- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Finnair: Israel käytti suomalaismatkustajia juutalaisten ihmiskilpinä

Iltalehti uutisoi [1], että Suomen, Finnairin ja Israelin välille syntyi 1990-luvun alussa merkillinen kolmiodraama, kun juutalaisia alkoi matkustaa Neuvostoliitosta miehitettyyn Palestiinaan.

PLO eli Palestiinan vapautusjärjestö vastusti luonnollisesti juutalaisten kuljetuksia Palestiinaan. Palestiina on sionistien laittomasti miehittämää aluetta, jossa juutalaishallinto sortaa raa’asti alkuperäisasukkaita [2] näiden uskontoon katsomatta.

PLO vaati Suomen hallitusta estämään järjestelyn, jossa juutalaiset miehittäjät matkustivat Neuvostoliitosta Suomen kautta Israeliin. Iltalehden mukaan järjestö totesi, että Suomi voi joko lopettaa kuljetukset kokonaan tai hyvittää ne tukemalla Palestiinaa taloudellisesti tai poliittisesti.

PLO myös ilmoitti, että mikäli Suomen hallitus jatkaisi sionististen sotarikosten tukemista, voisi Suomi joutua hyökkäyksen kohteeksi. Toisin kuin Israelilla, PLO:lla ei ollut suurvaltoja tai kansainvälisiä pankkeja tukenaan, joten se joutui ajamaan Palestiinan asiaa perinteisin sissisotastrategioin.

Palestiinalaiskristitty. [3]

Palestiinalaiskristitty.

Iltalehden mukaan Suomen sionistihallitus raivostui PLO:n vaatimuksesta, mutta päätti kuitenkin katkaista juutalaismiehittäjien kuljetukset kolmeksi kuukaudeksi. Lopulta voimakkaasta sionistilobbysta [4] tunnettu Yhdysvallat painosti Suomea jatkamaan kuljetuksia ja Palestiinan miehityksen tukemista.

Erityisesti Finnair piti vastuuttomana sitä, että Suomi riskeerasi turvallisuutensa ja maailmanpoliittisesti neutraalin asemansa sallimalla juutalaisten kuljetukset. Finnair syytti Israelia myös suomalaisten lomaturistien käyttämisestä ihmiskilpinä lentokoneissa.

Suomi jatkoi Palestiinan miehityksen tukemista yhteensä noin 10 vuotta sallimalla juutalaiskuljetukset.

Geneettisesti juutalainen voi saada Israelin kansalaisuuden vaikka hän olisi hepreaa osaamaton ateisti. Sen sijaan miljoonilla juutalaisten kotoaan häätämillä arabeilla ei edelleenkään ole oikeutta muuttaa takaisin Palestiinaan.

 

Lue myös: Goldman Sachs rahoittaa järjestelmällisesti sionistien terrorismia Palestiinassa [5]