"Poliitikko tahtoo luoda uraa, mutta me tahdomme rakentaa kauniin ja vahvan isänmaan."

Corneliu Codreanu

George Soros – Ukrainan keskuspankin seuraava johtaja?

3 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 53 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 53 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 53 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 53 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 5 (3 ääntä, keskiarvo: 5,00)
Sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä antaaksesi arvostelun.
Ladataan...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Noin vuosi sitten alkaneiden Ukrainan levottomuuksien jälkeen maan johtoon on kavunnut suuri joukko upporikkaita länsimielisiä juutalaisia. Nyt liberaalista juutalaismiljardööri George Sorosista kaavaillaan Ukrainan keskuspankin johtajaa.

Muun muassa Ukrainan presidentti, entinen ammattirikollinen Petro Porošenko, varapääministeri Volodymyr Groysman ja Dnipropetrovskin kuvernööri Ihor Kolomoiskyi ovat juutalaisia. Israel on julkisesti osoittanut tukeaan Ukrainan hallitukselle, kun uutisia johtajien valinnoista on kantautunut maailmalle.

Ukrainan televisiokanava 112 on haastatellut Porošenkon lähipiiriä sekä parlamentin jäseniä ja tiedustellut, kenestä voisi tulla maan keskuspankin seuraava johtaja. Useat vastaajista uskovat, että juutalaisten määrä tulee vain lisääntymään Ukrainan johdossa – lukuisia kansantalouksia vahingoittanut valuuttaspekuloija George Soros oli monien vastaus. Toinen vahva ehdokas on kansainvälisen valuuttarahaston entinen johtaja, juutalainen Dominique Strauss-Kahn. Yhteensä ehdokkaita on viisi ja osa heistä työskentelee tällä hetkellä Yhdysvaltain keskuspankissa. Vuodesta 1987 lähtien keskuspankin johtoon on nimetty ainoastaan juutalaisia (Greenspan, Bernanke, Yellen).

George Soros (todelliselta nimeltään György Schwartz) tunnetaan etenkin Open Society Institute –järjestöstään, joka rahoittaa erilaisia liberaaleja kampanjoita länsimaisen kulttuurin juutalaistamiseksi. Sorosin sydämen lähellä ovat olleet esimerkiksi liberaali huumepolitiikka, homokulttuuri, feminismi, vapaa maahanmuutto länsimaihin, sionismi ja prostituutio. Sorosin on usein todettu vahvistavan stereotypiaa juutalaisista ”harmaana eminenssinä”, jotka pyrkivät muuttamaan yhteiskuntaa lahjomalla valtaapitäviä. Jo keskiajalla Euroopassa tunnettiin ilmiötä selittävä jiddišinkielinen termi ’shtadlanut’.

 

APA

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tietoa Toimitus

3 Kommentit

  1. ebolainen kani

    EI OLE VENÄJÄ JA KIINA JUUTALAISTEN VALLAN ALLA!! PISTÄKÄÄ TODISTEITA!! He ovat menettämässä otettaan ympäri mailman! Venäjä teki oman maksu järjestelmän joka onkuin swift maksu järjestelmä ym!! Visa ja mastercard syrjäytetty, koska ovat juutalaisten vallan alla!!

    Eivät halua aiheuttaa sotaa koska tällä kertaa toisella puolella on oma rahoittaja eli eivät voi päättää sodan lopputulosta niin kuin hitlerille tehtiin!!

    (1)(0)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*