimiseksi, jotta HPV-rokotusten aktiivista myynnin edistämistä voidaan jatkaa mahdollisimman nopeasti.”

Japanin terveysministeriö haluaa tutkia lähes 2000 HPV-rokotusten haittavaikutusta

Japanissa HPV-rokotuksia ei ole lopetettu tai estetty millään lailla, hallitus ei vain enää aktiivisesti tue niiden käyttämistä. Nämä HPV-rokotukset ovat edelleen tarjolla ilmaiseksi valtion lakisääteisten järjestöjen kautta. Ainoa ero on se, että Japanin terveydenhoitolaitosten on kerrottava, ettei terveysministeriö enää suosittele rokotusten ottamista.

Toivoen miellyttävänsä kaikkia osapuolia terveysministeriön varapääjohtaja Mariko Momoi kommentoi: ”Päätös (olla suosittelematta rokotuksia) ei tarkoita, että rokote sinällään olisi turvallisuuden kannalta ongelmallinen. Teettämällä lisätutkimuksia haluamme tarjota lisää tietoa, joka voi auttaa rauhoittamaan ihmisiä.” Momoi on yksi viidestä miehestä hallituksen työryhmässä, joka johtaa HPV-rokotteiden tutkimuksia. Työryhmä on tutkinut 1968 potilaan tapaukset, jotka ovat kärsineet haittavaikutuksista ja tekevät jatkotutkimuksia 43:lle. Tulevina kuukausina hallituksen työryhmän on pakko päättää joko jatkavansa suosituksista vetäytymistään tai ilmoittaa uudistavansa tukensa ja suositukset rokotuksien käyttämiselle.

Yhdysvallat käyttää verovaroja kustantaakseen vaaralliset Gardasil-rokotukset

Huolimatta lisääntyvistä todisteista Gardasilin vaaroista monet maat pysyvät edelleen Merckin rokotekampanjan pauloissa. Esimerkiksi Yhdysvallat suosittelee innokkaasti, että teinitytöt rokotettaisiin HPV-rokotteella, mainostaen lääketeollisuuden maksamia tutkimuksia, jotka ylistävät rokotteen ”tehokkuutta”. Yhdysvallat käyttää jatkuvasti veronmaksajien varoja rahoittaakseen tartuntatautikeskusten CDC:n valtiollisia Rokotteita Lapsille –ohjelmia, joihin kuuluu Gardasilin käyttö. Itse asiassa 20 osavaltiota on hyväksynyt lain, jolla turvataan rahoitus Gardasilin koulutusohjelmille ja käyttöönotolle. Hallitusten uskoessa edistävänsä terveyttä ja hyvinvointia on tärkeää tarkastella kirjattuja tilastotietoja ihmisistä, jotka ovat kärsineet vaarallisista haittavaikutuksista.

SaneVax.org on julkaissut listan [1] amerikkalaisista HPV-rokotusten sairaalahoitoa vaatineista haittavaikutuksista. Yhteensä lähes 30.000 tapauksesta vakavia oli noin 4000 ja hengenvaarallisia 550. Kuolemaan johtaneita tapauksia oli 133, vammautumiseen johtaneita 935 ja ”ei täysin parantunut”-tapauksia lähes 6000! Ensiavussa kävi yli 10.000 potilasta ja sairaalahoitoon joutui jäämään liki 3000 ja pitkäksi aikaa sairaalahoitoon 227 potilasta.

Merckillä on pitkä korruption historia

Gardasilin haittavaikutuksia on tutkittu kanadalaisen British Columbian yliopiston hermostosairauksien tutkimusryhmän toimesta ja heidän tuloksien mukaan Gardasil voi aiheuttaa mm. kuoleman, halvaantumisen, Guillain-Barren oireyhtymän, parestesiaa, kouristuksia, anafylaksian, selkäydininfektion, Bellin kasvohalvauksen, kroonisen väsymyksen oireyhtymän, autoimmuuniongelmia ja veritulppia.

Tämä ei ole kuitenkaan ensimmäinen kerta, kun Merck on syyllistynyt lääketieteen korruptioon. Merckin oman sikotautirokotteen koetuloksia vääristeltiin. Kaksi yrityksen entistä työntekijää teki oikeuskanteen vuonna 2010, jossa kertoivat yrityksen suostutelleen liittovaltion ostamaan satojen miljoonien dollarien edestä hyödyttömiä rokotteita. Merck teki myös karjalle lääkeaineen Zilmaxin kierrätetyistä lääkekomponenteista. Kuuluisin Merckin skandaali oli Vioxx vuosien 1999 – 2004 välillä, mistä aiheutui 38.000 kuolemaa ja massiivinen myynnistä poisto.

Miksi siis kukaan täysjärkinen ihminen, virasto tai hallitus luottaisi Merckin kaltaiseen lääketeollisuuden jättiin?

Miten tämä murhamiesten ja varkaiden organisaatio voi olla edelleen toiminnassa?

Miksi eivät kaikki hallitukset vetäydy tukemasta Gardasilin tapaisia vaarallisia HPV-rokotteita?

Miksi ei keskustella todellisista vaihtoehdoista kohdunkaulan ja muiden syöpien ehkäisemiseksi?

Miksi jotain ihmisen hedelmällisyyttä vaarantavan lääkkeen markkinointia edistetään ja tuetaan laajalti?

Alkuperäinen artikkeli: http://www.naturalnews.com/041099_Gardasil_side_effect_Japan_infertility.html [2]