- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Hizbollah tuomitsee Pariisin iskut – arvostettu juutalaissionisti syyttää murhista Eurooppaa!

Libanonilaisen vapaustaistelujärjestö Hizbollahin [1] johtaja Hassan Nasrallah on tuominnut [2] jyrkin sanoin Pariisin terrori-iskut [3]. Sen sijaan maailman vaikutusvaltaisimpiin sionisteihin kuuluva Alan Dershowitz (jota epäillään pedofiliasta [4]) syyttää joukkomurhasta Eurooppaa.

Nasrallahin mukaan terrorismi on paljon suurempi uhka islamille kuin herjaavat pilakuvat. Mikään lehti tai kirja ei Nasrallahin mielestä voi pilkata elämän pyhyyttä yhtä vakavalla tavalla kuin joukkomurhat ”Jumalan nimissä”. Hizbollahin johtaja muistutti, että terroristit syyllistyvät julmiin ihmisoikeusrikoksiin eri puolilla maailmaa, vaikka toiminta onkin näkyvintä Afganistanin, Syyrian ja Irakin kaltaisilla kriisialueilla.

Hizbollahilla on Libanonin kristittyjen tuki. [5]

Hizbollahilla on Libanonin kristittyjen tuki.

Beirutilaisyleisölle videonäytön kautta puhunut Nasrallah totesi, että muslimien tulisi yhdistyä ja taistella terrorismia vastaan [6]. Ääri-islamistit ovat uhka Libanonille siinä missä Euroopallekin. 2014 ääri-islamistijärjestöt, kuten Al-Nusran rintama alkoivat tehdä kiihtyvällä tahdilla iskuja Libanonissa. Syynä tälle oli se, että Hizbollah on taistellut Syyrian rinnalla [7] Al-Nusraa ja IS-terroristijärjestöä vastaan.

Marraskuussa ilmestynyt lyhytdokumentti muistuttaa, että joillakin alueilla Hizbollah on ainut aseellinen järjestö, joka on kyennyt suojelemaan myös kristittyjä vähemmistöjä [8] ääri-islamisteilta. Puheessaan Nasrallah tuomitsi kaikki ryhmät, jotka pyrkivät ruokkimaan kristittyjen ja muslimien välistä vihanpitoa. Tästä huolimatta sionistiset lobbausjärjestöt [9] ovat painostaneet EU:n luokittelemaan Hizbollahin ”terroristijärjestöksi [10]”. Sionistit vihaavat Hizbollahia, sillä se on jo vuosikymmenien ajan puolustanut Libanonia [11] suur-Israelista haaveilevilta juutalaismiehittäjiltä. Myös palestiinalainen vastarintajärjestö Hamas [12] on tuominnut [13] Pariisin veriteot. Hamasin mukaan mielipide-eroilla ei voi puolustella murhaa. Hizbollahin tavoin Hamas luokitellaan ”terroristijärjestöksi”, koska se ei ole alistunut Israelin mielivallalle [14].

Sen sijaan pedofiliasta ja prostituutiosta epäilty amerikanjuutalainen sionisti Alan Dershowitz [4] syyttää ääriainesten sijaan eurooppalaisia joukkomurhasta. Dershowitzin mukaan eurooppalaiset ”niittävät mitä ovat kylväneet”, sillä nämä eivät ole suostuneet tappamaan tarpeeksi arabeja Israelin mieliksi. Newsmax TV:n haastattelussa [15] Dershowitz totesi, että Ranska ”palkitsee ihmisiä terrorismista”, minkä vuoksi joukkomurha tapahtui. ”Ranska on osa ongelmaa,” juutalainen sanoi heti Pariisin teurastuksen jälkeen. Hänen mukaansa Palestiina ”syntyi terrorismista” ja on Euroopan valtioiden vika, ettei itsenäisyydestä haaveilevia palestiinalaisia tuhottu, kun se oli vielä mahdollista.

Dershowitzin röyhkeästä lausunnosta syntyi kohu. Hänet kutsuttiin MSNBC-kanavan haastateltavaksi, jotta hän olisi voinut tarkentaa lausuntoaan. Sionisti pysyi kuitenkin järkkymättä kannassaan ja kutsui kaikkia Israelin politiikkaa vastusvatia maita ”huonoiksi valtioiksi”. Dershowitzin epäilleen raiskanneen lukuisia kertoja hänen juutalaisen ystävänsä Jeffrey Epsteinin palkkaaman lapsiprostituoidun.

Johtava juutalainen rabbi Shmuley Boteach asettui raiskauskohun alettua The Jerusalem Postissa julkaistussa kolumnissaan [16] Dershowitzin puolelle, sillä Boteachin mukaan tärkeintä on, että epäilty raiskaaja on ollut aina piinkova sionisti. Rabbin mukaan Dershowitz on ”sukupolvensa ehkä suurin asianajaja” ja ”loistava Israelin puolustaja”. Boteach kertoo kolumnissa, että Dershowitz on ”legendaarisen hyvä väittelijä”: Kun Palestiinan puolustaja syytti Israelia sotarikoksista, Dershowitz vastasi, että holokaustin [17] vuoksi kukaan ei ole kärsinyt niin paljon kuin juutalaiset. Case closed.

Boteachin mielestä Dershowitz on todistanut hyvyytensä puolustamalla Israelia, minkä vuoksi tätä raiskauksesta syyttävä nainen on mitä todennäköisimmin pelkkä valehtelija. Olipa Dershowitz pedofiili tai ei, kutsuu The Jerusalem Post kaikkia juutalaisia asettumaan hänen puolelleen muuta maailmaa ja antisemitismiä vastaan.

Shmuley Boteach on asettunut ylpeästi pedofiliasta epäillyn puolelle. [18]

Shmuley Boteach on asettunut ylpeästi pedofiliasta epäillyn puolelle.

Asianajajana työskentelevä Dershowitz on tuttu näky Yhdysvaltojen televisiossa ja hän on kirjoittanut monia Israelia puolustelevia kirjoja. Kun YK syytti Israelia ihmisoikeusrikoksista Palesiinassa, syytti Dershowitz YK:ta juutalaisvastaisuudesta. Dershowitzin kanssa samoilla linjoilla oli myös Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu [19], joka syytti Charlie Hebdo –murhista muun muassa Hizbollahia ja Hamasia, vaikka kummallakaan ei ole mitään tekemistä Pariisin tapahtumien kanssa.

Mielenkiintoisen lisänsä Charlie Hebdo –keskusteluun toi salaisia poliittisia ja taloudellisia asiakirjoja verkkoon vuotava Wikileaks. Wikileaks linkitti Twitterissä uutisen ranskalaisesta pilapiirtäjästä, joka joutui oikeuteen kirjoitettuaan ”antisemitistisen” kolumnin [20]Charlie Hebdoon muutama vuosi sitten. Tekstissä pohdittiin huhua, jonka mukaan Jean Sarkozy haluaa kääntyä juutalaiseksi päästäkseen liikemaailman sisäpiireihin [21]. Juutalaiset raivostuivat kolumnista ja lopulta lehti painostettiin erottamaan pilapiirtäjä. Juutalaiset vaativat myös anteeksipyyntöä, mutta pilapiirtäjä kertoi ”leikkaavansa mieluummin pallinsa irti”.

wikileaksjewlobby [22]

Kampanjaa pilapiirtäjän erottamiseksi ja tuomitsemiseksi johti juutalaisten LICRA-järjestö, joka taistelee tällä hetkellä myös holokaustia kriittisesti tutkivaa Robert Faurissonia [23] vastaan. LICRA:n tavoitteena on hiljentää sionismin vastustajat haastamalla nämä oikeuteen, minkä vuoksi Wikileaks kirjoitti ”juutalaisesta sensuurilobbysta”, joka on toiminnallaan ollut oikeuttamassa hyökkäyksiä Charlie Hebdoa vastaan. Juutalaiset (muun muassa Simon Wiesenthal Centerin [24] Efraim Zuroff) suuttuivat Wikileaksin twiitistä ja väittivät, ettei mitään juutalaista sensuurilobbya ole olemssa. LICRA:n olemassaoloa juutalaiset eivät sentään kiistäneet. Puheet juutalaisesta sensuurilobbysta tulisi lobbausjärjestö Simon Wiesenthal Centerin mukaan sensuroida, jottei puhe ruokkisi antisemitismiä.

 

Lue myös:

GASR-raportti: Järjestäytyneiden juutalaisten yhteisö vastustaa sananvapautta [25]
Juutalaisjärjestöt: Euroopassa liikaa sananvapautta [26]
Video: Juutalaiset Internet-sensuurin takana [27]