"Minut kasvatettiin kunnioittamaan sananvapautta. Olen liian vanha muuttaakseni tapojani vain mielistelläkseni uutta maailmanjärjestystä."

Bobby Fischer

Fixit: kansanäänestys Suomen EU-jäsenyydestä

10 ääntä, keskiarvo: 4,60 / 5 tähteä 510 ääntä, keskiarvo: 4,60 / 5 tähteä 510 ääntä, keskiarvo: 4,60 / 5 tähteä 510 ääntä, keskiarvo: 4,60 / 5 tähteä 510 ääntä, keskiarvo: 4,60 / 5 tähteä 5 (10 ääntä, keskiarvo: 4,60)
Sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä antaaksesi arvostelun.
Ladataan...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Britannian Brexit-kansanäänestyksen innoittamana kerätään ääniä kansalaisaloitetta varten, jonka tarkoituksena on järjestää kansanäänestys Suomen jäsenyydestä Euroopan unionissa.

Kansalaisaloite on kerännyt kahdessa päivässä yli 4000 allekirjoitusta.

Kansalaisaloite on kerännyt kahdessa päivässä yli 4000 allekirjoitusta.

Alullepanijat perustelevat aloitetta seuraavin sanoin:

” […] Suomen päätöksentekoa on siirretty Brysseliin Euroopan unioniin liittymisen jälkeen enemmän kuin olisi välttämätöntä. EU:n kehityskulku ja EU-johtajien lausunnot osoittavat selvästi, että EU:sta ollaan tekemässä liittovaltiota. Aloitteen tekijöiden mielestä Suomen kansallisten etujen kannalta on välttämätöntä, että asioista päätetään itsenäisesti ajopuuna ajelehtimisen sijaan. Itsenäisen päätöksenteon turvaamiseksi ainoa looginen ratkaisu on erota EU:sta. Kuten Euroopan unioniin liityttäessä, myös siitä erottaessa ratkaisulle täytyy olla kansan enemmistön hyväksyntä. Tämän vuoksi eroamisesta on järjestettävä kansanäänestys. […]”

Jotta hanke toteutuisi, vähintään 50 000 äänestyskelpoisen Suomen kansalaisen on allekirjoitettava kansalaisaloite. Voit allekirjoittaa aloitteen sähköisesti täällä. Tunnistautuaksesi sivuille tarvitset suomalaisen pankin verkkopankkitunnukset. Voit myös ladata, tulostaa ja täyttää paperisen kannatuslomakkeen.

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tietoa Avustaja 1

13 Kommentit

 1. Kaikki mukaan laittamaan nimi kansalaisaloitteeseen!

  (34)(2)
 2. Tiesittekö, että aloitteen takana on henkilö nimeltä Sebastian Tynkkynen, jota te vuonna 2014 haukuitte sionistiksi. Miten te voitte jakaa sionistin tekemiä juttuja?

  (2)(24)
  • Politiikka on peliä, missä joutuu olemaan opportunisti, vaikka ei aina ole 100% samaa mieltä..

   (6)(1)
 3. Euroopan unionista eroaminen on Suomen kannalta hyvä juttu, olipa aloitteen takana kuka tahansa. Onhan Magneettimedia esim. palestiinalaisten puolella Lähi-Idän miehitystilanteessa, aivan kuten suurin osa vasemmistolaisistakin.

  Kansalaisaloite on kannanotto EU-jäsenyyttä vastaan, ei persujen petollisen politiikan puolesta.

  (40)(0)
 4. Riku Salminen

  Yeah! Allekirjoitettu! EU:sta Suomi ulos, niin syntyy parempi tulos… 🙂

  (24)(0)
 5. Aryan SS Obersturmbannführer

  Allekirjoitin, vaikka inhoan Tynkkystä joka on pyrkyri homo persu .

  Ei pahasti kun parissa päivässä 4 480 , alkaa kai mitta tosissaan olla täynnä suomalaisillakin.

  Out Out Out!!!!!!! schnell schnell!!!!!!

  (16)(0)
 6. Hybridirauhallista juhannusta kaikille.

  (2)(0)
 7. Just kävin allekirjoittamassa. Juuri nyt 6789 allekirjoitusta, ja kasvaa jokaisella päivityksellä. Salolaiselle lisää pilalle menneitä päiviä (http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2016062421788222_ul.shtml), kun kansa päättää väärin. Ootteko muistaneet myös Monikielinen suomi – ruotsi valinnaiseksi -aloitteen?

  (5)(0)
 8. Yli 8000 jo 🙂 Harmi kun jotkut ovat ilmoittaneet että eivät allekirjoita, koska Tynkkysen vireille laittama aloite. Ei voi joku Tynkkynen olla tärkeämpi kuin EU:sta eroaminen.
  Ja ainahan voi kysyä, että miksei sitten kukaan muu tehnyt tätä aloitetta.

  (9)(0)
 9. Vesinokkaeläin

  Jaahas. Laitetaan tähän nyt sitten tälläinen haastattelu. Vaikka IPU lieneekin osa valeoppositiota, mutta on tuossa asiaakin (Näin valeoppositio toimii, osa asiaa osa valhetta.).
  http://maaradio.fi/index.php/fi/laehetykset/ohjelmat/151-itsenaeisyyspuolueen-ex-puheenjohtaja-antti-pesonen

  – EU yksityisine keskuspankkeineen on jo liittovaltio, jossa on jo kaikki valtion tarvitsemat toimielimet ja päätöksentekokoneistot valmiina. Paitsi verotusoikeutta ei ole vielä, mutta se on tulossa. Täten Väyrysen pelottelema uhka liittovaltiokehityksestä on menneisyyttä, koska EU on jo nyt liittovaltio.

  – EU:n päätöksenteon toimintatapa on korruptio, eli lobbaus, joka on suomeksi lahjontaa.
  http://areena.yle.fi/1-3515789

  – EU on kansainvälisen pankkieliitin pyörittämä ja perustama. (Oikeastaan se on juutalaista talmudismia, ja bolsevismia.)

  Kreivi Kalergin suunnitelma eurooppalaisten tuhoamiseksi

  http://der-stuermer.com/finnisch/Kommunismi_on_juutalaisuutta.htm

  (7)(0)
 10. Vesinokkaeläin

  Siellä on muitakin hyviä aloitteita :

  Kansalaisten omistuksia ei saa myydä lupaa kysymättä.
  https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1799

  Kansalaisaloite kansanäänestyksen järjestämiseksi uuden metsähallituslain kumoamisesta
  https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1986

  Yle-vero on lakkautettava
  https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1818

  (3)(1)
 11. Jepulisjepsis

  Facebook kommenteista lainattua 2016/06/24:
  ”nn nn :
  Ajatelkaapa Timo Soinia, joka oppositiossa kuulosti juuri siltä sankarilta jota me oltiin kaivattu. EU-kriittinen ja euro-kriittinen joka halusi kiristää maahanmuuttopolitiikkaa. Persujen piti olla se vaihtoehto jota me oltiin kovsti kaivattu. MInä äänestin persuja kahdeksan vuoden ajan, ja tämän odotetun hallitusvastuun piti olla suuri voitto meille. Pahemmin en ole ikinä asioita laskenut väärin! Timo Soini on suurin petturi mitä meidän historiasta löytyy! Kukaan ei varmasti ole ikinä historian aikana kääntänyt takkia niin monta kertaa kuin Soini! Ja tuolla äänestäjien pettämisellä Soini varmisti PS-puolueen jäämisen ikiajoiksi pelkäksi marginaalipuolueeksi, jolla vihreätkin pyyhkii persauksiaan. Soini, sinulla olisi ollut mahtava tilaisuus olla jotakin suurta, mutta mokasit sen niin monella tavoin että melkein säälittää, melkein.”

  Ei Timo Soini ole mokannut mitään, kaikki oli suunniteltu näin alunperinkin, valeoppositioksi. Soinin puolue on juutalaiseliitin oma puolue ilmiselvästi ja siis pirullinen huijaus. Tietyt henkilöt (esim. Laurio) varoittelivat Timo Soinista jo 2011, esim. kirjoituksessaan ”Timo Soinin näennäisratkaisut”. Ko. teksti taitaa olla vielä luettavissa tässä :

  Timo Soini samastuu Amerikan sionistiseen oikeistoon

  Lisäksi toisessa tekstissään yleisesti:
  ”Ymmärränkin Pariisin rauhansopimuksen maininnan siitä, että fasistiset liikehdinnät ovat Suomessa kiellettyjä, tarkoittavan käytännössä sitä, että kaikki AIDOT ei-juutalaiset liikehdinnät on Suomessa kielletty. Suomessa ei saa olla mitään suomalaista vaikuttamista. Kaikki puolueet Suomessa ovat juutalaisia kommunistipuolueita. Muu ei ole sallittua. ”

  (8)(0)
 12. Äänestän vaikka itse pirua, kunhan Suomi saadaan irti EU:sta.
  En ole koskaan äänestänyt Persuja, joka oli Maalaisliitto-Kepun torppariosasto. Persujen sionismi tuli minulle selväksi jo SMP:n aikana. Joten ei kiitos.
  Lisäksi suomalaiset sionistiset herätysliikkeet määräävät ylisukupolvisesti jäseniään äänestämään sionistista Maalaisliitto-Kepua. Joten ei kiitos.
  Kokoomuslaiset taas myisivät isoäitinsä ja tyttärentyttärensäkin saadakseen sionismin kautta saavutettavaa kiiltokuvamaista moraalista uskontunnustuksenomaista ylemmyyttä ja sosiaalista hyväksyntää. Hyi h-vetti, joten ei kiitos.
  Jne.
  Pessimisti ei pety.
  Itsenäisyyspuolue saa olla minun puolestani vaikka Mossadin haarakonttori, kunhan se tekee sen ainoan lupaamansa asian eli irrottaa Suomen EU:sta.

  (0)(0)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*