- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Finlayson-tuotteita kansallissosialistikaupassa – ”Emme myy pahoille”

Kulttuurimarxistinen tekstiiliyhtiö Finlayson on varmasti tuttu kaikille Magneettimedian lukijoille [1]. Nyt yhtiön arvoissa vaikuttaa tapahtuneen outo käänne. Vaikka Finlayson kertoo, ettei se myy tuotteitaan ”pahoille”, on yhtiön tekstiilejä päätynyt kansallissosialistiseen Kadulle.com-kauppaan [2]!

Finlayson aloitti kesällä 2015 näyttävän painostuskampanjan tavarataloyhtiö J. Kärkkäistä vastaan, koska Finlayson-pomo Jukka Kurttila luuli, että yhtiön olisi edelleen Magneettimedia-julkaisun takana. Kurttila oli kuitenkin väärässä, sillä todellisuudessa Magneettimediaa kustantaa Pohjoinen Perinne ry.

Kurttila oli erityisen kiukkuinen [3] siitä, että Magneettimedian vuoden 2015 paperilehdessä hyökättiin avoimien rajojen maahanmuuttopolitiikkaa vastaan. Vain muutama kuukausi Kurttilan raivokohtauksen jälkeen Euroopassa puhkesikin historiallinen pakolaiskriisi, joten Magneettimedia oli aikaansa edellä.

Kurttilalle Magneettimedian avoin kansallismielisyys on ollut niin katkeraa kalkkia, ettei hän ole pystynyt jättämään julkaisuamme rauhaan edes pahimman kohun laannuttua.

Magneettimedia on edelleen jokaisen Finlayson-yhtiöhaastattelun vakioaihe. Kurttila muistaa aina surkutella myös sitä, että Kärkkäinen-boikotti iski ammottavan loven Finlaysonin liikevaihtoon.

finlayson kadulle com [4]finlayson meilla ei ole salaisuuksia [5]finlayson emme myy tuotteitamme pahoille [6]

Ovatko Finlaysonin arvot kääntyneet päälaelleen?

Nyt, kuin kohtalon oikusta, Finlaysonin tuotteita on päätynyt Pohjoinen Perinne ry:n Kadulle.com-verkkokauppaan [2]!

Tämä on erityisen mielenkiintoista siksi, että Finlaysonin oman vastuullisuusjulkaisun mukaan yhtiö ei myy tuotteitaan ”pahoille”.

Magneettimedian toimitus ei onnistunut selvittämään, mitä reittiä Finlayson-tekstiilit päätyivät Kadulle.comiin [2]. On toki mahdollista, ettei Finlayson pidä kansallissosialismia ”pahana” aatteena. Tämä olisi tervetullutta kehitystä pahasti ryvettyneen yhtiön arvojen osalta.

Yksi asia on kuitenkin varmaa: nyt jokainen suomalainen voi tukea kansallismielistä toimintaa ostamalla Finlayson-tuotteita! Mikä sen parempaa? Kadulle.comin valikoimista löytyy kaitaliinoja [7], Muumi-pyyhkeitä [8] ja aluslakanoita [9]!

Nyt kaikki tukemaan hyvyyden voimia: KADULLE.COM [2]

 

Lue myös: Finlaysonin Jukka Kurttila jatkaa Magneettimediasta valittamista [10]