- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

FixFinland mielenosoitus ja marssi 12. kesäkuuta

 Rakkaudesta kotimaahamme velvoittaa lauantaina 12.6.2021 kokoontumaan ja marssimaan tulevaisuuden vapaan sekä itsenäisen Suomen puolesta, jonka toteutumiseksi nyt taistelemme. Mielenosoitus, Suomi ulos Euroopan unionista (FixFin-Exit) alkaa eduskuntatalolla kello 13.00. Tämän jälkeen järjestäydytään kello 15.30  Suurkulkueeseen, [1] jonka päämääränä on Esplanadin puisto.  

FixFinland –ohjelmaa 

Mielenosoitus eduskuntatalolla itsenäisen Suomen puolesta alkaa kello 13.00. Puheita pitävät ilmoittautuneet kansalaisaktivistit Pontus Söderblom, Ossi Tiihonen, Miika Koskela, Sami Martikainen, juristi Jaana Kavonius. Paikalla myös kansanmikki ja juontajana toimii Sanna Ikäheimo. Mielenosoitus jatkuu kello 15.30 saakka, jonka jälkeen tapahtuu järjestäytyminen Suurkulkueeseen suuntana Esplanadin puisto. 

 

Suomen EU-jäsenyys on laiton 

Suomen ei tarvitse erota Euroopan unionista, sillä emme ole koskaan olleet sen jäsen laillisesti. [2] Sen sijaan saadakseen vapauden ja itsenäisyyden Suomen on ilmoitettava unionille, että Suomen liittyminen Euroopan unioniin oli laiton. Tämä pitäisi riittää.  

Joitakin esimerkkejä Suomen laittomasta “liittymisestä” EU:n  
Eduskunta hyväksyi 18.11.1994 Suomen liittymisen Euroopan unioniin äänin 152/45. Mutta EU:n liittyminen olisi vaatinut Suomen perustuslain muuttamista 5/6-enemmistöllä. Tämä siksi, että ilman kahta käsittelyä sekä välillä pidettäviä vaaleja perustuslain muuttaminen edellyttää asian kiireelliseksi julistamisen 5/6-enemmistöllä.1,2,3 

Tätä 5/6-enemmistön vaatimusta ei kuitenkaan käytetty, vaan laki hyväksyttiin heti. Tässä Rikottiin Suomen perustuslakia, ja jo siltäkin osin unioniin liittyminen oli laiton.1,2,3 

Sauli Niinistö salasi kansalta EU:n negatiivisen luonteen 

Harhautuksen yhtenä keinona käytettiin väärennettyä tiedotetta, joka lähetettiin kullekin äänioikeutetulle ennen neuvoa-antavaa kansanäänestystä vuonna 1994. ”Tiedote” informoi väittäen muiden muassa Euroopan unionin muodostavan itsenäisten valtioiden yhteistyöjärjestön, ja että yhteinen valuutta olisi tulevaisuuden pyrkimyksiä. Niinistö ynnä muu poliittinen sisäpiiri oli varmasti tietoinen siitä, että tiedotteessa oli asiat täysin vääristeltyjä. Tällä valheellisella tiedotteella ja muilla julkisuudessa esiintyvillä vääristellyillä julkaisuilla on täytynyt olla vaikutusta suomalaisten äänestyskäyttäytymiseen neuvoa-antavassa kansanäänestyksessä EU-jäsenyyden puolesta 16.10.1994. 

Yllä olevaan viitaten ilmoituksen luonteisesti toteamme vielä jäljempänä mainittua: 

EU, EMU ja elvytyspaketti -laittomuudet 

Lakimies Jaana Kavonius (OTK) on hiljattain jättänyt omasta ja perustamastaan oikeusturvajärjestön Oikeusturvakeskus ry:n puolesta keskusrikospoliisille tutkintapyynnön, joka koskee istuvan presidentin Sauli Niinistön johdolla toteutettua törkeää valtiopetosta sekä siihen liittyviä rikoksia. 

Täsmällisesti sanoen tutkintapyyntö [3] [TP] käsittää törkeää valtiopetosta ja törkeän valtiopetoksen valmistelua (RL 13:1-3 §), Suomen itsemääräämisoikeuden vaarantamista (RL 12:1 §), vaalirikosta (RL 14:1 §) ja vaalituloksen vääristämistä (RL 14:4 §), törkeän rikoksen ilmoittamatta jättämistä (RL 15:10 §), rikoksentekijän suojelemista (RL 15:11 §), törkeää virkarikosta (RL 40:8 §), törkeää petosta (RL 36:2 §), törkeää avustuspetosta ja törkeää avustuksen väärinkäyttöä (RL 29:5-7a §:t), syrjintää (RL 11:11 §) ja kiihottamista kansanryhmää vastaan (RL 11:10 §) koskevassa tekokokonaisuudessa (Kavonius 2021). 
 

*************

Magneettimedia kehottaa lukijoita lähettämään yllä mainitun tutkintapyynnön keskusrikospoliisille Elvytyskusetus [4] -sivustolla olevan osoitteen kautta, 

tai tekemällä tutkintapyynnön suoraan Elvytyskusetus [4] -sivuston oheisten ohjeistuksien mukaisesti: 

”Liitetiedostona oleva tutkintapyyntö on tullut vireille ja koskee istuvan presidentin Sauli Niinistön johdolla toteutettua törkeää valtiopetosta ja siihen liittyviä rikoksia. 

  1. Lähetä tutkintapyyntö osoitteeseen: [email protected] [5] 
  1. Viestiin otsikoksi: Tutkintapyyntö 
  1. Lisää sähköpostisi viestikenttään esim. seuraava teksti ja lisäksi alla oleva linkki asiakirjaan: Yhdyn Jaana Kavoniuksen ja Oikeusturvakeskus ry:n 31.5.2021 jättämään tutkintapyyntöön valtiopetosta ym. Koskevassa asiassa. 
  1. Viestikenttään lisäksi päiväys ja oma nimi ja yhteystiedot” 

*************

Lopuksi

Suomen on aloitettava itsenäisyytensä jälleenrakentaminen ja ilmoitettava unioniin, että emme ole EU:n jäsenmaa, jota emme ole koskaan olleetkaan. 

Markku Juutinen

Lähteet 

Perustuslain-rikkominen-ja-sen-seuraukset-MUISTIO.pdf (virkamafia.fi)  [2] 

Tutkintapyynto-valtiopetos-ym.-31.5.2021-1.pdf (virkamafia.fi) [3] 

  1. Hentilä 2008, s. 163–164. 
  1. Itsenäisyys on vaarassa: kamppailu Suomesta 1917 vallankumouksesta 1990-luvun eurohuumaan, 1993; Epäluottamuslause hallituksen EU-politiikalle: Raportti Suomen EU-jäsenyyden kohtalokkaista seurauksista, 1994; Mihin Suomea viedä?: Maamme nykytila ja tulevaisuus asiantuntijoiden arvioimana, 1995; EU-kaappaus: Raportti tapahtuneesta, Vapaan Suomen liitosta, Suomen tulevaisuudesta, 1995; Yrjö Leinon salattu kujajuoksu: oliko ministeri kaksoisagentti? 2001; Itsenäisyydestä on kysymys – vaiettu totuus EU:n perustuslaista (toim. Ilkka Hakalehto ja Antti Pesonen), 2005. 
  1. Rikoslaki 13. Luku. http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1889/18890039001#L13 [6]