- Magneettimedia - https://magneettimedia.com -

”Holokaustin” epäilystä vangitun Horst Mahlerin tila kriittinen – vapauttamista vaaditaan

Yksi Euroopan tunnetuimmista mielipidevangeista, saksalainen Horst Mahler on siirretty vankisairaalaan. 79-vuotias Mahler on vankilassa, koska hän ei pidä valtavirtaista kertomusta ”juutalaisten joukkotuhonnasta [1]” uskottavana.

Mahlerin ystävät ovat ilmoittaneet, että hänen tilansa on nyt kriittinen. Kun Mahlerin ajatusrikostuomio luettiin, kutsuivat monet sitä vastaajan korkean iän vuoksi elinkautiseksi.

Mahlerin tuomio on 12 vuoden pituinen. Edes murhaajat ja pedofiilit eivät yleensä saa yhtä rankkoja rangaistuksia Saksassa. Oikeus on moittinut [2]Mahleria siitä, ettei hän ollut suostunut menemään ideologiselle ”uudelleenkoulutuskurssille”, jossa hänet oltaisiin voitu yrittää aivopestä poliittisesti korrektiin maailmankatsomukseen.

Mahlerin vapautusta vaadittiin monissa Suomen kaupungeissa viime tammikuussa. [3]
Mahlerin vapautusta vaadittiin monissa Suomen kaupungeissa viime tammikuussa.

 

Vapauttamista vaaditaan

Suurta huomiota viimeisen vuoden aikana saanut saksalainen aktivisti Ursula Haverbeck (1 [4], 2 [5]) on alkanut kampanjoida Mahlerin vapauttamisen puolesta. Haverbeck julkaisi verkkosivuillaan kirjeen, jonka hän lähetti Saksan perustuslakituomioistuimen puheenjohtaja Andreas Voßkuhlelle.

Kirjeessään Haverbeck viittaa Mahlerin järjettömään tuomioon toteaa, että Saksan oikeusjärjestelmä on menettänyt uskottavuutensa asettamalla Israelin ja Saksan juutalaisen keskusneuvoston vaatimukset Saksan kansan hyvinvoinnin edelle. Haverbeck varoittaa, että Saksa vastaa yhä enemmän perinteisiä diktatuureja.

Haverbeckin mukaan saksalaiset voivat pelastautua vain kahdella tavalla: joko laillisella ja rauhanomaisella mielipidevaikuttamisella tai väkivaltaisella vallankumouksella. Ajatusrikostuomiot ovat kuitenkin hiljentäneet monet rauhanomaiset mielipidevaikuttajat, minkä vuoksi oikeusjärjestelmä ruokkii nyt vallankumouksellista ilmapiiriä.

Haverbeck muistuttaa myös kirjeessään, ettei juutalaisten joukkomurhasta ole lainkaan teknisiä todisteita [kuten kaasulla murhattujen ihmisten ruumiinavauksia [6]]. Haverbeck vaatii kirjeessään, että holokaustin objektiivisen tutkimisen kieltävä laki kumotaan Saksassa välittömästi yhteiskuntarauhan nimissä.

 

Poliittinen vaino ympäri Eurooppaa jatkuu

Haverbeckiä itseäkin odottaa todennäköisesti oikeudenkäynti, sillä poliisit tekivät kotietsinnän [7] hänen asuntoonsa reilu kuukausi sitten. Haverbeck oli tätä ennen esittänyt holokaustimyytin kumoavia todisteita [8] Saksan Das Erste –televisiokanavalla.

Suomessa aktivistijärjestö Suomen Vastarintaliike kampanjoi [9] tammikuussa ”vainojen uhrien muistopäivänä” Mahlerin vapauttamisen puolesta. Kansallinen Vastarinta –verkkosivu julkaisi myös käännöksen Mahlerin kirjoittamasta avoimesta kirjeestä [10], joka käsitteli hänen tuomiotaan.

Helmikuussa myös Mahlerin entinen kumppani, 51-vuotias asianajaja Sylvia Stolz sai ehdottoman vankeustuomion [11] ajatusrikoksistaan.

Tuomio on lähes kaksi vuotta vankeutta ilman ehdonalaisen mahdollisuutta. Rangaistus tuli Stolzin Sveitsissä pitämästä puheesta, jonka Magneettimedia on kääntänyt suomeksi [12].

 

Lähde: CODOH [13]