- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Helsingin Sanomat valehtelee Amerikan vaalirahoittajista

Suomen johtava valemedia Helsingin Sanomat hämmästytti tällä viikolla väittämällä, etteivät Yhdysvaltojen tulevat presidenttiehdokkaat edusta Wall Streetin rahaeliittiä.

HS:n Yhdysvaltojen kirjeenvaihtaja Laura Saarikosken kirjoittamassa artikkelissa ”Katso HS-analyysi Clinton ja Trump: Vastakkain ovat newyorkilaiset perhetutut, politiikan kehäkettu ja politiikan amatööri [1]” annetaan ymmärtää, että juutalaisen Goldman Sachs –pankin [2] synnyttämän kansainvälisen finanssikriisin [3] jälkeen pankkiirit ovat menettäneet suuren osan poliittista valtaansa.

Saarikoski väittää, että Wall Streetin etuja aina haukkamaisesti vartioinut Hillary Clinton olisi ”keskustalainen” vaihtoehto Donald Trumpille:

”Trump ei silti ole pelkästään oikealla: muslimi- ja siirtolaisvastaiset kommentit vievät häneltä vähemmistöjen tukea, mutta homojen suhteen hän ei ole tiukkapipo. Yhdysvaltain uskonnollista oikeistoa ei näissä vaaleissa edusta kukaan.

Eikä kukaan edusta Yhdysvaltain pohattapiirejä. Näissä vaaleissa on heidän vuoronsa maksaa Yhdysvaltain finanssikriisistä, jonka seuraukset ovat tähän asti tuntuneet keskiluokan palkkapussissa.”

Kuten olemme uutisoineet [4], ei yksikään suuri pankkiiri ole joutunut ”maksamaan finanssikriisistä”, vaan sen sijaan lahjotut poliitikot ovat pakottaneet veronmaksajat syytämään rahaansa jättipankeille ”pelastusoperaatioiden” yhteydessä.

Kun Barack Obama astui valtaan 2009 Wall Street –vastaisten mielenosoitusten ollessa voimakkaimmillaan, kutsui presidentti maan johtavat pankkiirit maaliskuussa Valkoiseen taloon. Kuuluisassa kokouksessa [5] Obama kertoi pohatoille olevansa ”ainut henkilö, joka seisoo pankkiirien ja lynkkausjoukon välissä” ja että hän ”aikoo suojella [pankkiireita] kongressin ja kansan vihalta”. Yhdysvalloissa mikään ei siis ole muuttunut finanssikriisin jälkeen.

Itse asiassa pohattojen valta on vain kasvanut. Vaalirahoittajien lahjoittamat summat ovat vain paisuneet. Jopa valtamedia [6] on uutisoinut, että Goldman Sachs on ostanut molemmat puolueet itselleen [7]. Goldman on syytänyt erityisen avokätisesti rahaa Hillary Clintonille [8], vaikka Helsingin Sanomien valheellisen artikkelin mukaan tämä edustaa ”pohatoista” riippumatonta keskustalaista.

Clintonin rakkaussuhde Wall Streetin kanssa on aina ollut täysin julkinen, joten on kummallista, miksi Helsingin Sanomat ylipäätään yrittää valehdella aiheesta.

Goldman-juutalainen Steven Mnuchin on rahoittanut sekä demokraatteja että republikaaneja. [9]

Goldman-juutalainen Steven Mnuchin on rahoittanut sekä demokraatteja että republikaaneja.

Trump nimesi Goldman-juutalaisen rahankeräyspäällikökseen

Julkisuudelta hämärään on jäänyt sen sijaan republikaanien todennäköisen presidenttiehdokas Donald Trumpin siteet pankkiireihin. Trump on markkinoinut itseään miehenä, joka on varmistanut poliittisen riippumattomuutensa miljardiomaisuudellaan.

Trump kuitenkin hämmästytti torstaina julistamalla [10], että hänen vaalikampanjansa uusi rahankeräyspäällikkö on Goldman Sachsin entinen työntekijä, juutalainen Steven Mnuchin! Goldmanin lisäksi Mnuchin on työskennellyt myös juutalaisen kulttuurimarxistin ja talousrikollisen, George Sorosin [11] Soros Fund Management –yhtiössä.

Mikä kummallisinta, Mnuchin on aiemmin tukenut [12] demokraattipuoluetta sekä Hillary Clintonia, jota vastaan Trump käy nyt presidenttitaistelua! Kuvio on lähes liian sisäsiittoinen ja korruptoitunut ollakseen totta.

Trump syrjäytti muut republikaanien presidenttiehdokkaat syyttämällä näitä jatkuvasti pankkiirien hännystelystä. Kun haastajat viimein jättäytyivät kilpailusta, liittoutui Trump välittömästi pahamaineisimpia pankkeja ja rahastoja edustavan kulttuurimarxistisen juutalaisen kanssa.

Voittipa vaalit siis Clinton tai Trump, Amerikan politiikasta tullaan vastaisuudessakin päättämään Wall Streetin sydämessä suljettujen ovien takana. Toisin kuin Helsingin Sanomat väittää, ”pohatat” ovat voimakkaampia kuin koskaan; he kontrolloivat jopa ”pankkivastaisia” poliitikoita.

 

Lue myös:

Helsingin Sanomat jätti jotain kertomatta Yhdysvaltojen vaalirahoittajista [13]
Juutalaislehti huolissaan: ajaako Amerikan seuraava presidentti isänmaan vai Israelin etua? [14]
Jacob Rothschildin valokuva ja Trumpin menestys ahdistavat Amerikan juutalaisia [15]
Republikaanipuolueen juutalaisrahoittajat vastustavat maahanmuuttokriittistä Trumpia [16]