- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Gm-ruoat pannaan allergikkojen lautasilta

Lääkäriryhmä, joka ensimmäisenä identifioi Persianlahden sota -syndrooman ja sen syyt kehottaa lääkäreitä ottamaan käyttöön uuden hoitosuosituksen kemikaaliherkkyyden ja ruoka -allergioiden hoidossa: ruokavalion, josta on suljettu pois kaikki geenimuunneltua (gm) alkuperää olevat ravintoaineet, kertoo Institute for Responsible Technology.

Institute for Responsible Technologyn johtaja Jeffrey Smith sanoo, että Yhdysvaltain elintarvike- ja lääketurvallisuudesta vastaavan FDA:n omatkin tutkijat varoittivat gm:n mukanaan tuomista terveysriskeistä, mutta poliittisesti nimitetty uusi johto, kemikaali- ja gm -jätti Monsantosta tullut asianajaja, päästi gm -tuotteet Yhdysvaltain markkinoille ilman mitään turvallisuustestauksia.

Tämän hetkisen tutkimustiedon valossa näyttää siltä, että gm -ruoka aiheuttaa rajuja immuunivastareaktioita; gm -ruokaa nauttineiden äitien lapset syntyvät pienempinä tai steriileinä. Myös lapsikuolleisuus on kasvanut viisinkertaiseksi.

Gm -rehua syöneellä karjalla on havaittu samaa.

Gm -viljan geeneihin mukaan liitetyn baktereologisen ´torjunta -aineen´ jäämiä on löytynyt äitien verinäytteistä sekä syntymättömistä lapsista, tietää Institute for Responsible Technology.

Gm -puuvillaa poimivilla työntekijöillä on ilmennyt pahaa ihottumaa.

 

Lähteet:

http://www.responsibletechnology.org/ [1]

http://www.responsibletechnology.org/posts/1680 [2]