- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Gazan kansanmurha traumatisoi: Israelissa sotilaiden itsemurha-aalto

Israelin historia on verisen terrorin jatkumoa, ja sotarikoksilla on kauaskantoisia vaikutuksia jopa sionistien mielenterveyteen. Israelilaisen Maariv-sanomalehden mukaan muutamat gazalaissiviileitä kesällä murhanneet [1] juutalaissotilaat ovatkin päätyneet itsemurhaan.

Itsensä tappaneet juutalaiset kuuluivat ”eliittijoukkona” pidettyyn Golanin prikaatiin, joka on tehnyt vuosikymmenten ajan iskuja Israelin naapureita vastaan. Israelin armeija ei tapansa mukaan ole uskaltanut kommentoida sanomalehtien karmaisevia uutisia sotilaiden mielenterveysvaikeuksista. Pelkästään vuonna 2013 kahdeksan juutalaissotilasta tappoi itsensä psykologisen paineen murtamina.

Israel aloitti kesällä hyökkäyksen Gazaan, sillä se tahtoi rangaista palestiinalaisia Hamas- ja Fatah-puolueiden tekemästä sovusta. Juutalaiset pommittivat siviili-infrastruktuuria, sotkivat pakolaisten asuntoja ulosteella [2], tappoivat lähes 600 pikkulasta (joita Israel kutsuu ”tulevaisuuden terroristeiksi”) ja 260 naista sekä syyttivät [3] Palestiinan ihmisoikeustilanteesta huolestuneita ”antisemitisteiksi”.

Israelin murhaama "palestiinalaisterroristi". [4]

Israelin murhaama ”palestiinalaisterroristi”.

Israelin johtajat eivät olet kiinnostuneet sotilaiden mielenterveydestä, vaan vaativat seuraavaksi hyökkäystä Iraniin [5]. Apunaan Israel aikoo käyttää julmuudestaan tunnettua ääri-islamistista ISIS-järjestöä [6]. Benjamin Netanjahu [7] hyökkäsi sanallisesti Irania vastaan YK:n yleiskokouksessa maanantaina. Netanjahu huusi newyorkilaisyleisölle, että Iran on selvästi ISIS-järjestöä vakavampi uhka. Oikeassa israelilaisjohtaja oli toki todetessaan, ettei ISIS ole koskaan hyökännyt Israelia vastaan – ovathan Al-Qaidan ja ISIS:n kaltaiset järjestöt sionistirahalla perustettuja. Juutalaisvaltio ei ole nähnytkään tarpeelliseksi lähettää sotilaitaan taistelemaan ISIS-joukkoja vastaan, jotka murhaavat ja raiskaavat siviileitä esimerkiksi Irakin ja Syyrian alueella.

Iranilainen Press TV julkaisi viime viikolla videomateriaalia, joka todistaa, että ääri-islamistit saavat työskennellä rauhassa Israelin miehittämillä Golanin kukkuloilla [8]. Ainakin 1 300 taisteluissa haavoittunutta islamistiterroristia saavat hoitoa Israelin sairaaloissa. Kansainvälinen yhteisö ei ole tuominnut Israelia terrorismin tukemisesta. Sionistit tukevat terroristeja heikentääkseen Iranin, Syyrian ja Hizbollahin asemaa alueella.

Hizbollah taistelee sionistien terrorismia vastaan useiden valtioiden alueella. [9]

Hizbollah taistelee sionistien terrorismia vastaan useiden valtioiden alueella.

Israel käyttää ääri-islamistista Al-Qaidaan kuuluvaa Al-Nusran rintamaa raja-alueidensa kilpenä [10] sionisminvastaista vapaustaistelujärjestö Hizbollahia vastaan. Samalla Israel antaa käytännöllisen tukensa terrorismille ja ääri-islamistien julmalle väkivallalle ”vääräuskoisia” vastaan. Tukemalla terrorismia Israel myös pakottaa Yhdysvallat lisäämään sotilaallisia iskujaan Syyrian alueelle. Juutalaisvaltion tavoitteena on luoda mahdollisimman paljon kaaosta ja väkivaltaa Syyriaan, jotta Bashar Al-Assadin sionisminvastainen hallitus lopulta kaatuisi.

Press TV [11]