- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Herra MUUTOS

Hän lupasi muutosta ja Amerikka todella sai sitä.

Hän auttoi muuttamaan julkisen poliisitoimen yksityiseksi palkka-armeijaksi.

Hän auttoi muuttamaan amerikkalaisten ilmapiirin ja psyyken vainoharhaisen pelon yhteiskunnaksi.

Tämä sätkynukke auttoi muuttamaan amerikkalaisten omavaraisten viljelijöiden yhteisön rikolliseksi vain luonnollisten tuotteiden kauppaamisesta.

Obama näytteli oman roolinsa kauniiden Irakin ja Afganistanin rikkaan kulttuurin ja perinnön muuttamisessa autiomaaksi ja juutalaisten sotavoimien tukikohdiksi.

Herra Muutos muutti presidenttinä amerikkalaisten kulttuurin ja perinteet luonnottomaksi monikulttuuriseksi yhteiskunnaksi, josta ei hyödy kukaan muu kuin hänen juutalaiset isäntänsä.

Hän toi muutoksia, jotka tekivät amerikkalaisista vaivaantuneita ja lähes syyllisyydentuntoisia aseen omistajia.

Hän on rohkaissut yhteiskunnallisten trendien muutoksia kohti homoseksuaalisuutta ja muita luonnottomia seksuaalisia poikkeavuuksia sekä varmistanut näiden uusien normien syöpymisen kulttuuriin ja lasten mieliin.

Herra Muutos on varmistanut viimeisenkin amerikkalaislasten kognitiivisen ajattelun rippeen katoamisen sekä varmistanut nuorten olevan fyysisesti, älyllisesti ja henkisesti kyvyttömiä.

Muutoksen politiikassaan hän on varmistanut taistelulennokkien laskemisen irti Amerikan ilmatilassa valvomaan ja tuhoamaan amerikkalaisia.

Tämä muutoksen linnake on varmistanut, että Yhdysvaltojen sotilasmahti kääntyy omaa kansaansa vastaan poikkeustilan turvin julistaen ”taistelevansa terrorismia vastaan”.

Tämä juutalaisten sätkynukke on lipeväkielisyydellään suostutellut amerikkalaiset hyväksymään lisää isäntiensä koronkiskontaan perustuvaa ryöstöä harhaanjohtavilla käsitteillä inflaatio ja maailmanmarkkinoiden laskusuhdanteet.

Herra Muutos on todella lunastanut lupauksensa.

 

Alkuperäinen artikkeli: http://diggerfortruth.wordpress.com/2013/06/12/mr-change/#more-6768 [1]