- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Homeopatian arvoitus selviämässä: teho perustuu veden muistiin

Homeopatia ei ole lumelääke, ainakaan ranskalaisen virustutkija Luc Montagnierin mukaan. Hänen tutkimuksensa ovat todentaneet veden muistin.

Nobel-palkittu professori Luc Montagnier järkyttää homeopatian vastustajia kertomalla, että vedellä on muisti, joka säilyy monien laimennosten jälkeenkin.  Ajatus on yksi homeopatian toimivuuden perusta, sillä homeopatia perustuu lääkkeen laimentamiseen. Homeopatiassa lääkettä laimennetaan, kunnes lääkeaineen haittavaikutuksia ei enää ole. Montagnierin tutkimukset todentavat, että lukuisien laimennusten jälkeen lääkeaineen tehot eivät katoa.

Montaignier on virustutkija, joka on muun muassa löytänyt yhteyden HIVin ja AIDSin välillä.

Montagnier on havainnut, että liuokset, joissa on virusten ja bakteerien DNAta pystyvät lähettämään alhaisia radioaaltoja. Nämä aallot vaikuttavat molekyyleihin niiden ympärillä ja muuttavat niiden rakenteita järjestelmälliseksi. Hän on havainnut, että aallot pysyvät vedessä, vaikka vesi olisi laimennettu monta kertaa.

Esimerkiksi homeopaattisissa rokotteissa käytetään normaalin lääketieteen tapaan eläviä bakteereja, joita tosin laimennetaan. Kuubassa käytetty homeopaattinen rokote oli Leptospiroosis bakteerista tehty rokote, joka toimi erinomaisesti, vaikka normaali rokote ei toiminut. Myös kausi-influenssaa vastaan tarkoitetussa homeopaattisessa Influenzinum-valmisteessa on käytetty influenssaviruksia.

Kirjoittaja on diplomihomeopaatti Luontaislääkintäkeskuksesta.