- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Hallituksen tuorein innovaatio: työtä ilman palkkaa, eläkettä, lomaa tai työterveyttä

Suomen hallitus [1] suunnittelee jatkuvasti uusia tapoja siirtää tuloja kotimaisilta yrittäjiltä ja työntekijöiltä ulkomaalaisille pankeille. Nyt Stubb, Sipilä ja Soini ovat löytäneet varsinaisen viisasten kiven [2].

Uuden ”työnäytteeksi” kutsutun innovaation esitteli perussuomalainen oikeusministeri Jari Lindström, jonka edellinen uroteko [3] oli maahanmuuttovastaisuuden julistaminen järjestäytyneeksi rikollisuudeksi. Palkattoman työn malli tukee perussuomalaisten iskulausetta, jonka mukaan se on ”työväenpuolue ilman sosialismia”.

Lindström ei itse asiassa kehdannut aluksi mainita, ettei ”työnäytteestä” saada palkkaa. Työ- ja elinkeinoministeriön selvityshenkilö Maria Kaisa Aula kuitenkin vahvisti lehdistölle, että kyse on orjatyöstä, joka voisi jatkua ”usean kuukauden ajan”. Orjalle ei kertyisi palkkaa, eläkettä eikä lomaa. Myöskään työterveys ei kuuluisi ”sopimukseen”.

Lindströmin esittelemässä mallissa ”työntekijä” olisi yhteiskunnan elätti, eli tämä saisi työttömän päivärahaa. Vaikka töitä siis tehtäisiin, paisuisi Suomen julkinen velka jatkuvasti.

Keskusta, kokoomus ja perussuomalaiset haluavat toisin sanoen luoda Suomen, jossa kansalaiset eivät voi elättää itseään enää edes rehellisellä työllä. Työikäiset eivät voi ostaa suomalaisia tuotteita ja palveluita, koska tulot on karsittu minimiin. Koska eläkettä ei kerry, vaivaa äärimmäinen niukkuus vielä vanhuksenakin.

Kipeimmin SSS-hallituksen innovaatio tulee iskemään suomalaisiin yrityksiin, joilta leikataan liiketoiminnan tärkein tukipylväs – kotimainen kysyntä. Kun kansalaisilla ei ole rahaa ostaa tuotteita ja palveluita, joutuivat yritykset irtisanomaan lisää työntekijöitään, supistamaan toimintaansa ja lopulta laittamaan lapun luukulle.

Verisessä hintakilpailussa ainoita voittajia ovat monikansalliset suuryritykset, jotka voivat ulkoistaa tuotannon Afrikan ja Aasian hikipajoihin. Tämä ei tietenkään haittaa Lindströmin puoluetta perussuomalaisia, joka on avoimesti monikansallisten suuryritysten [4] lobbausjärjestö.

orjuus [5]

Velkakierteen järjestelmällistä ruokkimista

Koska yhä harvempi suomalainen voi Perskeko-yhteiskunnassa elättää perheensä rehellisellä työllä, joutuu yhä useampi kotitalous rahoittamaan kulutuksensa pankkilainoilla, mikä ei tietenkään haittaa pankkiirien lahjomia valtapuolueita.

Kun kotitaloudet pakotetaan velkaantumaan, syntyy luottokuplia [6], jotka räjähtäessään luovat aina uusia finanssikriisejä.

Finanssikriisejä puolestaan ”hoidetaan” leikkaamalla kansalaisten palkoista entistä suurempi siivu, mikä pakottaa velkaantumaan [7] lisää. Koska SSS-hallitus ei ole kiinnostunut mistään muusta kuin suurten pankkien voitoista, on ensisilmäyksellä järjettömältä vaikuttava politiikka mitä todennäköisimmin eliitin täysin tietoinen strategia.

Perussuomalaiset Nuoret –nimisen julkisionistisen [8] järjestön varapuheenjohtaja Aleksi Hernesniemi vaikuttaa erittäin tyytyväiseltä emopuolueen viimeisimpään linjaukseen. Hän twiittasi [9] tänään ytimekkäästi: ”Vähemmän sosialismia, enemmän vapautta #suomitekoja

Hernesniemi ei kuitenkaan kertonut, miksi hän pitää ”vapautena” sitä, että suomalaiset joutuvat elättämään itsensä työn sijaan pankkilainoilla.

 

Lue myös: Miksi oikeisto rakastaa laittomien siirtolaisten tulvaa? [10]