- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Globalistijärjestö aloittaa tunkeutujien lennätykset Kreikasta pohjoiseen

Uhkana on, että Suomen taistellessa koronaepidemiaa vastaan, saammekin lentolasteittain uhkatekijöiksi myös rotumuukalaisia Kreikan Lesboksesta. ”Voimme hakea heitä myös Helsinkiin”, saksalainen avustusjärjestö Mission Lifeline ehdottaa.

Nyt pandemian ja talouskriisin kuluessa on syytä koota voimia ja teroittaa ”miekat” ja ”keihäät” poliittisen vallankumousen voittamiseksi. Meneillään olevien koettelemusten kautta voisi nousta itsenäinen ja vapaa valtio.

Magneettimedian toimitus

Globalistijärjestö aloittaa tunkeutujien lennätykset Kreikasta pohjoiseen

Saksassa perustettu globalistijärjestö Mission Lifeline aloittaa laittomien siirtolaisten kuljetukset Kreikasta Euroopan pohjoisosiin. Järjestö on kerännyt rahoituksen kahteen matkaan, joista molemmissa Kreikan Lesboksesta kuljetetaan lentokoneellinen rotumuukalaisia korkean elintason maihin.

Järjestön johtaja Axel Steier totesi juutalaisomisteiselle Helsingin Sanomille, että lentokoneet voivat koukata Suomen kautta, mikäli hallituksellamme on tahtoa ottaa lisää tunkeutujia elätettäväksi talousromahduksen keskellä. Saksassa järjestö on saanut toiminnalleen vihreää valoa Berliinin paikallishallinnolta, joka tulee todennäköisesti ottamaan vastaan valtaosan laittomista siirtolaisista.

Steierin mukaan rotumuukalaisten kuljetukset Euroopan pohjoisosiin täytyy aloittaa mahdollisimman nopeasti, jotta Kreikassa oleskelevat tunkeutujat eivät ehdi sairastua koronaan. Koska Euroopan unioni ja Saksan valtio eivät ole vielä tehneet asiasta virallista päätöstä, ovat kulttuurimarxistiset poliitikot vauhdittaneet prosessia tukemalla Mission Lifelinen kaltaisten ”kansalaisjärjestöjen” toimintaa.

Kansallinen Vastarinta

Lähde: Helsingin Sanomat [1]