- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Helsingin Sanomien Elina Kervinen valkopesee vasemmistoväkivaltaa

Helsingin Sanomien Skandinavian-kirjeenvaihtaja Elina Kervinen valkopesee järjestelmällisesti uutisissaan äärivasemmiston rikoksia. Näin tehdessään HS ja Kervinen käytännössä oikeuttavat isänmaallisiin kohdistuvan poliittisen väkivallan.

Viimeisin esimerkki Kervisen politisoituneesta toimittajantyöstä saatiin viikonloppuna, kun Pohjoismainen Vastarintaliike osoitti Tukholmassa mieltä Eurooppaan kohdistuvaa pakolaistulvaa [1] vastaan.

Mielenosoitukseen osallistui noin 700 ihmistä. Tapahtumavideoiden perusteella paikalla oli myös paljon eläkeikäisiä ruotsalaisia, jotka ovat nähneet, kuinka heidän kotimaansa on tuhottu sisältäpäin täydellisesti muutamassakymmenessä vuodessa.

Marssijoita vastassa oli odotetusti joukko törkyisiä äärivasemmistolaisia ja maahanmuuttajia, joiden mielestä isänmaallisilla eurooppalaisilla ei ole oikeutta ottaa julkisesti kantaa politiikkaan. ”Vastamielenosoittajat” heittelivät palavia hätäsoihtuja marssijonoa kohti välittämättä lainkaan siitä, olisivatko soihdut osuneet nuoriin aktivisteihin vai ikäihmisiin.

Kulttuurimarxistit heittelivät soihtuja tietysti turvallisen välimatkan päästä, jottei heidän tarvinnut kohdata kasvotusten 700-päistä kansallismielistä joukkiota.

Helsingin Sanomat on kuluneiden vuosien aikana kauhistellut jatkuvasti ”ääriliikkeiden” ja ”poliittisen väkivallan” yleistymistä. Mikäli lehti olisi rehellinen, olisi sen täytynyt tietysti tuomita vasemmisto- ja maahanmuuttajahuligaanien rikokset Tukholman tapahtumia käsitelleessä uutisessaan.

Helsingin Sanomat on kuitenkin juutalaisen Erkko-säätiön [2] omistama valemedia, jonka mielestä poliittinen väkivalta on sallittua, mikäli sitä tehdään monikulttuurisuuden nimissä.

Niinpä palavat hätäsoihdut muuttuivat Kervisen kynäilemässä uutisessa ”lumipalloiksi”: ”Uusnatsit saivat Tukholmassa vastaansa lumipalloja – poliisi ottanut kiinni useita vastamielenosoittajia [3]

Kansallisen Vastarinnan sivuilla hämmästynyt kommentoija kysyikin [4] aiheellisesti: ”Hesarin tiedotuslinja on mielenkiintoinen. Jos paiskaisin palavan soihdun siis jonkun roskamedian toimittajan naamaan, kyse olisi lumipesusta?”

Mikäli valkoiset ruotsalaiset olisivat heitelleet monikulttuuriseen mielenosoitukseen palavia soihtuja, ne eivät tietenkään olisi muuttuneet Erkko-median käsittelyssä ”lumipalloiksi”. Todennäköisesti tapauksesta olisi uutisoitu vähintäänkin joukkomurhayrityksenä.

Helsingin Sanomien viesti väkivaltaisille maahanmuuttajille ja vasemmistolaisille on, että heillä on median hiljainen tuki takanaan. He saavat hyökätä väkivaltaisesti rauhanomaista mielenosoitusta vastaan vailla pelkoa siitä, että heidät leimattaisiin lehdistössä terroristeiksi.

elina-kervinen [5]

Miksi Elina Kervinen suojelee väkivaltavasemmistoa?

Elina Kervisen toiminta on ollut johdonmukaista jo vuosien ajan. Hän on monikulttuurisuusfanaatikko. Kervinen suhtautuu erittäin kriittisesti [6]esimerkiksi Ruotsin rajatarkastuksiin, jotka päätettiin aloittaa sen jälkeen, kun Euroopan pakolaiskriisi puhkesi.

Kun maahanmuuttovastainen SvP-puolue varautui osoittamaan mieltään Ruotsissa syksyllä 2014, Kervinen kirjoitti oudosti [7], että ”torikokouksen yhteyksissä on usein syntynyt kahakointia”, vaikka kaikki tiesivät, että jokainen SvP-mielenosoituksissa syntynyt kahakka oli ollut äärivasemmiston aloittama.

Kervisen mukaan kahakat kuitenkin vain mystisesti ”syntyvät” ilman, että kukaan olisi varsinaisesti syyllinen niihin.

Kervisen toistaiseksi törkein vedätys nähtiin vuosi sitten, kun hän yritti puolustella [8] äärimmäisen väkivaltaiseen kommunistijärjestöön, Revolutionära Fronteniin [9], kuulunutta rikoksenuusijaa nimeltä Showan Shattak. Kervinen kirjoitti [10] Helsingin Sanomiin syksyllä 2015:

”Moni muistaa viime vuosilta myös malmölaisen Showan Shattakin, joka oli kuolla vammoihinsa, kun äärioikeistolaiset tekijät pahoinpitelivät hänet naistenpäivänä 2014.”

Helsingin Sanomien rivilukija ei tietenkään kyseenalaistanut Kervisen tarinointia vaan kirosi mielessään: ”Helvetin natsit, miksi menitte pahoinpitelemään jonkun malmölaisen riviruotsalaisen!”

Todellisuudessa Shattak vammautui vakavasti yhteenotossa, jonka hän itse ystävineen aloitti. Malmön hovioikeuden mukaan [11] joukko poliittisen väkivallan nimiin vannoneita äärivasemmistolaisia – muun muassa Shattak – hyökkäsi valtavalla ylivoimalla muutaman nationalistin kimppuun.

Shattakin epäonneksi kansallismieliset puolustivat itseään, mikä johti kommunistin sairaalareissuun.

Elina Kervinen kuitenkin sympatisoi Shattakia jostain syystä niin paljon, että hän tahtoi valehdella suomalaisille, että kyseessä oli ”äärioikeiston” viaton uhri. Alla kaksi videota Shattakin edustaman Revolutionära Frontenin terroristisesta toiminnasta – tätä Kervinen ja HS eivät tahdo sinun näkevän:


Kervinen on lopulta kuitenkin vain osa huomattavasti laajempaa ongelmaa, jonka Helsingin Sanomat ja Suomen valtavirtainen valemedia muodostavat. Loppuviikosta HS pyrki parhaansa mukaan piilottelemaan myös Yhdysvalloissa syttyneitä monikulttuurisia väkivaltaisuuksia.

Kuten uutisoimme [12] muutama päivä sitten, Donald Trumpin vaalivoitosta raivostuneet maahanmuuttaja-, juutalais- ja vasemmistojärjestöt ovat pahoinpidelleet valkoisia amerikkalaisia sekä tuhonneet ja polttaneet valkoisten omaisuutta kostoksi ”väärästä” vaalituloksesta.

Helsingin Sanomat ei tietenkään julkaissut valokuvia mustien hakkaamista valkoisista tai palavista autoista. Sen sijaan HS:n sivuilla komeilivat propagandakuvat huolitellusti pukeutuneista ja meikanneista feministeistä. Väkivallan sijaan otsikoissa puhuttiin vain ”mielenosoituksista [13]”.

Eikä ole syytä unohtaa, että pari viikkoa sitten Helsingin Sanomat sensuroi kokonaan uutiset Helsingin maahanmuuttajamellakasta [14], vaikka mellakka tapahtui kaupungin ydinkeskustassa rautatieasemalla.

Pullakahvit maahantunkeutujille – rautaputkea isänmaanystäville

Tukholman mielenosoituksesta riittää varmasti kirjoitettavaa tulevaisuudessakin. Ruotsin poliisi on yrittänyt luoda itselleen mahdollisimman pehmeän julkisuuskuvan osallistumalla homomarsseille ja rankaisemalla ankarasti työntekijöitään, jotka ovat puhuneet ”rumasti” rikollisista maahantunkeutujista.

Tukholmassa mielenosoittajat kohtasivat kuitenkin täysin erilaisen poliisin. Virkavalta käytti surutta pamppua ja kyynelkaasua mielenosoittajia vastaan, kun nämä pyrkivät pitämään väkivaltavasemmistoa loitommalla. Erään mielenosoittajan takomista [15] jatkettiin senkin jälkeen, kun tämä oli lyyhistynyt maahan.

Poliisin väkivallan kohteeksi eivät joutuneet ainoastaan kilpiä kantaneet nuoret miehet, vaan uhriksi joutui jopa norjalainen valtavirtaisen sanomalehden toimittaja [16].

Erityisesti maahanmuuttajataustaiset poliisit ovat aiemminkin käyttäneet kovaa väkivaltaa [17] kansallismielisiä mielensoittajia vastaan, mutta valtamedia ei ole aiheesta juurikaan kirjoitellut ”rasismin uhan” vuoksi.poliisisika [18]

Virkavalta vaalimassa monikulttuurista ja moniarvoista Ruotsia.

Yllä olevassa kuvassa naamioitunut Ruotsin poliisi hakkaa teleskooppipatukalla eli rautaputkella selkään naamioitumatonta ja aseetonta miestä. Korruptoitunut virkavalta Ruotsissa kohtelee isänmaanystäviä täysin eri tavalla kuin esimerkiksi maahanmuuttajia.

Tänä keväänä Ruotsissa nimittäin uutisoitiin, että poliisia niin sanotuilla no-go-alueilla [19] kivittäviä maahanmuuttajia ”rangaistaan” nykyään kutsumalla nämä pullakahville! Jos et usko, lue valtavirtaisen Svt:n uutinen [20] aiheesta.

Yhteiskunnan mädänneisyys on edennyt jo tasolle, jossa poliisia kivittävät maahanmuuttajat saavat veronmaksajien kustantamaa kahvia, kun taas aseistautumattomia kansallismielisiä hakataan rautaputkella puhtaasti hakkaamisen ilosta.

Tämä olisi tuskin mahdollista, elleivät julkista mielipidettä hallitsisi Helsingin Sanomien kaltaiset valemediat ja Elina Kervisen kaltaiset poliittiset toimittajat.

 

Lue myös:

Itsenäisyyspäivä: valtamedian sota suomalaisuutta vastaan [21]
Itsenäisyyspäivän mediamyräkkä: kenen väkivalta sallitaan? [22]
Jokainen meistä voi painostaa suomalaisvastaista eliittiä [23]
Journalistiliitto yllyttää vakoilemaan maahanmuuttovastaisia suomalaisia [24]