- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Gerhard Ittner jälleen vankilaan ”holokaustin” epäilemisestä

Yli kolmeksi vuodeksi ajatusrikoksista vangittu saksalainen Gerhard Ittner ehti olla vapaa vain kuukauden ennen kuin hän sai uuden vankeustuomion [1]holokaustin [2]” epäilystä.

Ittner sai 1,5 vuoden vankeustuomion 2011–2012 levittämistään kirjasista, joissa osoitettiin, ettei valtavirtaiselle tarinalle juutalaisten joukkotuhonnasta ole lainkaan perusteita.

Baijerilaistuomioistuimen mukaan Ittner syyllistyi holokaustia epäilemällä ”kiihottamiseen kansanryhmää vastaan” sekä ”valtion [Saksan] ja valtiollisten symbolien pilkkaamiseen”. Juutalaiset ovat siis nyky-Saksan ”valtiollisia symboleja” oikeuden mukaan.

Ittner julkaisi alkuviikosta Committee for Open Debate on the Holocaust –verkkosivuilla [3] pitkän artikkelin oikeudenkäynneistään sekä Saksan korruptoituneesta hallituksesta. Ittner on kritisoinut erityisen ankarasti sitä, ettei tuomioistuin Saksassa suostu käsittelemään revisionistien esittämiä teknisiä todisteita ”holokaustin” mahdottomuudesta; tuomioistuimen mukaan tämä olisi turhaa, koska on ”itsestään selvää”, että Hitler murhautti järjestelmällisesti 6 000 000 juutalaista.

Kansallinen Vastarinta [4] kirjoitti viime kuussa Ittnerin edellisen tuomion päättymisestä sekä poliittisesta ajojahdista:

”Ittner ehti elää monta vuotta poliisia paossa ennen kuin hänet otettiin Portugalissa kiinni vuonna 2012. Suojelupoliisit jahtasivat häntä ympäri Eurooppaa muun muassa siksi, että hän on kertonut totuuden ’holokaustista’ ja todennut, että Irakin sota oli Yhdysvaltojen ja Israelin yhdessä suunnittelema rikos. Lisäksi Ittner on todennut olevansa kansallissosialisti, minkä ilmoittaminen on Saksassa vakava rikos. […]

Kun Ittner eli maan alla, vietti hän aikaa muun muassa Suomessa. Suojelupoliisi oli saada hänet kiinni Oulussa, mutta viime hetkellä hän ehti paeta Ruotsiin. Ittnerin tapauksesta voi lukea lisää artikkeleista ’Tapaus Gerhard Ittner Oulussa [5]’ sekä ’Haastattelu Gerhard Ittnerin kanssa [6]’.”

Viime viikolla Saksa vangitsi 87-vuotiaan Ursula Haverbeckin [7] samasta ”rikoksesta”. Valtamedia Suomessa ja maailmalla pyrki parhaansa mukaan valehtelemaan [8]Haverbeckin oikeudessa käyttämistä argumenteista, jotta holokaustirevisionismista välitettäisiin mahdollisimman naurettava mielikuva kansalle.

 

Lue myös:

Kokoelma naurettavimpia holokaustivalheita [9]
Ranskalaismiehelle ehdoton vankeustuomio holokaustin tutkimisesta [10]
Saksalaisnaiselle ehdoton tuomio ”holokaustin” kyseenalaistamisesta [11]