- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Faktantarkastaja Saksassa: suurin osa ”rasistisista iskuista” huijausta!

Valtamedia on pitänyt kovaa ääntä Euroopan ”siirtolaisvastaisista iskuista”, kuten Lahden KKK-miehen [1] esiintymisestä. Samalla toimittajat ovat yrittäneet vähätellä siirtolaisten rikoksia. Mitä sanoo faktantarkastus?

Sekä Suomessa että muualla Euroopassa liberaalit toimittajat ja äärivasemmistolaiset aktivistijärjestöt [2] ovat ”pitäneet kirjaa” ja panneet liikkeelle perättömiä huhuja maahantunkeutujiin kohdistuneista ”iskuista”.

Kommunistisessa Stasi-tiedustelupalvelussa aiemmin työskennelleen juutalaisen Anetta Kahanen [3] perustaman Amadeu Antonio -säätiön mukaan rasistinen maahanmuuttajavastainen väkivalta Saksassa on kaksinkertaistunut lyhyessä ajassa.

Toimittaja Ansgar Mönter päätti alkaa faktantarkastajaksi ja selvittää [4], millaisia Kahanen kulttuurimarxistijärjestön rekisteröimät ”rikostapaukset” todella olivat. Tulokset olivat mielenkiintoisia.

Anetta Kahane. [5]

Anetta Kahane.

Mönterin mukaan vähintään 80 prosenttia raportoiduista ”iskuista” oli pelkkää huijausta.

Kahanen ryhmä levitti julkisuuteen valheellista tarinaa esimerkiksi siirtolaisvastaisesta ”tuhopoltosta”. Todellisuudessa vastaanottokeskuksen tulipalossa kyse oli poliisin mukaan tunkeutujien omasta huolimattomuudesta ja puhtaasta vahingosta.

Amadeu Antonio -säätiö ei kuitenkaan lannistunut vastoinkäymisestä, vaan ilmoitti, että koska tuhopolttotapaus on niin ”epäselvä”, tulee se joka tapauksessa sisältymään vuonna 2017 julkaistavaan ”äärioikeiston väkivaltaa” kartoittavaan tietokantaan.

Valtamedia tulee aikanaan uutisoimaan säätiön shokeeraavasta tietokannasta ja demonisoimaan valkoisia saksalaisia hirviöiksi, joiden on sovitettava rasistiset syntinsä ottamalla maahan entistä suurempia tunkeutujamääriä.

 

Lue myös: Tietopaketti Suomen pakolaiskriisistä aloittelijoille [6]