- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Holokaustitutkija: huhuja Saksan kaasukammioista liikkui jo 1933!

Kriittinen holokaustitutkija Vincent Reynouard kertoo tuoreessa haastattelussaan, että arkistolöydöt paljastavat, että valheellisia huhuja Saksan ”kaasukammioista” alettiin levittää heti Hitlerin noustua valtaan.

Julkaisimme viime viikolla artikkelin ”Tietopaketti holokaustin kiistämisestä aloittelijoille [1]”, jonka lukemista suosittelemme kaikille historiasta ja politiikasta kiinnostuneille. Artikkelissa osoitimme, kuinka ristiriitaisesti historiantutkijat, ”silminnäkijät” ja tuomioistuimet ovat vuosikymmenten varrella puhuneet keskitysleireistä ja niissä väitetysti sijainneista ”kaasukammioista”.

Ranskalaistaustainen Reynouard toteaa haastattelussa, että propagandavalheet ”kaasukammioista” alkoivat levitä maailmalla jo paljon aiemmin, kun yleensä on ajateltu.

Reynouard tutustui amerikkalaisiin sanomalehtiarkistoihin aikavälillä 1920–1945 selvittääkseen, kuinka julkinen keskustelu kaasukammioista syntyi ja kehittyi. Hän on nyt tuottamassa revisionistista videosarjaa yllättävistä löydöistään.

Valtavirtahistorian mukaan saksalaiset tekivät ensimmäiset Zyklon B –kaasutuskokeilut [2] loppuvuodesta 1941, minkä jälkeen kaasumurhat alkoivat yleistyä. (Revisionistit ovat kuitenkin osoittaneet [3], ettei ketään todellisuudessa murhattu kaasukammioissa.)

Yleinen käsitys jopa holokaustin kiistävien piireissä on ollut, että propagandavalheet ”Hitlerin kaasukammioista” yleistyivät vasta toisen maailmansodan myötä ja 1940-luvulla.

Reynouard kuitenkin selvitti, että kaasukammiohuhuja alettiin levittää esimerkiksi amerikkalaislehdissä jo vuosina 1933–4. Mitä enemmän Saksa sääti lakeja maahan jääneitä juutalaisia vastaan, sitä laajemmalle huhut levisivät.

Toisin sanoen: kansainvälinen lehdistö kirjoitti ”kaasukammioista” jo lähes 10 vuotta ennen kuin Zyklon B:tä alettiin valtavirtahistorian mukaan käyttää ihmisten murhaamiseen! Saksalainen media joutui jopa kiistämään huhut julkisesti.

Samassa haastattelussa Reynouard kertoo myös henkilöhistoriastaan ja elämästään nykyään. Reynouard on saanut Ranskassa ehdottomia vankeustuomioita [4] tutkimustyöstään, minkä vuoksi hän asuu nykyään Englannissa.

Reynouard toteaa tutustuneensa holokaustirevisionismiin ensimmäistä kertaa 1980-luvulla, kun paikallinen kirjakauppias suositteli hänelle Fred Leuchterin raporttia [5], joka todisti, ettei kaasukammioita oltukaan käytetty ihmisten murhaamiseen toisessa maailmansodassa.

 

Lue myös: Kriittisen holokaustidokumentin ensimmäinen osa julkaistu! [6]