- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Hän eli lesboparin keinohedelmöitettynä lapsena – “Aikuisten mielihalut ovat korvanneet tosiasiat”

Millie Fontana astui julkisuuteen kertomaan, miten hän koki kasvunsa lesboparin keinohedelmöitettynä lapsena, jolla ei olla tietoa isästään – eikä perheessä isää.

”Varttuessani minä halusin isän. Tunsin sisimmässäni, että minulta puuttuu isä jo ennen kuin pystyin edes kuvailemaan sanoin mitä isä on. Tiesin rakastavani molempia vanhempiani. Mutta en kyennyt laittamaan sormeani sen päälle, mitä minulta oikein puuttui sisimmässäni”, tilittää Millie.

Kouluaikana Millie koki muita lapsia ja heidän rakastavaa isäsuhdettaan tarkkaillessaan, että häneltä puuttui jotain todella erityistä.

“Minulle valehdeltiin kouluikäisenä ja väitettiin, ettei minulla ollut isää, tai että kenties he eivät tienneet, kuka hän oli.”

“Minun oli vaikea löytää tasapainoista identiteettiä itselleni. Käytökseni ja tunne-elämäni olivat tämän vuoksi epätasapainoisia.”

Lesbovanhemmat kasvattivat tytön uskonnottomaksi ateistiksi, mutta hän kokee kristityt läheisiksi.

“Seison kristittyjen rinnalla, koska tähän asti tässä väittelyssä kristityt ovat ainoita ihmisiä, jotka yrittävät tuoda esille niitä asioita, jotka koskettavat lapsia.”

“Kristityt ovat toistaiseksi olleet ainoita, jotka ovat yrittäneet kiinnittää huomiota minun kaltaisteni ihmisten kertomuksille.”

“Kukaan LGBT-liikkeessä ei halua kuulla minun kaltaisiani. Sillä tähän astihan ”kaikki rakkaus on rakkautta”, eikö? Minun kaltaisiani ei ole olemassa.”

Kasvu oli Millielle kivuliasta.

“Kasvaessani katselin itseäni peilistä ja mietin mielessäni: Mistä olen saanut nämä vihreät silmät? Mistä olen saanut nämä persoonallisuuden piirteet ja lahjat, joita ei ollut kummallakaan kodissani olleista vanhemmistani.”

“Vastaus tähän on sangen yksinkertainen: Isältäni.”

Millie kyseenalaistaa lesbovanhempiensa oikeuden päättää hänen identiteetistään. Hän tapasi biologisen isänsä ensimmäisen kerran 11-vuotiaana ja tunsi itsensä ensimmäistä kertaa tasapainoiseksi.

”LGBT-liike puhuu paljon tasa-arvosta, mutta olen alkanut ihmetellä heidän määritelmäänsä tasa-arvosta, sillä minulle tasa-arvo merkitsee totuuden kertomista, sen kunnioittamista, kuka minä olen ehyenä, kokonaisena ihmisenä.”

“En halua vain rajoittua siihen, minkä vanhempani päättivät antaa minun tietää. Tasa-arvo merkitsi mahdollisuutta katsoa molempia puolia geneettistä perhettäni ja ymmärtää kuka minä olen.”

LGBT-liike on väittänyt, etteivät lapset välitä, millainen heidän perheensä on, ja että miehet ja naiset ovat vaihdettavissa toisiinsa.

Millie pitää tätä sukupuoleen kohdistuvana syrjintänä.

“Miehet ja naiset tarjoavat lastenkasvatuksessa toisiaan täydentävän roolin, joita kaiketi tulisi kunnioittaa tasa-arvoisesti.”

Millien mielestä aikuisten mielihalut ovat korvanneet tosiasiat. Hänestä näyttää siltä, että erittäin pieni radikaalivähemmistö pyrkii ajamaan koko sukupuolisuuden sukupuuttoon.

“Minä en näe tässä sukupuolten tasa-arvopyrkimystä. Minä näen pyrkimyksen hankkiutua sukupuolista kokonaan eroon.”

 

Julkaistu alunperin MV-lehdessä [1].