- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Goldman Sachs painostaa Italiaa pelastamaan rikollispankit ja pysymään EU:ssa

Juutalainen Goldman Sachs –rikollispankki [1] yrittää manipuloida Italian senaatin asemaan ja perustuslakiin liittyvää kansanäänestystä [2]. Kriittinen talousjulkaisu Wolf Street [3] uutisoi, että monikansalliset pankit pelkäävät kuollakseen negatiivista äänestystulosta.

Goldman julkaisi [4] tuoreeltaan 14-sivuisen raportin, jonka mukaan italialaisten täytyy kannattaa kansanäänestyksessä perustuslaillista lakiuudistusta. Mikäli italialaiset eivät tottele, voi poliittinen kuohunta aiheuttaa rikollisille pankeille suuria taloudellisia tappioita. Taustalla kummittelee Italian pankkikriisin aikapommi [5].

Goldmanin raportissa varoitetaan, että mikäli lakiuudistus ei mene läpi, eivät omiin talousrikoksiinsa hukkuvat italialaispankit välttämättä saisikaan yleisen poliittisen hajaannuksen vuoksi niille kaavailtuja mittavia pelastuspaketteja.

Mikäli italialaispankkeja ei pelasteta, voisi pankkien osakkeiden sekä Italian valtionobligaatioiden kurssin romahtaminen tehdä rumaa jälkeä Goldmanin kaltaisten ylikansallisten pankkien taseissa. Italialaisten on toisin sanoen äänestettävä kansanäänestyksessä perustuslakiuudistuksen puolesta, jotta Goldman Sachs ei menettäisi rahaa.

Wolf Street tiivistää Goldmanin raportin: tarkoituksena on pelotella italialaiset kansanäänestystä puuhailevan pääministeri Matteo Renzin, kansainvälisen pankkisektorin sekä Euroopan unionin puolelle. Mikäli italialaiset eivät tottele Goldmania, Renziä ja EU:ta, tekevät he raportin mukaan käytännössä taloudellisen itsemurhan.

italy-is-now-even-more-anti-eu-than-the-uk [6]

Wolf Streetin mukaan Italian lähitulevaisuus ei näytä valoisalta. Pankkien osakkeet ovat jo nyt romahtaneet, ja Italian keskuspankin velat muiden euromaiden pankeille ovat räjähtäneet käsiin.

Vaikka kansanäänestyksessä on muodollisesti kyse esimerkiksi senaatin asemasta, käydään sen liepeillä kiivasta kamppailua globalistisen EU-eliitin ja EU-vastaisen kansan välillä.

EU-vastaiset italialaiset tulevat äänestämään valtaosin lakiuudistusta vastaan, minkä vuoksi esimerkiksi Goldman tahtoo painostaa italialaisia äänestämään uudistusten puolesta.

 

Lue myös:

Harhaanjohtavat stressitestit ja korruptio vauhdittavat pankkikriisiä [7]
EKP-johtaja tahtoo lahjoittaa veronmaksajien rahat Italian pankkiireille [8]
Miksi Italian pankit ovat Euroopan seuraava kriisipesäke [9]
JP Morgan tahtoo rahastaa Italian pankkikriisillä [10]
Korruptioskandaali: EKP ei hoida pankkikriisiä vaan rahoittaa yksityisiä yrityksiä [11]