- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Helsingin Sanomien romahdus: maahanmuuttokriittisyys onkin venäläisten ”nerokas” juoni

Helsingin Sanomien [1] toimituspäällikkö Petri Korhonen on Magneettimedian lukijoille tuttu kulttuurimarxisti. Maahanmuuton lisäksi hänen mieliaiheitaan on ”turvallisuuspolitiikka”.

Hänen tuoreessa mielipidekirjoituksessaan [2] kaksi intressiä ovat kietoutuneet yhteen hämmästyttävällä tavalla.

Korhonen käyttää merkittävän osan ajastaan kiistellessään verkossa ”Putin-trolleiksi” kutsumiensa ihmisten kanssa. Jokainen verkkokeskustelija, joka ei ole kohottanut George Sorosia, Wesley Clarkia ja Benjamin Netanjahua poliittisen epäjumalan asemaan, on venäläinen disinformaatioagentti. Harmaata aluetta ei ole.

Venäjän lisäksi toimituspäällikkö Korhonen rakastaa kirjoittaa monikulttuurisuudesta, maahanmuutosta ja rotukysymyksestä. HS:n linjalle uskollisena hän on aina valkoisia syyllistävien trendien aallonharjalla.

Viime joulukuussa maahanmuuttaja murhasi kaksi australialaista laajasti uutisoidussa panttivankidraamassa. Jotta syyllisyys murhista saatiin vieritettyä kantaväestön harteille, australialaiskommunisti Rachel Jacobs sepitti valheellisen tarinan muslimista, joka joutui riisumaan huivinsa, sillä hän pelkäsi valkoisten australialaisten syyttävän häntä panttivankien murhaamisesta; syntyi #Illridewithyou-kampanja, johon myös Korhonen osallistui innokkaasti [3].

Kun Jacobsin huijaus selvisi [4], ei Korhonen tai muukaan HS-väki alkanut oikoa valhetta. Olihan tarina sepitetty sentään hyvästä syystä – syyttävän sormen kääntämiseksi pois maahanmuuttajataustaisesta murhaajasta kohti pahaa valkoista kantaväestöä.

Korhonen oli mukana siirtämässä kansan huomion pois Australian panttivankidraamasta. [5]

Korhonen oli mukana siirtämässä kansan huomion pois Australian panttivankidraamasta 2014.

 

Putin usuttaa suomalaiset vastustamaan pakolaistulvaa

Suomeen perustetaan nyt kansalaisten vastustuksesta huolimatta [6]jatkuvasti uusia vastaanottokeskuksia satojentuhansien laittomien siirtolaisten majoittamiseksi, joten verkkokeskustelu maahanmuuttoaiheesta [7] on käynyt kuumana.

Korhonen ei suostu kuitenkaan uskomaan, että suomalaiset aivan oikeasti omasta tahdostaan haluaisivat vaalia valkoista ja suomalaista Suomea. Kansan tyytymättömyydelle on pakko olla jokin muu selitys.

…Ja selitys on tietysti Venäjä. Korhonen kertoo, että entiset ”Putin-trollit” johtavat pahaa-aavistamattomia suomalaisia sotaan maahanmuuttajia vastaan. Muutos tapahtui ”kuin yhteisestä sopimuksesta”, jonka taustalla lymyilee itse Suuri ja Mahtava:

”Kyynisen tulkinnan mukaan kyse on nerokkaasta informaatio-operaatioiden linjanmuutoksesta. Länttä ja Venäjä-pakotteita vastustavat taustavaikuttajat näkivät tilaisuutensa tulleen, ja vaihtoivat äkkiä narratiiviaan.

’Venäjän oikeutetuista geopoliittisista intresseistä’ puhuminen oli liian teoreettista eikä uponnut suomalaisiin, joten nyt kannattaa kokeilla toisenlaista lähestymistapaa: muukalaisuudella, raiskauksilla ja islamilla pelottelua. […]

Olipa perimmäinen syy mikä tahansa, temppu näyttää toimivan. Yhteiskunta ja politiikka on saatu hetkeksi rikki.”

Maahanmuuttokritiikki ei siis olekaan kansalaiskeskustelua tai mikään todellinen poliittinen kannanotto. Se on Venäjän laskelmoitu ja ”nerokas informaatio-operaatio” länsimaisia demokratioita vastaan.

Koska kyse ei ole kansalaismielipiteistä vaan Putinin propagandasta, ei Helsingin Sanomien tarvitse tietenkään edes yrittää uutisoida maahanmuuttokeskustelusta tasapuolisesti; sehän olisi pelaamista Venäjän pussiin.

Kiinnostavinta tässä on se, uskooko Korhonen itse salaliittoteoriaansa vai luuleeko hän voivansa sumuttaa niitä harvoja suomalaisia, jotka vielä uskollisesti lukevat konkurssia kohti sukeltavan [8] konsernin aviisia.

 

Tukea poliisihierarkian huipulta

Toistaitoisen toimittajan touhottamista huolestuttavampaa on se, että Keskusrikospoliisin johto on lähtenyt täysillä mukaan samaan harhaisaan fantasiamaailmaan. KRP-johtaja ja kuusi aikuista ruandalaista ”lapsikseen” adoptoinut Thomas Elfgren [9] alkoi välittömästi levittää Korhosen artikkelia verkossa.

KRP:n Elfgren on jakanut viime aikoina myös artikkeleita, joiden otsikoita ovat esimerkiksi ”Valkoinen roskaväki [10]” ja ”Valkoisten miesten luonneviat [11]”. Magneettimedia otti Elfgreniin yhteyttä ja yritti selvittää, miksi vastuullisessa julkisessa virassa oleva mies levittää ilmiselvästi rasistista materiaalia. Elfgren ei vastannut eikä myöskään kommentoinut [12] sitä, saisiko Suomessa julkaista artikkelin otsikolla ”Mustien miesten luonneviat”.

Elfgrenin äärimmäiset kannanotot heijastelevat ikävä kyllä ilmapiiriä, joka vallitsee laajemminkin virkamieskoneiston syövereissä. Tragikoominen esimerkki tästä on tietysti Lahden lakanamiehen metsästys. Vain muutamia päiviä ennen Lahden mielenosoitusta maahanmuuttajat yrittivät poliisin mukaan raiskata naisia sekä Turussa että Joensuussa [16]. Poliisi ei tavoittanut raiskaajia eikä ole uhrannut koko aiheelle edes murto-osaa huomiosta, joka kohdistuu Lahden välikohtaukseen.

Sen sijaan Lahden lakanamiehen identiteettiä alettiin selvittää koko kansakunnan voimin. Poliisi vetosi kaikkien suurten lehtien sivuilla suomalaisiin, jotta valkoisen kartonkitötterön peittämä henkilöllisyys paljastettaisiin. Kun muu ei auttanut, tekaistiin rikosepäily Suomen lipun ”häpäisemisestä”.

 

Poliisi on menettänyt arvovaltansa hyvästä syystä

Kiitos lakanakaupassa työskennelleiden mallikansalaisten [17], 19-vuotias lahtelaismies jäi lopulta kiinni. Ehkä poliisi voisi saada edes hitusen menettämästään yleisestä kunnioituksesta takaisin, jos se käyttäisi voimavarojaan yhtä tehokkaasti muukalaisraiskaajien jäljittämiseen? Onhan joka kolmas raiskauksesta tuomittu ulkomaalaistaustainen [18], vaikka Yle ja Helsingin Sanomat mielellään muuta väittävät.

Lahtelaismiehen metsästys on toki pelkkää alkusoittoa uudelle aikakaudelle, joka alkaa lokakuun myötä. Kiitos perussuomalaisten ja oikeusministeri Jari Lindströmin, maahanmuuttovastaisuus on nyt määritelty yhdeksi järjestäytyneen rikollisuuden muodoksi [19].

Perussuomalaiset ovat muutenkin omaksuneet tehokkaasti roolinsa hallituspuolueena ja osana eliittiä. Viime viikonloppuna esimerkiksi Timo Soini ja Sampo Terho tuomitsivat useaan otteeseen Lahden tapahtumat televisiossa, lehdissä ja radiossa, mutta eivät maininneet sanallakaan Turun ja Joensuun tapauksia. Kansanviholliset.

blackfist [20]

KKK-mies on ollut vielä tänään tiistaina Suomen lööpeissä, vaikka Lahden mielenilmauksessa ei sattunut edes henkilövahinkoja. Helsingin Sanomilta jäi ”huomaamatta”, että esimerkiksi Saarijärven vastaanottokeskuksessa käytettiin maanantaina sen sijaan aitoa väkivaltaa [21], minkä vuoksi yksi uhreista kuljetettiin lääkärin tarkastettavaksi.

Koska pahoinpitelijät olivat laittomia siirtolaisia eivätkä ”valkoista roskasakkia”, ei juutalaisen Erkon suvun omistama HS asiasta uutisoinut.

Tulevaisuudessa suomalaisia voidaan kohdella tuomioistuimessa prosenttijengiläisten tavoin, mikäli he kyseenalaistavat julkisesti Korhosen ja Elgrenin kaltaisten ihmisten lausunnot. Jo nyt tuomioistuin on ilmoittanut, ettei väitteiden todenperäisyydellä ole merkitystä sen kannalta, tuomitaanko ihminen kiihottamisesta kansanryhmää vastaan vai ei. Totuuskin voi olla vihatotuutta.

 

Arvi Pihkala