”Venäjän vallanneet johtavat bolševikit eivät olleet venäläisiä. He vihasivat venäläisiä. He vihasivat kristittyjä. Heitä motivoi etninen viha. He kiduttivat ja teurastivat säälimättömästi miljoonia venäläisiä. Lokakuun vallankumous ei ollut 'venäläinen vallankumous'. Se oli vieraan kansan valloitusretki Venäjällä. Lähes kukaan ei ymmärrä tätä vieläkään, mikä todistaa, että kansainvälinen valtamedia on saman heimon käsissä.”

Nobel-palkittu kirjailija Aleksandr Solženitsyn.

Henkilöesittely: Kevin MacDonald

HuonoVälttäväIhan okHyväErinomainen 5,00
Ladataan...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Kevn MacDonald on psykologian professori California State University-Long Beach -yliopistolla. Suoritettuaan maisterintutkinnon evoluutiobiologiassa hän suoritti tohtorin tutkinnon biobehaviorismin alalla Connecticutin yliopistossa. Tutkimuksessaan hän on kehittänyt evolutiivisia näkökulmia kulttuuriin, kehityspsykologiaan ja persoonallisuusteoriaan sekä esimerkiksi etnisten ryhmien välisiin suhteisiin (ryhmien evolutiiviset strategiat). Hänen tärkeimpiin teoksiin kuuluvat muun muassa A People That Shall Dwell Alone: Judaism as a Group Evolutionary Strategy (1994), Separation and Its Discontents: Toward an Evolutionary Theory of Anti-Semitism (1998) sekä The Culture of Critique: An Evolutionary Analysis of Jewish Involvement in Twentieth-Century Intellectual and Political Movements (1998).

 

» Takaisin pääjuttuun

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tietoa Toimitus

Yksi kommenti

  1. Kevin MacDonaldin haastattelu

    http://www.youtube.com/watch?v=1xylzf4SHg4 A interview with Professor Kevin MacDonald (part 1/4)

    Hieno haastattelu Kevin Macdonaldista entisestä liberaarista opiskelijasta kasvoi ihminen joka kantaa syvää huolta sukupolvemme ja nuorisomme tulevaisuudesta.

    (1)(0)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*