"Ne harvat, jotka tietävät totuuden pankkijärjestelmästä, ovat joko täysin riippuvaisia siitä tai janoavat sen mahdollistamia voittoja. Tämä ryhmä ei siis tule vastustamaan sen vääryyksiä. Sitten on suuri enemmistö, joka ei kykene alkuunkaan ymmärtämään koko talousjärjestelmää. Heistä tehdään maksumiehiä ilman, että he edes tietävät sitä."

Rotschildin veljekset Lontoossa

FBI:n agenttia epäillään terrorismista Pakistanissa

HuonoVälttäväIhan okHyväErinomainen 5,00
Loading...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Yhdysvaltojen keskusrikospoliisin FBI:n agentti on pidätetty Pakistanissa. Miestä, jonka henkilöllisyyttä ei ole paljastettu, epäillään terrorismista. Yhdysvallat on itse esiintynyt ”terrorisminvastaisen sodan” johtavana valtiona.

Mies pidätettiin Karachin kaupungissa, kun hän yritti salakuljettaa 9-millimetrisen pistoolin lippaan ja patruunoita lentokoneeseen. Hänen määränpäänään oli Pakistanin pääkaupunki Islamabad. FBI ei ole suostunut kertomaan, missä tehtävissä agentti on. FBI:n säännöt kieltävät ampuma-aseiden viemisen lentokoneeseen. Tapaus on omituisuutensa vuoksi ollut Pakistanissa tämän viikon tärkeimpiä uutisia.

Yhdysvaltojen "terrorisminvastaisen" toiminnan satoa.

Yhdysvaltojen ”terrorisminvastaisen” toiminnan satoa.

Yhdysvallat terrorisoi Pakistania säännöllisesti miehittämättömillä lennokki-iskuilla. Amerikkalaisia virkamiehiä on pidätetty Pakistanissa useita kertoja viime vuosina. Esimerkiksi yhdysvaltalaisen keskustiedustelupalvelu CIA:n työntekijä Raymond Davis pidätettiin muutama vuosi sitten ja häntä syytettiin kahdesta murhasta. Davisin tapot synnyttivät vihaisia mielenosoituksia ympäri Pakistania. Davis pääsi vapaaksi 2011, kun Yhdysvallat maksoi murhattujen perheenjäsenille tuntuvat lahjusrahat.

RT

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*