- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Helsingin Sanomat: Saddam Hussein on syyllinen ISIS:n nousuun!

Juutalaisen Erkon suvun [1] propaganda-aviisi Helsingin Sanomat (HS) syyttää ääri-islamismia vastustanutta Saddam Husseinia ääri-islamistisen ISIS:n noususta.

HS:n tuoreen ”Isisin kauhujen kalifaatille valettiin perusta jo Saddamin kaudella [2]” –artikkelin mukaan Yhdysvaltojen murhaama Saddam Hussein on syyllinen ääri-islamismin voittokulkuun. Hussein nimittäin pakotti Yhdysvallat hyökkäämään Irakiin vaatimalla maalleen taloudellista itsenäisyyttä ja vastustamalla Israelin geopoliittista ylivaltaa [3].

Yhdysvaltojen hyökkäys tuhosi Irakin yhteiskuntajärjestyksen kokonaan. Naisten tasa-arvosta tunnettu sekulaari järjestelmä korvattiin poliittisella kaaoksella, jossa heimoidentiteetti ja ääri-islam määräävät laillisen hallituksen sijaan. HS:n mukaan tämä on Saddam Husseinin syytä, koska tämä ei tahtonut totella maailmanpoliisi Yhdysvaltoja.

Natolle, Israelille ja Yhdysvalloille uskollinen HS ei ole kirjoittanut lainkaan juutalaisvaltion antamasta tuesta ISIS-terroristeille (1 [4], 2 [5], 3 [6]), vaikka maailmalla valtamedia on aiheelle antanut jonkin verran palstatilaa. Näin lehti on pyrkinyt ylläpitämään mielikuvaa siitä, että liberaali länsimainen sionismi on ainut uskottava vastavoima kansainvälisiä turvallisuusuhkia vastaan.

Pukeutumiskulttuuria arabinationalistisessa Irakissa. [7]

Pukeutumiskulttuuria arabinationalistisessa Irakissa.

Pukeutumiskulttuuria Yhdysvaltojen "vapauttamassa" Irakissa. [8]

Pukeutumiskulttuuria Yhdysvaltojen ”vapauttamassa” Irakissa.

Kuinka perustella ”hyvien” valtioiden tuki ääri-islamisteille?

Saddam Hussein oli sekulaari poliitikko, joka vastusti Yhdysvaltojen liittolaisvaltio Saudi-Arabian tukemaa wahhabismiksi kutsuttua ääri-islamistista liikehdintää, jota muun muassa al-Qaida ja ISIS edustavat.

Helsingin Sanomille Yhdysvaltojen liittolaisuus Israelin ja Saudi-Arabian kaltaisten rikollisvaltioiden kanssa on lehden julkisuuskuvan kannalta erittäin kiusallinen ikuisuuskysymys. HS on ottanut ankarasti kantaa [9] ääri-islamismia vastustaneita arabihallitsijoita, kuten Husseinia, Bashar al-Assadia ja Muammar Gaddafia, vastaan.

Kuinka siis perustella ”hyvien” valtioiden tuki ääri-islamisteille aikana, jolloin ISIS kylvää kauhua Helsingin Sanomien lukijoihin murhaamalla siviileitä niin Lähi-idässä kuin Euroopassa? Kuinka vakuuttaa lukijat siitä, että arabien Amerikka-vastainen nationalismi oli pahasta, vaikka se oli ainut voima, joka kykeni estämään ääri-islamin leviämisen Lähi-idässä?

HS on päättänyt ratkaista vaikean pulman yksinkertaisesti valehtelemalla lukijoille: Yhdysvaltojen, Israelin ja Saudi-Arabian tuesta huolimatta ISIS:n todellisia arkkitehteja ovatkin sitä vastustaneet, Saddam Husseinin kaltaiset arabinationalistit.

HS esittää artikkelissaan liudan toinen toistaan surkuhupaisempia argumentteja tukeakseen väitettään:

  1. Osa Saddam Husseinin ajan Irakin puolustusvoimien upseereista toimii nyt ISIS:n riveissä. Ammattisotilaiden siirtyminen armeijasta toiseen ”todistaa”, että Saddam Hussein on ISIS:n isä.
  2. ISIS on Irakin alueella toimiva ”diktatuuri” – aivan kuten Saddam Husseinin hallinto! HS ei tietenkään ota kantaa siihen, ovatko Yhdysvaltojen liittolaiset Saudi-Arabia ja palestiinalaisia murhaava [10] Israel ”diktatuureja”.
  3. Sekä Saddam Hussein että ISIS pönkittivät suosiotaan propagandavideoilla. (Ilmeisesti mikään muu hallinto tai järjestö ei ole hyödyntänyt audiovisuaalista propagandaa.)

Video: Israelin ja ääri-islamistien yhteistyöstä on runsaasti todisteita.

Video: Amerikkalaisen veteraanin mukaan Yhdysvallat on syyllinen ISIS:n syntyyn.

 

Tämä ei ollut ensimmäinen kerta, kun HS on yrittänyt valkopestä Yhdysvaltojen liittolaisten osuutta ääri-islamin nousussa.

Jopa amerikkalainen Wall Street Journal [11]on myöntänyt, että Israel tarjoaa apua al-Qaidan kaltaisille terroristijärjestöille Syyriassa. ISIS ja al-Qaida eivät ole myöskään hyökänneet juutalaisvaltiota vastaan, koska Israel on näiden liittolainen. Tästä huolimatta Helsingin Sanomilla oli otsaa valehdella [12] 2014, että ”sionistit” ovat ISIS:n päävihollinen.

 

Lue myös: Israel – terrorismin ja salamurhien suurvalta [13]