- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Helsingin poliisi ei aio tutkia itsenäisyyspäivänä raudoitetun mielenosoittajan kidutusta

Helsingin poliisi kertoi eilen medialle, ettei se ryhdy tutkimaan tapausta, jossa viranomaiset laittoivat samaan maijaan käsiraudoilla ja nippusiteillä sidotun kansallissosialistin sekä käsistään vapaan äärivasemmistolaisen.


Huumetaustainen kommunisti Jari Laine käytti Kansallisen Vastarinnan mukaan [1] poliisin antamaa tilaisuutta pelkurimaisesti hyväkseen ja pahoinpiteli poliisin raudoittaman kansallissosialistin, Emil Hagbergin.

Helsingissä oli itsenäisyyspäivänä satoja poliiseja, ja pelkästään kansallissosialistien marssia seurasi kymmenien maijojen karavaani. Kiinniottoja tehtiin marssilla vain kaksi, joten autoissa oli yllin kyllin tyhjää tilaa.

Tästä huolimatta poliisi päätti laittaa marssia vastaan hyökänneen Laineen ja marssia puolustaneen Hagbergin samaan autoon. Laine ehti murjoa raudoitetun Hagbergin naaman pahoille ruhjeille ennen kuin poliisi lopulta puuttui tilanteeseen. (Kuva Hagbergin naamasta myöhemmin tässä artikkelissa.)

Kuten eilen uutisoimme [2], molemmat osapuolet tekivät heti kiinniottotilanteessa poliisille selväksi olevansa toistensa poliittisia vihamiehiä. Poliisi siis valehtelee röyhkeästi väittäessään, etteivät he voineet tietää, että miehet edustivat vastakkaisia mielenosoittajaryhmiä.

Mielenosoittajien kimppuun hyökänneeltä Laineelta ehdittiin lyödä naama verille [3] ennen kiinniottoa. Kun häntä kuljetettiin poliisiautoon, hän huusi poliisille, ettei tahdo joutua samaan tilaan ”natsin” kanssa.

Poliisi päätti kuitenkin rangaista Hagbergiä marssin oma-aloitteisesta suojelemisesta päästämällä Laineen hänen kimppuunsa. Käytäntö on tuttu ulkomailta ja kätevä poliisin kannalta siksi, ettei poliisin tarvitse itse syyllistyä suoraan väkivaltaan vihaamiaan kiinniotettuja kohtaan.

Poliisi siis pahoinpiteli Hagbergin Laineen välityksellä. Tämä on aivan yhtä rikollista toimintaa kuin se, että poliisi olisi itse hakannut kiinniottamansa miehen maijassa.

Helsingin poliisin kokoomuslainen [4] viestintäjohtaja Juha Hakola ilmoitti välittömästi [5], ettei kiinniotot suorittaneiden viranomaisten toimia ryhdytä edes tutkimaan. Monikulttuurisuus on poliisin virallinen arvo (1 [6], 2 [7], 3 [8]), joten maahanmuuttovastaisen pahoinpitely ei voi olla sääntörikkomus.

Poliisit viemässä marssia suojellutta kansallissosialistia maijaan. [9]

Poliisit viemässä marssia suojellutta Emil Hagbergiä maijaan.

jarilaine3 [10]

Poliisi viemässä Jari Lainetta maijaan. [11]

Poliisi viemässä Jari Lainetta maijaan.

lainekiinniotto2 [12] lainekiinniotto3 [13]

Suomen turva vai Shomrim-jengi?

RT:n julkaisemasta [14] mielenosoitusvideosta (katso artikkelin alussa) selviää, että raudoittamattoman Laineen taluttivat maijaan poliisit, jotka kantoivat tunnisteita 1203, 12A3 ja 12A5.

Eilen julkaisemiemme tapahtumavideoista otettujen kuvakaappausten perusteella Emil Hagbergin kiinniottaneet poliisit kantoivat tunnisteita 13A5 ja 13A4.

Poliisin viestintäjohtaja Hakolan ilmoitus raivostutti monia, sillä poliisin ylimielisyys on kivunnut nyt taas uudelle tasolle: enää ei edes esitetä, että politisoituneen poliisin epäiltyjä rikoksia tutkittaisiin – nyt julistetaan suoraan, ettei mitään tutkintaa käynnistetä.

Todennäköisesti tapaukseen sotkeutuneet poliisit pääsevät vastaamaan rikoksistaan vasta tulevaisuuden kansantuomioistuimessa.

Tapauksen johdosta kansallissosialistit ovat alkaneet kutsua Suomen poliisia leikkisästi Shomrimiksi (1 [15], 2 [16]). Shomrim [17] on monissa maissa toimivien juutalaisten katupartioiden yleisnimitys.

Shomrim-nimitystä käyttävien kansallismielisten mukaan pohjoismainen poliisi on menettänyt kaiken legitimiteettinsä ja taantunut eliitin yksityiseksi turvallisuuspalveluksi.

Poliisin mukaan virkavalta ei ole vastuussa raudoitetun Hagbergin pahoinpitelystä. [18]

Poliisin mukaan virkavalta ei ole vastuussa raudoitetun Hagbergin pahoinpitelystä.

Iltalehden uutinen. [19]

Iltalehden uutinen.

Shomrim. [20]

Shomrim.

Poliisi, poliitikot ja media: väkivallan raakuudella ei ole väliä – vain poliittisella vakaumuksella

Kun huhut siitä, että poliisi oli päästänyt raudoittamattoman äärivasemmistolaisen raudoitetun kansallismielisen kimppuun, saivat virallisen vahvistuksen, aloitti valtamedia nopeasti vastapropagandakampanjan.

Kaikki suuret tiedotusvälineet herättivät Asema-aukion [21] tapahtumat nopeasti henkiin ja muistuttivat [22] tulevasta oikeudenkäynnistä.

Asema-aukion välikohtausta on todellakin mielenkiintoista verrata itsenäisyyspäivän rikokseen.

Asema-aukiolla kansallissosialisti potkaisi yhdesti (!) rintaan Subutex-narkomaania [23], joka sylki laillista mielenosoitusta kohti. Valtamedia, poliisi ja poliittinen eliitti revittelivät tapauksella viikkojen ajan ja vaativat jopa kansallismielisten järjestöjen kieltämistä.

Itsenäisyyspäivänä äärivasemmistolainen hakkasi poliisin raudoittamaa kansallismielistä päähän niin kauan, että poliisi puuttui lopulta tilanteeseen sähkölamauttimella. Valtamedia, poliisi ja eliitti kuittasivat hyökkäyksen pikku-uutisella.

Tapausten vertailu osoittaa, ettei väkivallan raakuudella ole eliitin mielestä mitään väliä – vain väkivallan tekijän ja kohteen poliittisella vakaumuksella on.

 

Lue myös:

Helsingin kansallismieliset kulkueet ja marssit ennätyssuuria! [24]
Itsenäisyyspäivän marssi: valtamedian valheita ja poliisiväkivaltaa! [25]