- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

HOLOKAUSTI – VALLANKAAPPAUKSEN VÄLINE

Holokausti on lukuisilla revisionistien kirjoituksilla ja tutkimuksilla todistettu huijaukseksi. Miten on mahdollista, että siihen uskoo yli 90 prosenttia ihmisistä. Selitys on siinä, että juutalaismafialla on hallussaan niin paljon tiedotusvälineitä, he johtavat maailman vapaamuurarijärjestöä, heillä on varaa lahjoa historioitsijoita ja tiedottajia ja heillä on voimakkaat kansalliset ja kansainväliset painostusjärjestöt. Julkaisemme Benjamin Kivilohkareen artikkelin, jossa pohditaan muiden muassa sitä kuinka ”holokaustilla” kiristäminen liittyy maailmanvallan tavoitteluun, yms. tähän liittyvää.

Tohtori Max Mandelstam kiteyttää sionismin ja samalla koko juutalaisuuden ydintehtävän avajaispuheessaan Baselin sionistikonferenssissa 29.8.1897 (Le Temps, 3.9.1897): ”Juutalaisten tulee käyttää kaikki keinot ja kaiken valtansa estääkseen kaikkien muiden kansojen nousun ja menestyksen, jotta saavutamme historiallisen tavoitteemme s. o. maailmanvallan.” Tästä maailmanvaltauksesta kirjoittavat myös juutalaiset rabbiinit, ja se on juutalaisen eliitin eli Siionin Viisaiden ylin ohjenuora. Juutalaismafian maailmanvaltaus perustuu siten juutalaisten uskontoon, ja se on siksi niin syvään juurtunut. Kaiken pohjana on se, että juutalaiset surmasivat Jeesuksen ja valitsivat Barabbaan eli perkeleen palvonnan: ”Taas perkele otti hänet kanssansa sangen korkealle vuorelle ja näytti hänelle kaikki maailman valtakunnat ja niiden loiston ja sanoi hänelle: ’Tämän kaiken minä annan sinulle, jos lankeat maahan ja kumarrat minua.’” (Matt. 4: 8-9). Tätä perkelettä myös nykyjuutalaisten johtajisto palvoo, ja lisäksi nykyjuutalaiset eivät kuitenkaan ole uskonlahko, vaan kansa. Suomessa asuva juutalainen ei ole vain uskonnoltaan juutalainen, vaan hän kuuluu juutalaiseen kansaan, jonka todellinen kotimaa on nykyisin Israel. Perkeleen palvonnasta on koitunut tietyille juutalaistoimijoille maallinen ja rahallinen menestys, sillä perkele himoitsee vain valtaa ja omaisuutta. Siionin Viisaiden omaisuus ylittää kaikkien muiden kansojen omaisuuden rahallisesti mitattuna.

Jopa Suomen suurin sanomalehti myöntää, että ”holokausti” on uuden Euroopan syntytarina. Uudella Euroopalla ei ole identiteettiä, sillä ”holokausti” on kieltänyt meiltä kansallisen ylpeyden.

Vuonna 740 tapahtui yllättävä käänne juutalaisten historiassa. Silloin mahtava aasialainen kasaarikansa käännytettiin juutalaisuuteen, ja tästä syntyi Etelä-Venäjän ja Itä-Euroopan jiddisiä puhuva juutalaisväestö, joita oli 1900-luvun alussa noin 11 miljoonaa. Nykyään noin 90 % juutalaisista on perimältään kasaareja, esim. USA:n juutalaisväestö. Kasaarien kääntyminen juutalaisuuteen oli suuri onnettomuus ihmiskunnalle. Nyt kasaarien perintötekijät, joita olivat vallanhimon kostonhimo, julmuus ja aistillisuus, yhdistyivät sefardijuutalaisten maailmanvalloituspyrkimyksiin. Juutalainen uskonto perustuu Talmudiin, joka on kokoelma rabbiinien kirjoituksia. Talmudin mukaan vain juutalaiset ovat ihmisiä ja muut kansat eläimiä, joita juutalainen voi tappaa mielin määrin, kuten he ovat tehneet järjestelemällä sotia ja vallankumouksia. Juutalaisten aistillisuus perustuu kasaareiden muinaiseen uskoon, joka oli phallos-kultti eli siittimen palvonta. Tällaisen aistillisuuden suuri kuuluisuus oli kasaarijuutalainen Sigmund Freud. Juutalaisten perkeleen palvonnan näemme Venäjän vallankumouksessa ja USA:n valtaamisessa. On järkyttävää, että sotaisilla ja vallanhimoisilla kasaarijuutalaismafialla on hallussaan kaksi ydinasevaltiota, USA ja Israel.

Ensimmäinen ja toinen maailmansota olivat viime kädessä Rothschildien aikaansaannoksia vapaamuurariliikkeen avulla. Saksa oli kehittymässä liian voimakkaaksi Britannian maailmanvallalle, jota juutalaismafia eli -eliitti hallitsi, joten Saksa täytyi tuhota sodalla, joka oli ensimmäinen maailmansota. Kun Saksa sodan jälkeen vielä nousi nerokkaan Hitlerin ansiosta, täytyi se uudestaan kukistaa, ja tämä oli toinen maailmansota. Saksalaiset olivat liian voimakas valtakunta ja este juutalaismafian maailmanvallalle. Britannian sionistipääministeri Winston Churchill päätti Saksan tuhosta, ja hänen takanaan seisoivat Rothschildit. Nykyään Saksa ei ole enää itsenäinen valtio, vaan tiukasti juutalaismafian ja vapaamuurarien kontrollissa. Hitlerin Saksa vastusti juutalaismafian valtapyrkimyksiä, koska juutalaismafia pettivät saksalaiset ja vetivät USA:n toiseen maailmansotaan. Hitler yritti karkottaa kaikki juutalaiset Saksasta. Mitään juutalaisten tuhoamisohjelmaa Hitlerillä ei ollut. Sodan jälkeen juutalaiset keksivät syyttää kansallissosialisteja kuuden miljoonan juutalaisen surmasta keskitysleireillä. Tämä oli naurettava valhe, joka on osoitettu pätevästi ns. revisionistien avulla toisen maailmansodan jälkeen. Mutta nyt astui kuvaan juutalaistoimijoiden valta lehdistössä ja muissa tiedotusvälineissä sekä vapaamuurarijärjestössä. Valheesta ”kuusi miljoonaa” tehtiin mahtavalla propagandalla uusi uskonto, jota länsimaalaisen ihmisen tuli kumartaa. Vallitseva länsimainen media pitää tänään holokaustia todistettuna, vaikka se on ilmiselvä valhe.

Miksi juutalaistoimijat joka maassa pyrkivät omistamaan tiedotusvälineitä. Syy on yksinkertainen: he haluavat levittää omaa informaatiotaan, johon kuuluu myös valhe ”kuudesta miljoonasta”. Nykyään muut uudet tiedotusvälineet kuten esim. some, Google ja yleensä Internet alkavat olla juutalaistoimijoiden kontrollissa. Juutalaisten valta mediassa on häkellyttävä.

Uusi maailmanjärjestys (NWO) ei ole mitään muuta kuin juutalaisten maailmanvaltausyritys, vaikka siinä ovatkin apuna monet muut tekijät. Toteutuessaan Israelin tiedustelupalvelu murhaa globaalista eliitistä ei-juutalaiset ja näin juutalaismafian suuri tavoite toteutuu. Karl Marx oli juutalaisrabbin poika, joka kirjoitti oppinsa juutalaisten maailmanvaltausta varten. Karl Marxin esi-isät olivat olleet yli 300 vuotta rabbeja, joten Talmudin perkeleellinen henki oli hänessä syntymästä asti. Marx ei koskaan maininnut mitään Rothschildeista, vaikka tiesikin heidän valtansa. Tänään Marxia vastaava kasaarijuutalainen on valtiotieteilijä Zbigniew Brzezinski (1928-2017), joka on luonut uudentyyppisen diktatuurimallin, joka on vielä kammottavampi kuin marxismi. Tässä mallissa koko maailmaa johtaa ”eliitti, jota ei rajoita tavanomaiset arvot ja joka ei epäröi käyttää poliittisiin tarkoituksiinsa uusinta mielipiteenmuokkaustekniikkaa kontrolloida ja valvoa ihmisiä” (Z. Brzezenski: Between Two Ages, kirja on bildenbergiläisten ”raamattu”). Näitä uusia mielipiteenmuokkausmenetelmiä eli tieteellistä valehtelua on käytetty mm. holokaustivalheen levittämisessä, suhteellisuusteorioiden hyväksymisessä, ilmastovouhotuksessa ja tällä hetkellä koronahuijauksessa. Tämän maailmanvallan yksi keskeinen tekijä on Maailman Talousfoorumi (WEF), jota johtaa korkean asteen vapaamuurari Klaus Schwab, mutta koko foorumi on Siionin Viisaiden ohjauksessa. Tämä foorumi yhdessä EU:n ja vapaamuurariliikkeen kanssa ohjaavat maailmaa mm. uuteen holokaustiuskontoon, joka tulisi kuulua jokaisen kansan tärkeimmäksi uskonnolliseksi dogmiksi. Holokaustin tärkein merkitys on siinä, että se estää tutkimasta juutalaismafian maailmanvalloitussuunnitelmia: pelko sellaisia tutkimuksia kohtaan on suuri.

Nykyään Internetissä on paljon informaatiota juutalaisista ja holokaustista, vaikka juutalaistoimijat ovat sitä pystyneet rajoittamaankin. Minä jouduin aikoinani opiskelemaan juutalaisuutta kirjoista, joita tilasin USA:sta, sillä kirjastoista löytyi vain juutalaismyönteistä propagandaa. Nykyään on kuitenkin Internetissä hyviä sivustoja, joista suosittelen opiskeltavaksi sivua Islam Radio [1] jossa on tekstiä myös suomen kielellä. Kuinka kauan sekin vielä pysyy vielä avoinna, saa nähdä. Holokaustin historiasta on hyvä sivu suomeksi J. Bezmenov Nyt Suomessa on Euroopan Komission antama suositus viime helmikuulta, että holokaustin kiistäminen on otettava Suomen rikoslakiin. Siksi aiheesta on tärkeää keskustella juuri nyt. Lainaan seuraavassa vähän tekstejä sivulta Islam Radio [2]:

Kuinka ”holokaustilla” kiristetään

Holokausti” on maailman vaarallisimman terroristivaltion eli Israelin tekosyy etniselle puhdistukselle miehitetyssä Palestiinassa. ”Holokaustilla” kiristetään rahaa eurooppalaisilta veronmaksajilta ja vastineeksi kansa saa tiukkoja sananvapauslakeja sekä vankeutta vääristä mielipiteistä.

Israelia ja poliittista juutalaisuutta jo vuosikymmenten ajan tutkinut Norman Finkelstein kutsuu ilmiötä holokaustiteollisuudeksi. Hän on kirjoittanut aiheesta myös kirjan The Holocaust Industry. Finkelstein on itsekin juutalainen, mutta hän vastustaa jyrkästi sionismia ja esimerkiksi juutalaisverkostojen laitonta toimintaa kansainvälisillä rahoitusmarkkinoilla. Finkelsteinin molemmat vanhemmat olivat Puolassa toisen maailmansodan aikaan. Sotavuodet olivat rankkoja, eivätkä eurooppalaiset juuri pitäneet juutalaisista. Finkelstein menetti omien sanojensa mukaan kaikki sukulaisensa vanhempiaan lukuun ottamatta. Moneen vuoteen ketään ei kuitenkaan kiinnostanut hänen sukulaistensa kohtalo. Yleinen asenne oli, että historiaa ei tulisi jäädä suremaan. Laaja kiinnostus ”holokaustia” kohtaan heräsi vasta, kun ilmiön taloudellinen ja poliittinen potentiaali selvisi. Yhtäkkiä kaikki aikakauslehdet, radio-ohjelmat, kirjat ja elokuvat olivat täynnä juutalaisten kärsimyksiä.

[3]

Holokaustiteollisuus on holokaustin käyttämistä hyväksi esimerkiksi taloudellisen, poliittisen (sionismi) ja kulttuurillisen hyödyn tavoittamiseksi. Kaupallinen ja tuotteistettu holokausti on historiallista kuvastoa jäljittelevää fiktiota. Se on myös väkivaltapornoa, jossa ”jalo” päämäärä oikeuttaa tökeröimmätkin valheet toisen maailmansodan aikaisista tapahtumista. Klassisena esimerkkinä tästä mainittakoon ihmisen nahasta tehdyt lampunvarjostimet. Koska holokaustioppiin liittyy ajatus siitä, että juutalaisten kärsimys on ainutlaatuinen luku historiassa, ei järjettömimpiäkään kauhutarinoita ole korrektia epäillä. Kun esimerkiksi Jerzy Kosinskin ultraväkivaltainen teos Kirjava lintu [4] (”maailman vanhin holokaustihuijaus”) paljastui väärennökseksi, sionistit eivät suostuneet lopettamaan kirjan markkinointia. ”Kaikki kirjassa väitetyt asiat olisivat voineet tapahtua, kärsimystarinamme on ainutlaatuinen!”

Palataan Sveitsiin. Maan hallitus ja pankit survottiin holokaustiteollisuuden koneistoon, jossa paine oli poliittista, taloudellista ja kulttuurillista. Apuvälineinään nöyryytys, uhkailu ja taivuttelu juutalaisjärjestöt vaativat Sveitsiltä 7–20 miljardia dollaria, joiden väitettiin jääneen nostamatta ”holokaustin uhrien” henkilökohtaisilta tileiltä. Tähtitieteelliseen summaan oli päädytty jonkinlaisessa rinnakkaistodellisuudessa kehitetyllä holokaustimatematiikalla, sillä arviolle ei ollut mitään perusteita. Sveitsi ilmoitti, että maan pankeilla on yhteensä 775 uinuvaa tiliä ja niissä on yhteensä noin 32 miljoonaa dollaria rahaa. Tietenkään kaikki uinuvat tilit eivät kuuluneet juutalaisille, ja vielä harvemmat niistä kuuluivat toisen maailmansodan aikoihin talletuksia tehneille Euroopan juutalaisille. Sveitsin kokema paine oli kuitenkin niin kovaa, että se lupasi lahjoittaa koko 32 miljoonan dollarin potin juutalaisjärjestöille! Olisiko mikään muu etninen ryhmä voinut marssia Sveitsin valtiojohdon puheille ja pakottaa valtion lahjoittamaan pankkien ylimääräiset varat itselleen? Koko tapahtuma oli täysin absurdi!

32 miljoonaa dollaria ei kuitenkaan riittänyt juutalaisille. Itse asiassa he raivostuivat ja pitivät Sveitsin “mitätöntä” tarjousta loukkaavana. Juutalaiset kutsuvat asennettaan chutzpahiksi, joka tarkoittaa ei-juutalaisten ylimielistä ja röyhkeää kohtelua. Typerys ei ole se, joka vaatii, vaan se, joka antaa. Kiristäessään pankkeja juutalaisilla oli kaksi identiteettiä. Julkisuudessa he esiintyivät vainottuna uhrikansana, joka ”holokaustin” jälkeen joutui kärsimään arabien ja kitsaiden sveitsiläispankkien ”antisemitismistä”. Poliitikkoja ja pankkeja uhkaillessaan juutalaiset sen sijaan sovelsivat chutzpahia ja esiintyivät piinkovina, kylmäverisinä sekä kansainvälisesti verkostoituneina pelureina, jotka voisivat murskata Sveitsin, mikäli se ei taipuisi. Kiristystä johti kansainvälinen sionistinen lobbausryhmä World Jewish Congress (WJC). WJC käytti hyväkseen suhteitaan erittäin rikkaaseen US Holocaust Memorial Museum -museoon sekä pahamaineiseen Simon Wiesenthal Centeriin. Kolmikolla on Yhdysvalloissa niin paljon vaikutusvaltaa, että ne pystyvät patistamaan myös maan kongressin ja edustajainhuoneen pankkikomiteat liikekannalle. Tämä ei ole ”antisemitistinen salaliittoteoria”, vaan tapausta tutkineen juutalaisen Norman Finkelsteinin objektiivinen kuvaus siitä, kuinka sionistinen talous ja maailmanpolitiikka toimivat yhteistyössä juutalaisten etujen ajamiseksi.

On kummallista, että ”antisemitismistä” ja ”rasismista” alituiseen valittavat juutalaistoimijat käynnistivät myös äärimmäisen rasistisen mustamaalauskampanjan Sveitsiä vastaan, kun maa ei suostunutkaan maksamaan 20 miljardia dollaria WJC:lle. Simon Wiesenthal Centerin palkkaamana englantilainen toimittaja Tom Bower esimerkiksi kutsui sveitsiläisiä julkisuudessa ”verirahoja rohmunneiksi varkaiksi”, ”maailman ahneimmaksi kansaksi”, ”kansanmurhankauppiaiksi”, ”yksinkertaisiksi mutta kaksinaamaisiksi” sekä ”harvinaisen vastenmieliseksi kansaksi, joka ei ole tuottanut suuria taiteilijoita, sankareita tai valtiomiehiä”. Mitä tapahtuisi, jos tunnettu toimittaja sanoisi samaa juutalaisista?

Juutalaistoimijoiden poliittinen ja julkinen paine Sveitsiä vastaan jatkui vuosia. Sveitsin asema kävi yhä tukalammaksi, joten 32 miljoonan dollarin tarjousta nostettiin ensin 500 miljoonaan ja sitten 600 miljoonaan. Juutalaisryhmittymät olivat hurjistuneita, ja he protestoivat näyttävästi sveitsiläisten ”saituutta” vastaan. Oli aika nostaa panoksia. 1998 Juutalaistoimijat onnistuivat pakottamaan Yhdysvaltojen hallituksen uhkaamaan Sveitsin valtiota talouspakotteilla, mikäli valitun kansan tahtoon ei välittömästi alistuttaisi. Sveitsi myöntyi lahjoittamaan juutalaisille 1,25 miljardia dollaria vastineeksi vuosien uhkailusta ja mustamaalauksesta. Tapauksen rohkaisemina tietyt juutalaiseturyhmät ovat aloittaneet samanlaisia hankkeita myös muissa Euroopan maissa (luonnollisesti Saksassa [5], mutta lisäksi esimerkiksi Kreikassa [6] ja Unkarissa [7]) sekä Yhdysvalloissa. Mikään muu etninen ryhmä ei pysty tähän.

Israelin vakiinnutettua asemansa ”holokausti” jäi elämään länsimaiseen kulttuuriin. Tänä päivänä se on tärkeimpiä juutalaisen identiteetin rakennuspalikoita. Se on kanonisoitu maailmanhistorian virallisesti hirveimmäksi hetkeksi. Sillä perustellaan rasistista vaatimusta siitä, etteivät juutalaiset saa lisääntyä ei-juutalaisten kanssa. Toisaalta sen varjolla Eurooppaan ja Yhdysvaltoihin vaaditaan monikulttuurisuutta ja valkoisten sekoittumista muiden rotujen kanssa. ”Holokaustilla” kiristetään miljardeja dollareita rahaa eri valtioilta ja pankeilta, kuten Sveitsin pankin tapaus osoitti. Juutalaiset lobbausjärjestöt oikeuttavat ”holokaustilla” röyhkeää ja usein rikollista toimintaansa. Lisäksi ”holokaustilla” rajoitetaan eurooppalaisten ihmisten sananvapautta ja pyritään estämään kansallismielisten poliittisten aatteiden valtavirtaistuminen. Vaikutusvaltaisen juutalaisen painostusjärjestö Anti-Defamation Leaguen johtaja Abraham Foxman on jopa käyttänyt ”holokaustia” hyväkseen vertaamalla juutalaista rotua suoraan Jumalaan: ”Holokausti ei ole vain yksi kansanmurha muiden joukossa, vaan lähes onnistunut yritys tappaa Jumalan valittu kansa ja siten itse Jumala.”

Koska ”holokausti” on pinttynyt tiukasti länsimaisen kulttuurin rakenteisiin, ei siitä puhuminen ole juutalaisten yksinoikeus. ”Holokaustin” erityisyyden tunnustaminen on ennakkoehto sille, että pääsee osaksi länsimaiden kulttuurieliittiä. Esimerkiksi Helsingin Sanomat julkaisi joulukuussa 2012 [8] Saska Saarikosken kolumnin, jossa holokausti nostettiin uskonnon asemaan, eikä kyse ollut satiirista. Saarikoski moitti Pertti Salolaista ja Erkki Tuomiojaa ”harkitsemattomista juutalaislausunnoista”. Salolainen oli Saarikosken mielestä tehnyt syntiä todetessaan tosiasian, että Yhdysvalloissa on vaikutusvaltainen juutalaisväestö, jolla on rahat ja media käytössään. Erkki Tuomioja oli verrannut Israelin palestiinalaisvainoja 1930-luvun tapahtumiin. Saarikosken mielestä lausunnot olivat kohtuuttomia, sillä ”holokaustin” vuoksi tietyistä asioista pitäisi olla vain hiljaa. Juutalaisia ei saa kritisoida. Saarikosken visioissa koko uusi eurooppalainen järjestys tullaan rakentamaan holokaustimyytille: ”Holokaustilla on Euroopassa erityinen symbolinen asema. Jos Euroopasta kehittyy Yhdysvaltain kaltainen valtio, holokaustista ja sen katumisesta saattaa tulla sille samanlainen syntymyytti kuin Yhdysvalloille ovat Mayflower-laivan puritaanisiirtolaiset.” Kun tällaisia lausuntoja kirjoitetaan Suomen suurimmassa sanomalehdessä, olisi outoa väittää, ettei juutalaisilla olisi hyvin erityinen asema länsimaissa.

Koska ”holokaustista” on tullut Hollywoodin, riistokapitalismin, Israelin sotarikosten, amerikkalaisen imperialismin ja pakotetun monikulttuurisuuden symboli, synnyttää holokaustikulttuuri myös vastareaktioita. Etenkin suurista maahanmuuttajamääristä kärsivissä eurooppalaisvaltioissa kansallismielisyys ja holokaustikulttuurin kritisointi liittyvät vahvasti toisiinsa. Ruotsin ja Ranskan kaltaisissa maissa myös maahanmuuttajat ovat kyllästyneitä jatkuvaan holokaustipuheeseen. Israelin toteuttama joukkomurha Lähi-idässä on synnyttänyt pakolaistulvia Eurooppaan. Täällä sukulaisensa menettäneet köyhät siirtolaiset kohtaavat ökyrikkaan juutalaisen eliitin, joka ”holokaustin” nimissä lypsää lisää rahaa Israelin rikolliselle miehitysarmeijalle.

”Holokaustista” kiinnostuneet revisionistit tutkivat toisen maailmansodan julmuuspropagandaa, jolla oikeutettiin Saksan ja muiden akselivaltojen alistaminen. Holokausti ei siis ole vain historiallinen ilmiö, vaan se on tärkeä osa aikamme maailmanpolitiikkaa, jota johtavat Yhdysvallat ja Israel. Koska holokausti on eliitin poliittinen ase oppositiota vastaan, on revisionisteja kohdeltu julmasti Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Tunnettuja revisionisteja ovat esimerkiksi Arthur Butz, Ernst Zündel, Pedro Varela, Robert Faurisson, Richard Verrall, David Irving, Bernhard Schaub, Germar Rudolf, Mark Weber, Gerald Fredrick Töben, Wilhelm Stäglich ja Horst Mahler. Sionistit ovat pahoinpidelleet ja jopa murhanneet revisionisteja. Euroopassa revisionistit joutuvat monissa maissa vankilaan tekemänsä historiallisen tutkimuksen vuoksi.

Yhdysvalloissa revisionisteja on vainonnut muun muassa aseellisen väkivallan ja sionismin nimiin vannova Jewish Defence League [9] (JDL). Hollywood syöttää meille tänäkin päivänä elokuvia ja televisiosarjoja, joissa jo vuosikymmeniä sitten käytännössä kuollut Ku Klux Klan esitetään amerikkalaisen terrorismin kiistattomana kuninkaana. Juutalaiset eivät sen sijaan muistuta sohvaperunoita 60-luvulla syntyneistä mustien ja vasemmistolaisten terrorijärjestöistä. Kaikista syvin hiljaisuus kuitenkin ympäröi ”valitun kansan” omia terroristijärjestöjä. JDL ehti tappaa, tuhota ja pahoinpidellä kohteitaan yli 30 vuotta, ennen kuin sionistisen Yhdysvaltojen keskusrikospoliisi FBI viimein luokitteli sen terroristijärjestöksi. JDL perustelee verenhimoaan ”holokaustilla”. Vaikka oli yleistä tietoa, että järjestön perustaja Meir Kahane oli terroristi, pääsi hän Israelissa asuessaan parlamenttiin. Kahane pelkäsi omien sanojensa mukaan ”toista holokaustia”, minkä vuoksi hän murhautti Yhdysvalloissa niin venäläisiä kommunisteja, separatistisia mustia kuin valkoisia kansallismielisiäkin.

”Holokaustin” epäily on siis vankeuden uhalla kielletty useissa Euroopan maissa. Joidenkin valtioiden lakien mukaan holokausti on ”kiihottamista kansanryhmää vastaan”. Useissa maissa revisionismikielto liittyy lainsäädäntöön, joka rankaisee ”kansallissosialismin uudelleen elävöittävästä” toiminnasta. Kiellettyä ei ole ainoastaan kansanmurhan kiistäminen, vaan myös korkean uhriluvun epäily ja aiheeseen liittyvä huumori. Vitsien kertominen on todellakin kiellettyä monissa maissa. Revisionismi on kiellettyä tällä hetkellä Itävallassa, Belgiassa, Kanadassa, Tšekissä, Ranskassa, Saksassa, Unkarissa, Israelissa, Liechtensteinissa, Liettuassa, Luxemburgissa, Hollannissa, Puolassa, Portugalissa, Slovakiassa, Sveitsissä ja Romaniassa. Saksan ja Itävallan kaltaisissa maissa holokaustilait ovat osa suurempaa toisen maailmansodan jälkeistä ”uudelleenkoulutusohjelmaa” (eli aivopesuohjelmaa). Näissä maissa monet muinaiset riimut ja kansallissosialismiin yhdistettävät laulut, numerosarjat, symbolit ja jopa käsimerkit ovat kiellettyjä. Niskoittelu vie helposti vankilaan. Sen sijaan Neuvostoliittoon ja kommunismiin liittyvät symbolit ovat Euroopan eliitin mukaan täysin hyväksyttäviä.

Maailmassa on tietysti tärkeämpiäkin kysymyksiä kuin holokaustitarinaan liittyvät historialliset yksityiskohdat. Toisaalta ”holokausti” on maailman vaarallisimman terroristivaltion tekosyy etniselle puhdistukselle miehitetyssä Palestiinassa. ”Holokaustilla” kiristetään rahaa eurooppalaisilta veronmaksajilta ja vastineeksi kansa saa tiukkoja sananvapauslakeja sekä vankeutta vääristä mielipiteistä. Jopa Suomen suurin sanomalehti myöntää, että ”holokausti” on uuden Euroopan syntytarina. Uudella Euroopalla ei ole identiteettiä, sillä ”holokausti” on kieltänyt meiltä kansallisen ylpeyden. ”Holokaustissa” on siis kyse rahasta, arvoista, kulttuurista, sananvapaudesta ja politiikasta. Se ei ole yhdentekevä kysymys. Onneksi Suomessa saa edelleen puhua aiheesta kriittisesti. Aikaa ei välttämättä ole enää paljoa, joten käytetään se tehokkaasti!

Maailmanvaltaus liittyy holokaustiin

Holokausti on lukuisilla revisionistien kirjoituksilla ja tutkimuksilla todistettu huijaukseksi. Miten on mahdollista, että siihen uskoo yli 90 % ihmisistä. Selitys on siinä, että juutalaismafialla on hallussaan niin paljon tiedotusvälineitä, he johtavat maailman vapaamuurarijärjestöä, heillä on varaa lahjoa historioitsijoita ja tiedottajia ja heillä on voimakkaat kansalliset ja kansainväliset painostusjärjestöt. Natsi-Saksasta on tehty ihmiskunnan historian pahin roisto, vaikka se todellisuudessa oli aivan terve yhteiskunnallinen kokeilu päästä irti juutalaisten pankkien orjuuttamasta vallasta. Saksalaiset ovat lahjakas kansa, joka oli vaarallinen juutalaiselle maailmanvallalle, siksi se piti nujertaa ja siksi sitä on pidettävä ojennuksessa myös tänä päivänä. Uskon vielä, että sionismin vastainen vallankumous alkaa Saksasta.

Erikoisen iljettävää on havaita Suomen luterilaisen kirkon sekä helluntalaisten juutalaismyönteisyys, johon sisältyy myös vahva holokaustiusko. Luterilainen teologi Mikko Ketola kirjoittaa: ”Holokaustin tapahtuminen on historiallinen tosiasia, joka on dokumentoitu perusteellisella ja luotettavalla historiantutkimuksella. Oman todistuksensa ovat antaneet lukuisat tuhoamisleireiltä hengissä selvinneet. On osoitettu myös, että juutalaisten joukkomurha oli olennainen osa Hitlerin ja natsien vainoharhaista juutalaisvastaista politiikkaa, jonka toteuttamiseen he panostivat vielä siinäkin vaiheessa, kun resursseja olisi tarvittu kipeämmin oikeiden vihollisten torjumisessa.”

Tällä tavalla ajattelevat ei ainoastaan luterilaiset, vaan myös koko virallinen Suomi. Opetushallituksen kotisivu: ”Holokaustin kieltäjien (revisionistit, negationistit) propaganda oli pitkään vain kuriositeetti kouluopetuksen kannalta, mutta internet on tuonut aiheen jokaisen opiskelijan ulottuville. Myös suomenkielistä holokaustin historiallisuuden kieltävää materiaalia nousee esille internethakujen yhteydessä. Vaikka kyseessä onkin puhtaasti pseudohistoriallinen ja antisemitismistä inspiraationsa ammentava lähestymistapa lähihistoriaamme, asettaa se vakavan haasteen myös kouluopetukselle.” Suomessa ollaan menossa samaan kuin USA:ssa, jossa holokaustiopetus on pakollista kouluissa ja holokausti on nostettu uskonnon asemaan. Luterilainen maailmanliitto hylkäsi Martti Lutherin arvokkaan teoksen ”Juutalaisista ja heidän valheistaan”, joka sisältää pätevää faktaa Saksan juutalaisista. Kuinka kauan luterilainern kirkko saa sylkeä valheita holokaustista, jota ei koskaan tapahtunut.

Nyt kun Suomi valmistautuu ottamaan rikoslakiinsa holokaustin kiistämisen rangaistavana tekona, tulisi kaikkien totuutta rakastavien kansalaisten nousta barrikadeille. Jos holokaustia ei saa edes tieteellisesti tutkia, niin kyseessä on silloin uskonto. Holokausti liittyy olennaisesti juutalaismafian maailmanvaltaukseen. Ajankohtainen koronahuijaus on osa tätä maailmanvaltausta, jossa vapaamuurarien johtama Maailman Talousfoorumi (WEF) yrittää romahduttaa kansojen taloudet, saattaa pakollisen rokottamisen voimaan koko planeetalle ja tuhota yksilön vapaudet ja siten mahdollistaa ihmiskunnan genomin muuttamisen rokotuksen avulla syötetyillä partikkeleilla tähtäimenä juutalaismafian rodullinen ylivalta maan päällä. Tämä ei ole salaliittoteoriaa, vaan siitä voi lukea WEF:n johtajan vapaamuurari Klaus Schwabin uudesta kirjasta. Mutta Klaus Schwab ja muut vapaamuurarit palvelevat todellisuudessa Siionin Viisaita, jota voidaan kutsua myös juutalaismafiaksi.

Luin tänään uutisen, että erinomainen koronahuijauksen paljastava sivu ”koronarealistit.com” on poistettu netistä sillä perusteella, että se kritisoi Suomen hallituksen virallista koronalinjaa. Suomi on menossa kohti poliisivaltiota, ja hallituksemme on tiukasti WEF:n ohjauksessa. Juutalaismafian todella voimakas ase on kansainvälinen sensuuri, jonka heidän tiedotusmafiansa pystyy aikaansaamaan mistä vain aiheesta. Holokaustin vastustaminen on tiukasti sensuroitua useissa maissa ja holokaustin vähättelystä voi seurata vankeusrangaistus. Toivottavasti näin ei käy Suomessa. Toivottavasti koronahuijauksen paljastuminen saa ihmiset huomaamaan myös holokaustihuijauksen, sillä tekijät ovat samat.

Benjamin Kivilohkare, hum.kand.

Lähteet

Rami, Ahmed, Islam Radio. Saatavina: http://islam-radio.net/ [1]

Juri Bezmenovin haastattelu mietteitä / Putin Venäjä III. Saatavina: http://uppochnersehr.wordpress.com/ [10]

Weber, Mark (1993). The Zionist Terror Network Background and Operation of the Jewish Defense League and other Criminal Zionist Groups. Saatavina: The Zionist Terror Network Background and Operation of the Jewish Defense League and other Criminal Zionist Groups (whale.to) [9]