- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Eurooppalaiset muuttavat Tšekkiin ja Unkariin pakoon monikulttuurisuutta

Afrikasta ja Lähi-idästä saapuvat tunkeutujat ovat synnyttäneet Euroopassa oman sisäisen pakolaisaallon. Valkoiset pakenevat monikulttuurista Länsi-Eurooppaa esimerkiksi Tšekkiin ja Unkariin.

Niin sanottu valkoinen pako eli White Flight on tuttu ilmiö Amerikan ja Euroopan suurkaupungeissa. 2015 tehdyn ruotsalaistutkimuksen [1] mukaan valkoiset alkavat karttaa alueita, kun niiden asukkaista noin 3–4 prosenttia on rodulliselta taustaltaan ei-eurooppalaisia.

Yleensä valkoinen pako tarkoittaa sitä, että valkoiset muuttavat maahanmuuttajien hallitsemista lähiöistä maalle tai uuteen kaupunginosaan. Viime syksyllä alkanut historiallisen ankara invaasio on kuitenkin nostanut valkoisen paon uudelle tasolle – nyt vaihdetaan maata!

Kulttuurimarxilaisia arvoja markkinoiva valtavirtainen valemedia on syyttänyt esimerkiksi Unkaria ja Tšekkiä ”rasismista”, koska maat ovat ilmoittaneet selvin sanoin, etteivät ne tahdo vaihtaa väestöään arabeihin ja afrikkalaisiin. Kuten uutisoimme [2] alkuviikosta, Unkari on suojautunut tunkeutujilta tehokkaasti rakentamalla poliisin ja armeijan vartioiman raja-aidan.

Tehokkaan rajapolitiikan vuoksi Unkari houkuttelee [3] nyt ainoastaan taloudellisesti hyödyllisiä maahanmuuttajia: koulutettuja, valkoisia ja nuoria eurooppalaisia.

Saksalainen Bayerischer Rundfunk –radioasema haastatteli hiljattain unkarilaista kiinteistövälittäjää Ottmar Heideä, joka työskentelee Unkarin Balaton-järven alueella. Heiden mukaan alalla on huomattu, että Unkariin pakenee nyt paljon saksalaisia, jotka ovat kyllästyneet Merkelin hallituksen sairaaseen väestöpolitiikkaan.

80 prosenttia Heiden asiakkaista on nyt monikulttuurisuutta pakenevia saksalaisia! Unkarin vetovoimatekijöitä ovat valkoinen väestö, perinteikäs kristitty kulttuuri ja matalat elämisen kustannukset. Bayerischer Rundfunkin haastattelema Michael Müller kertoi muuttavansa Unkariin, sillä hänen kotikaupungissaan ei iltaisin enää juuri kuule saksan kieltä.

The Visegrad Postin mukaan Unkari houkuttelee saksalaisten ohella muun muassa belgialaisia. Syyt muuttoon ovat sielläkin samat. Belgiasta on lähtenyt väkilukuun suhteutettuna eniten ihmisiä sotimaan Israelin tukeman [4] ääri-islamistisen ISIS-terroristijärjestön riveihin. Maasta on tulossa monikulttuurinen helvetti.

The Visegrad Postin mukaan aikavälillä 2011–2015 Unkarissa asuvien entisten belgialaisten määrä lähes kaksinkertaistui.

[5]

Tämä näky ei ole ilahduttanut tavallisia saksalaisia ja belgialaisia.

Tšekissä on osoitettu laajasti mieltä maahantunkeutujia vastaan. [6]

Tšekissä on osoitettu laajasti mieltä maahantunkeutujia vastaan.

Myös Tšekki kiinnostaa

Tšekin pääkaupunki Praha houkuttelee nyt [7] valkoisia maahanmuuttajia Saksasta, Briteistä, Ranskasta ja Espanjasta.

Paikallisen Novinsky-uutispalvelun haastattelema espanjalaissyntyinen Pravo Mario sanoi muuttaneensa Tšekkiin kahdesta syystä: synnyinmaan korkeat työttömyystilastot sekä pakolaistulvan aiheuttama turvattomuus.

Marion mukaan länsieurooppalaiset olivat naiiveja, kun he luulivat, että Afrikan ja Lähi-idän maahanmuuttajat tulevat ”sopeutumaan” Eurooppaan. Nyt eurooppalaiset joutuvat maksamaan sinisilmäisyydestään alistumalla monikulttuurisen väkivallan uhreiksi.

Valkoinen maahanmuutto on pantu merkille myös Tšekin Tilastokeskuksekssa, joka on kirjoittanut: ”Tšekissä ollaan ilahtuneita siitä, että maa houkuttelee nyt suuria määriä EU-maiden nuoria kansalaisia. Tulijoista suurin osa on 18–24-vuotiaita.”

Tilastokeskuksen mukaan läntisistä EU-maista lähdetään pois laittomien siirtolaisten, työttömyyden ja yleisen turvattomuuden vuoksi.

Tšekki ja muut Visegrád-ryhmän maat ovat ilmoittaneet, etteivät ne tahdo ottaa vastaan Afrikan ja Lähi-idän ”pakolaisia”, koska ne eivät halua joutua kärsimään ongelmista, jotka vaivaavat nyt kaikkia läntisen Euroopan maita.

 

Lue myös: Tietopaketti Suomen pakolaiskriisistä aloittelijoille [8]