- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Helsingin kansallismieliset kulkueet ja marssit ennätyssuuria!

Helsingissä eilen itsenäisyyspäivänä järjestetyt kansallismieliset katutapahtumat olivat Suomen todennäköisesti suurimmat sitten toisen maailmansodan. Tämä ei ole miellyttänyt kulttuurimarxistista valtamediaa.

Pääkaupungissa kokoontui eilen suuri joukko erilaisia kansallismielisiä ryhmiä, kuten Linnake Suomi, Fortress Europe, Pohjoismainen Vastarintaliike [1] sekä 612.fi. Kaksi jälkimmäistä järjestivät päivän suurimmat tapahtumat.

Europarlamentaarikko Jussi Halla-ahon oli määrä puhua Fortress Europen tapahtumassa, mutta hän perui esiintymisensä jo hyvissä ajoin. Hän kertoi Facebookissa [2] omistavansa itsenäisyyspäivän mieluummin työlleen EU-parlamentissa.

Halla-aho on saanut viime viikkoina äänestäjiltään hyytävää palautetta siitä, että hän on tukenut parlamentissa uusia hankkeita [3], joiden tavoitteena on kaventaa EU-kriittisten ja kansallismielisten sananvapautta.

Lisäksi Helsingissä järjestettiin kansallismielinen musiikkitapahtuma, mistä suuttuneena juutalaisen Erkko-säätiön [4]valemedia Helsingin Sanomat yritti painostaa [5] yrittäjiä, joiden omistamissa ravintoloissa isänmaalliset ihmiset kokoontuvat.

Ennakolta suurin mediamylläkkä koski Pohjoismaisen Vastarintaliikken Kohti vapautta –marssia, joka oli järjestön ensimmäinen etukäteen julkisesti ilmoitettu mielenosoitus Suomessa.

Avoimesti kansallissosialistiselle marssille osallistuikin lähes 200 ihmistä, vaikka vielä vuosikymmenen vaihteessa käytännössä kukaan ei tunnustautunut Suomessa avoimesti kansallissosialistiksi. Ilmapiirin muutos on ollut hätkähdyttävä.

Vastarintaliikkeen marssille osallistui 2016 siis jo yhtä paljon väkeä kuin 612-soihtukulkueeseen vuonna 2014. Toisin kuin Vastarintaliikkeen marssi, 612 on epäpoliittinen isänmaallinen tapahtuma, johon ihmisillä on paljon matalampi kynnys osallistua.

612 on kasvanut nousujohteisesti. Vuonna 2015 [6] siihen osallistui jo 700–900 henkeä. 2016 osallistujamäärä moninkertaistui: järjestäjien [7] ja poliisin [8] mukaan paikalla oli jopa 3 000 isänmaallista kansalaista!

Juhani Keränen pitämässä puhetta. [9]

Juhani Keränen pitämässä puhetta.

Ensimmäinen julkisesti ilmoitettu kansallissosialistimielenosoitus

Magneettimedia haastatteli Vastarintaliikkeen marssilla eilen puheen pitänyttä Studio 204 –keskusteluohjelman [10] juontajaa Juhani Kerästä. Hän oli erittäin tyytyväinen päivän satoon.

Keränen totesi, että oli erittäin kannustavaa, että Suomen ensimmäinen avoimesti kansallissosialistinen julkisesti ilmoitettu mielenosoitus keräsi hyvin osallistujia. Paikalla oli väkeä nuorista miehistä aina eläkeläisnaisiin.

Tapahtumaan osallistui Keräsen mukaan myös ihmisiä, jotka eivät ole aiemmin osallistuneet poliittiseen toimintaan, mutta jotka ovat nyt viimein päättäneet aktivoitua esimerkiksi Suomen hallituksen järjettömän maahanmuuttopolitiikan [11] vuoksi.

Keränen kertoi myös, että sosiaalinen media on helpottanut kansallissosialistien viestintää huomattavasti. Marssille saapui uutta väkeä, jotka seuraavat tiiviisti esimerkiksi Twitterissä käytävää kansallismielistä keskustelua.

Keränen kommentoi myös tapausta [12], jossa poliisi laittoi samaan maijaan raudoitetun kansallissosialistin ja raudoittamattoman äärivasemmistolaisen, mikä johti raukkamaiseen pahoinpitelyyn.

Keräsen mukaan kyseessä oli poliisin harkittu veto, joka oli loogista jatkumoa Tukholman poliisiväkivallalle [13]. Viranomaiset kaikissa Pohjoismaissa on nyt valjastettu taistelemaan nousevaa kansallismielisyyttä vastaan, minkä yksi oire on suora poliisiväkivalta isänmaallisia vastaan.

Poliisiväkivaltaa Helsingissä joulukuussa 2016. [14]

Poliisiväkivaltaa Helsingissä joulukuussa 2016.

Poliisiväkivaltaa Tukholmassa marraskuussa 2016. [15]

Poliisiväkivaltaa Tukholmassa marraskuussa 2016.

Noudatetaanko Suomessa kansan tahtoa vai ”kansainvälisiä sääntöjä”?

Valtamedia on ollut raivoissaan kansallismielisten katutapahtumien kasvusta.

Juutalaisen Erkko-säätiön omistama Ilta-Sanomat [16] esimerkiksi sylki: ”Uusnatsismi on kuvottava ja joidenkin mielestä suorastaan pelottava aate.” Lehti ei tietenkään perustellut naurettavaa väitettä. Marssiin osallistuneet eivät uhkailleet ketään.

Suomen yhdenvertaisuusvaltuutettu puolestaan yritti jo etukäteen painostaa poliisia kieltämään [17] koko marssin. Mikään ei hirvitä eliittiä niin paljon kuin avoin katutason kansallissosialismi.

Valtavirtainen valemedia on jatkanut rauhallisesti sujuneiden marssien ja kulkueiden mustamaalausta tänään. Esimerkiksi Yleisradion [18] juontaja Sakari Kilpelä antoi ymmärtää, että Vastarintaliikkeen marssilla olisi vaadittu jonkinlaisten etnisten puhdistusten aloittamista. Tämä on valhe.

Kilpeläisen vieraana oli sisäministeri Paula Risikko, joka on jo aiemmin julistanut [19] kannattavansa kansallissosialistisen toiminnan kieltämistä Suomessa.

Itsenäisyyspäivän ”kunniaksi” veronmaksajien elättämät Kilpelä ja Risikko painottivat, ettei Suomessa voi kannattaa mitä tahansa aatetta, vaan kaikki on tehtävä ”kansainvälisten sopimusten” puitteissa. Kuinka ”itsenäinen” on maa, jonka päättäjät tottelevat kansainvälisiä käskyjä?

 

Lue myös:

Itsenäisyyspäivän marssi: valtamedian valheita ja poliisiväkivaltaa! [20]
Valtamedia aloitti jo valehtelun itsenäisyyspäivän kulkueista [21]