- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Euroopan pakolaiskriisi: suomennettu dokumentti ja avoin kirje Saksasta

Euroopan pakolaiskriisi [1]on avannut tänä syksynä lukemattomien poliittisesti aiemmin passiivisten kansalaisten silmät. Aiheesta vapaaehtoisvoimin tehty suosittu dokumentti on nyt suomennettu:

Avoin kirje Saksasta

Britannian kuninkaallisten ilmavoimien eläkkeelle jäänyt ja nykyisin Saksassa asuva upseeri julkaisi tällä viikolla laajasti puhuttaneen avoimen kirjeen Euroopan väestökatastrofista. Kirje on käännetty nyt myös suomeksi:

Rakkaat Ystävät,

Eurooppa on tällä hetkellä täydessä kaaoksessa ja mielestäni teidän tulisi saada tietää siitä.

Olen odottanut noin viikon nähdäkseni miten tilanteet kehittyvät ja kerätäkseni enemmän tietoa ennen kuin esitän faktat. Saatatte tietää median kautta, että pakolaisten / talouspakolaisten virta Eurooppaan on saavuttanut järjettömät mittasuhteet, mikä on johtanut siihen, että Unkari ja muut Baltian valtiot ovat sulkeneet rajansa ja Turkki pohtii tekevänsä samoin.

Angela Merkel antoi ajattelemattoman puheen Bundestagissa, missä hän toivotti kaikki pakolaiset tervetulleiksi Saksaan ja avasi portit, mikä minun mielestäni oli ennalta suunniteltua, alkaen Paavin viimevuotisesta vetoomuksesta, missä hän toivoi islamin lähentyvän kristinuskoa. Sitä seurasi Italian hallituksen käsky Italian laivastolle, että heidän täytyy pelastaa kaikki venepakolaiset ja tuoda nämä Italiaan.

Sen tuloksena näyttää nyt siltä, että Eurooppaan tulee tällä hetkellä noin 8 000 pakolaista päivässä eri reittejä pitkin.

Saksa on Euroopan häpeä. [2]

Saksa on Euroopan häpeä.

Unkair-6 [3]

Suurin osa heistä on nuoria miehiä iältään 17-25 vuotta. Kuten voitte kuvitella, on tuloksena kaaos. Täällä Saarlandissa meidät on hukutettu pakolaisiin – ensimmäkseen nuoriin miehiin ja lisäksi muutamaan perheeseen. Lebachissa, noin 10 kilometrin päässä täältä, pystytettiin leiri kahdellesadalle pakolaiselle, ja ylimääräinen leiri sadalle pakolaisille lisättiin tällä viikolla. Poliitikot, paikallinen hallitus ja uskonnolliset johtajat ovat tehneet kaikkensa tuodakseen ja kestitäkseen pakolaisia.

Mihin tämä johtaa? Ventimigliassa, Monte Carlon lähellä, pakolaiset liittoutuivat keskenään (operaatio organisoitiin älypuhelimella) ja ryntäsivät kauppaan varastaen ja tuhoten kaiken. Sen jälkeen he kolusivat koko kaupungin. Täällä Lebachissa ryhmä pakolaisia meni supermarkettiin, missä he ottivat kaiken minkä halusivat ja tuhosivat loput. Kun johtaja meni puhuttelemaan heitä, he soittivat lisää kavereita paikan päälle ja tuhosivat paikan kokonaan. Poliisi saapui paikalle, mutta he ovat ylityöllistettyjä. Supermarketti on nyt suljettu.

Eilen sain puhelun ystäviltä Weissenfealsista Leipzigin läheltä. Siellä kaksi supermarkettia ja yksi Kaufland-kauppa Hallessa kokivat saman kohtalon. Uutisia samoista tilanteista tulee joka puolelta Saksaa puskaradion kautta.

Valtamedia ei kertonut mitään tästä.

Useat ihmiset ovat protestoineet pakolaisvyöryä vastaan. Weissenfelsissä perheitä häädettiin kahdeksankerroksisesta kerrostalosta ja 70 pakolaista muutti sisään. Pienissä kaupungeissa noin 2 000-3 000 ihmistä jyrätään noin 5 000-6 000 pakolaisella. Tällä hetkellä on paljon levottomuuksia, mutta se on pelkkää pinnanalaista kiehuntaa.

Eurooppa on kaaoksessa ja maailmanparantajat ovat totaalisesti menettäneet tilanteen hallinnan. Islam on hukuttanut meidät. Tunnen sympatiaa syyrialais- ja afgaanipakolaisia kohtaan. He tarvitsevat apua ja heille tulisi myös antaa sitä, mutta mitä muihin pakolaisiin tulee, pitäisi valtion viranomaisten olla järkkymättömiä ja lähettää nämä takaisin. Ehkä on jo liian myöhäistä.

Joka tapauksessa ajattelin, että teidän tulisi saada tietää, että tilanne täällä on melko karmaiseva. En pysty näkemään miten se voidaan ratkaista. Voin ainoastaan ennustaa poliisivaltion syntyvän.

 

Lähde: MV-lehti [4]