"Emme ole kuten amerikkalaiset – emme tule koskaan jättämään ystäviämme."

Qassem Suleimani

Kurttila esitteli Finlaysonin homokuvastoa Karjalainen-lehdelle.

Finlaysonin Kurttila yrittää vaieta Kadulle.com-nöyryytyksen – julisti Amerikka-boikotin alkaneeksi!

13 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 513 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 513 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 513 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 513 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 5 (13 ääntä, keskiarvo: 5,00)
Sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä antaaksesi arvostelun.
Ladataan...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Valtamedian rakastama draamakuningatar Jukka Kurttila ilmoitti eilen, ettei hän tahdo enää puhua nöyryyttävään tappioon päättyneestä hyökkäyksestään kansallissosialistikauppaa vastaan. Kurttila yrittää suunnata julkisen huomion nyt uuteen Amerikka-boikottiinsa!

Kurttila on tullut tunnetuksi siitä, että ostettuaan Finlaysonin hän alkoi myydä sadomasokistisella homokuvastolla varustettuja lakanoita muun muassa teini-ikäisille suomalaisille. Lisäksi hän on kerjännyt julkisuutta julistamalla boikottisotia milloin mitäkin tahoa vastaan.

Kuten uutisoimme eilen, joutui Kurttila nöyrtymään alkuviikosta, kun kansallissosialistinen Kadulle.com-kauppa pakotti Finlaysonin johtajan syömään sanansa ja perumaan naurettavat uhkauksensa.

Kadulle.com järjesti sissimarkkinointitempauksen ottamalla valikoimiinsa Finlaysonin tuotteita, mikä sai Kurttilan näkemään punaista. Kurttila ei kyennyt hillitsemään itseään vaan hän nieli syötin koukkuineen.

Finlayson-johtaja uhkasi viikonloppuna vievänsä kansallissosialistit käräjille, mikäli yhtiön tekstiilit eivät poistu Kadulle.com-kaupan valikoimista.

Oikeudenkäyntiuhkaus oli kuitenkin rakennettu hataralle pohjalle – Finlayson ei voinut todellisuudessa vaatia mitään muuta kuin tuotevalokuvien ja kuvaustekstien muuttamista.

Kansallissosialistit toden totta muuttivat tuotekuvia ja -tekstejä, lisäten joukkoon hirtehistä toiseen maailmansotaan ja pakolaiskriisiin liittyvää huumoria. Kadulle.comin tempauksesta uutisoivat muun muassa Talouselämä ja Markkinointi & Mainonta –lehti.

Kun Kurttila tajusi joutuneensa kansallissosialistien mainoskampanjan maskotiksi, kivahti hän Talouselämälle, että ”me [Finlaysonissa] emme haluaisi mitään huomiota tällä asialle”. Samassa haastattelussa Kurttila myönsi bluffanneensa esittäessään oikeudenkäyntiuhkauksen:

”Olemme keskustelleet juristiemme kanssa emmekä voi puuttua siihen, että Suomen Vastarintaliike myy tuotteitamme. He ovat vaatimuksestamme poistaneet sivuiltaan tuotekuvat, joihin meillä on tekijänoikeus.”

finlaysonkuvat

Ongelmat lakaistaan maton alle uudella draamalla

Kurttila ehti nuolla haavojaan vain muutaman tunnin ajan ennen kuin hän keksi, kuinka nöyryytys voitaisiin lakaista maton alle – hän julisti yhden miehen boikottisodan Yhdysvaltoja vastaan!

Yleisradion mukaan Kurttila aikoo protestoida Donald Trumpin politiikkaa kieltäytymällä matkustamasta Amerikkaan. Yle ei kerro, kuinka Valkoinen talo otti šokkiuutisen vastaan.

Kurttila on viimeinkin oppinut virheistään, sillä tällä kertaa Finlayson ei yhtiönä osallistu boikottisotaan:

”Tämä on puhtaasti henkilökohtainen juttuni. Toki ymmärrän hyvin, että olen yritysjohtaja ja mielipiteeni muuttuu äkkiä myös Finlaysonin mielipiteeksi. Mutta kyllä tämä oli ihan täysin oma tunteenpurkaukseni.”

Voi hyvinkin olla, että Finlaysonin sidosryhmät ovat kertoneet johdolle kyllästyneensä Kurttilan jatkuviin toilailuihin, joista Kadulle.com-uhkailu oli vain viimeisin.

Kuten olemme aiemmin uutisoineet, Finlaysonin Kärkkäinen-boikotti aiheutti tekstiiliyhtiölle satojentuhansien eurojen tappiot. Kauanko Kurttila viitsii vielä jatkaa uhkapeliä Finlaysonin työntekijöiden tulevaisuudella?

 

Lue myös: Finlaysonin Jukka Kurttila jatkaa Magneettimediasta valittamista

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tietoa Toimitus

3 Kommentit

  1. RasistiReppana

    Trumpin linja puree hyvin, kun sodomiitit jäävät tulematta maahan ihan vapaaehtoisesti. Amerikka on taas yhtä pykälää suurempi.

    (33)(4)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*