- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Helsingin Sanomat suojelee väkivaltaskandaalissa rypevää äärivasemmistolaista

Tänään uutisoitiin [1], että Palvelualojen ammattiliitto PAM:n valtuuston jäsen Niko Ravattinen vaatii poliittista väkivaltaa ja jopa henkirikoksia ”rasisteja” vastaan. Valtamedia on päättänyt sensuroida uutisen.

Aiheesta kirjoitti ensimmäisenä Kansallinen Vastarinta. Ravattinen esiintyi hiljattain MoonTV:n haastattelussa, jossa sivuttiin muun muassa vasemmiston väkivaltaa isänmaallista 612-soihtukulkuetta vastaan (1 [2], 2 [3]).

Ravattinen oli vihainen siitä, että kulkue ylipäätään saatiin järjestettyä, vaikka vasemmisto oli etukäteen uhannut estää tapahtuman väkivaltaisesti. 612-kulkueessa oli kuitenkin satoja ihmisiä enemmän kuin vasemmiston vastamielenosoituksessa, joten häiriö rajoittui muutamien kivien ja palavien soihtujen heittelyyn.

MoonTV:llä esiintyneen Ravattisen mukaan ”natsismin” vastustaminen on niin pyhä hanke, että sen nimissä on sallittua jopa murhata ihmisiä:

”En nää sitä ongelmana [että ammutaan kansallismielisiä mielenosoituksessa]. Oikeusturvan kannalta on vähän hankala puhua tästä aiheesta enempää. […] En vastusta poliittista väkivaltaa, en missään nimessä. Se on ihan paikallaan strategian tietyssä vaiheessa, kun sitä on kuitenkin joskus pakko käyttää, kun tilanne kärjistyy tarpeeks pitkälle […] väkivaltaa on aina ollut pakko jossain vaiheessa käyttää, ja valitettavasti joku tulee aina kuolemaan jossain.”

Väkivaltaiset lausunnot ovat levinneet tänään tehokkaasti sosiaalisessa mediassa, ja PAM on joutunut vastaamaan jäsentensä vihaiseen palautteeseen: Kuinka voi olla mahdollista, että liiton johtoon kuuluu ihminen, joka hyväksyy poliittiset murhat?

Kohusta huolimatta valtamedia on päättänyt alkaa suojella Ravattista, koska monikulttuurisuuden nimissä suoritettu väkivalta on toimittajien mielestä moraalisesti oikeutettua. Perussuomalaispoliitikkoja ahkerasti vainoava [4] Helsingin Sanomien toimittaja Paavo Teittinen esimerkiksi blokkasi Magneettimedian Twitterissä, kun pyysimme häneltä mielipidettä Ravattisen väkivaltakohuun:

Valtamedia puolustaa monikulttuurisuuden nimissä toimivia rikollisia

Heti itsenäisyyspäivän jälkeen tiedotusvälineet alkoivat puolustella vasemmistohäiriköitä [13] ja jopa syytellä rauhanomaisesti käyttäytyneitä isänmaallisia ”provosoivan” kulkueen järjestämisestä.

Helsingin Sanomien kulttuurimarxistitoimittaja Saska Saarikosken [14] mukaan 612-kulkue oli ”kansalliskiihkoilijoiden” asettama ”ansa” rasisminvastustajille. Samassa yhteydessä Saarikoski julisti, että maahanmuuttokriitikot ”haaveilevat raiskauksista”. Hän ei myöskään maininnut sanallakaan, että äärivasemmisto todellakin käytti fyysistä väkivaltaa 612-kulkuetta vastaan.

Suojelemalla väkivaltapropagandaa levittäviä äärivasemmistolaisia Helsingin Sanomat ja muut valtamediat käytännössä oikeuttavat isänmaallisiin suomalaisiin kohdistetut iskut.

itsenaisuuspaiva [15] 612 [16]

Ay-liike on ollut vastaavien kohujen keskellä ennenkin

Ainakaan toistaiseksi PAM ei ole irtisanonut Ravattista tehtävistään, vaikka tämä on liitolle jo toinen väkivaltakohu [17] muutaman kuukauden sisään. Liittoaktiivi Niina Koivuniemi, sai syksyllä halpaa julkisuutta uhkailemalla työntekijöitä, jotka suunnittelevat jättävänsä lakkoilun väliin: ”Jos joku rikkuritoimintaa yrittää, niin siellähän voi saada vaikka köniinsä.”

Marraskuussa valtamedia vaikeni kuoliaaksi myös kolmannen ay-liikkeeseen ja äärivasemmistoon liittyvän väkivaltakohun. Vasemmistonuorten foorumin tietovuoto [18]paljasti, että Julkisten ja hyvinvointialojen liitossa työskentelevä Dan Koivulaakso oli suunnitellut ja propagoinut ”brutaalia” ja ”taktista” väkivaltaa poliittisia toisinajattelijoita vastaan. Yksikään valtamedia ei uutisoinut Koivulaakson räikeän väkivaltaisista kirjoituksista.

Voit ottaa yhteyttä PAM-liittoon ja kysyä heidän kantaansa Niko Ravattisen lausuntoihin.

Puhelin: 020 774 002
Sähköposti: pam[at]pam.fi

 

Lue myös:

Valtamedia: pakolaisten ja vasemmiston väkivalta ON parempaa [19]
Poliisi ja valtamedia esittävät: väkivaltaa suvaitsevaisuuden nimissä [20]
Vasemmisto hakkasi vammaisen ja poliiseja – valtamedian mukaan vain maahanmuuttokriittiset ”meuhkaavat” [21]
Äärivasemmisto pahoinpiteli miehen joukolla – Suomen media ja poliisi painoivat villaisella [22]
Journalistiliitto yllyttää vakoilemaan maahanmuuttovastaisia suomalaisia! [23]