”Venäjän vallanneet johtavat bolševikit eivät olleet venäläisiä. He vihasivat venäläisiä. He vihasivat kristittyjä. Heitä motivoi etninen viha. He kiduttivat ja teurastivat säälimättömästi miljoonia venäläisiä. Lokakuun vallankumous ei ollut 'venäläinen vallankumous'. Se oli vieraan kansan valloitusretki Venäjällä. Lähes kukaan ei ymmärrä tätä vieläkään, mikä todistaa, että kansainvälinen valtamedia on saman heimon käsissä.”

Nobel-palkittu kirjailija Aleksandr Solženitsyn.

Hizbollah osoittaa tukensa Jerusalemin marttyyrille

HuonoVälttäväIhan okHyväErinomainen 5,00
Loading...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Libanonin vapaustaistelujärjestö Hizbollah on osoittanut tukensa palestiinalaiselle Ibrahim Akkarille, joka iski keskiviikkona israelilaisia rikollisia miehittäjiä vastaan.

Ibrahim Akkari.

Ibrahim Akkari.

Akkari ajoi autollaan keskiviikkona israelilaista miehittäjäjoukkoa päin. Iskussa kuoli israelilainen rajaviranomainen. Hizbollah julkaisi seuraavan viestin:

Hizbollah osoittaa kunnioitustaan palestiinalaistaistelija Ibrahim Akkarin sankarilliselle operaatiolle miehitetyssä Jerusalemissa (al-Quds). Ennen tulemistaan marttyyriksi Akkari ehti tappaa ja haavoittaa lukuisia sionistimiehittäjiä.

Menestyksekäs operaatio on esimerkki jatkuvasta kansallisesta vastarinnasta. Se osoittaa, että palestiinalaiset tulevat taistelemaan rohkeasti ja päättäväisesti pyhän kaupungin juutalaistamista vastaan. Vihollinen tahtoo tällä hetkellä hävittää Al-Aqsan moskeijan lisäksi monia muita muslimeille ja kristityille pyhiä paikkoja Jerusalemissa.

Hizbollah kutsuu arabi- ja muslimivaltioiden kansalaisia seisomaan palestiinalaisten rinnalla, sillä palestiinalaiset uhraavat parhaat taistelijansa turvatakseen identiteettinsä ja suojellakseen maataan miehitykseltä ja väkivallalta.

 

Lue lisää Palestiinan tilanteesta:

Professori: Juutalaiset pakottavat Palestiinan köyhyyteen
Kuinka sionistit valehtelevat Gazan kansanmurhasta
Juutalaissotilaat ryöstelivät ja ulostivat pakolaisten asuntoihin

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*