- Magneettimedia - https://magneettimedia.com -

EU lanseeraa ”Soros-suunnitelman” – kansanmurhasuunnitelma halutaan levittää koko Eurooppaan

Euroopan parlamentti on päättänyt viedä eteenpäin ehdotusta mallista, jossa pakolaiset jaettaisiin koko unionin alueen kesken. Tämä tarkoittaisi EU:n mukaan sitä, että Dublin-sopimuksen kohta siitä, että turvapaikanhakija rekisteröidään ensimmäisessä saapumismaassa, ei olisi enää voimassa.
Julkaistu: 29.11.2017
Kepin ja porkkanan avulla EU kiihdyttää yhdessä George Sorosin kanssa koko Euroopan kansanmurhaa. [1]
Kepin ja porkkanan avulla EU kiihdyttää yhdessä George Sorosin kanssa koko Euroopan kansanmurhaa.

Euroopan parlamentti on päättänyt viedä eteenpäin ehdotusta mallista, jossa pakolaiset jaettaisiin koko unionin alueen kesken. Tämä tarkoittaisi EU:n mukaan sitä, että Dublin-sopimuksen kohta siitä, että turvapaikanhakija rekisteröidään ensimmäisessä saapumismaassa, poistettaisiin käytännön lisäksi myös muodollisesti. Mailla ei olisi enää mitään kattoa sille, paljonko sen ”tarvitsisi” ottaa pakolaisia vuoden sisällä. Pakolaisten vähimmäismäärä EU-maata kohti laskettaisiin maan asukasluvun sekä bruttokansantuotteen suuruuden perusteella. Malliin kuuluisi myös, että valtiota, joka onnistuu lisäämään kotimaista syntyvyyttään ja parantamaan taloudellista tilannettaan, rankaistaan pakottamalla se ottamaan yhä suurempi määrä maahanmuuttajia.

Ehdotus sisältää niin kutsutun ”secondary movementin” poistamisen eli turvapaikanhakijoiden ei olisi enää mahdollista lähteä maasta, johon heidät on ensin sijoitettu EU:n alueella. Sen varmistamiseksi, että mahdollisimman monta pakolaista jaettaisiin unionin kesken, vahvistettaisiin ehdotuksen tultua hyväksytyksi lukuisia mekanismeja. Näiden mekanismien tarkoitus on estää turvapaikanhakijan päätymistä jaottelusysteemin ulkopuolelle esimerkiksi niin, että he tuhoaisivat paperinsa ja yrittäisivät sitten päästä sellaisiin maihin, joissa he mieluummin haluaisivat asua.

Turvapaikanhakijoiden mahdollisuudet päättää itse asuttamansa maa, pienenisivät ehdotuksen mentyä läpi – sen vuoksi, ettei yksikään EU-maa välttyisi kansanvaihdolta. [2]
Turvapaikanhakijoiden mahdollisuudet päättää itse asuttamansa maa, pienenisivät ehdotuksen mentyä läpi – sen vuoksi, ettei yksikään EU-maa välttyisi kansanvaihdolta.

Ehdotettu malli myötäilee EU-ajatuksen ”esi-isän” Richard Coudenhove-Kalergin paneurooppalaisia näkemyksiä, joiden mukaan Eurooppa on muutettava yhdeksi sekarotuiseksi massaksi. Ajan kanssa tehtäisiin mahdottomaksi myös valkoisten ”vapaa-alueiden” olemassaolo EU:n alueella. Jopa suoraa rankaisusysteemiä ollaan suunnittelemassa niille maille, jotka kieltäytyvät osallistumasta pakotettuun maahanmuuttoon.

Jokaisesta henkilöstä, jonka valtio kieltäytyy ottamasta vastaan, sakon määrä olisi 50 000 euroa, mikäli henkilöä ei vuoden aikana oteta vastaan. Kahden vuoden kuluessa sakko olisi 75 000 euroa, ja kolmesta vuodesta eteenpäin sakon määrä olisi jo 100 000 euroa henkilöä kohden.

Maa, joka kieltäytyy kokonaan osallistumasta turvapaikkajärjestelmään, saisi lyhyellä aikavälillä pilviä hipovat sakot. Maksettu sakkosumma käytettäisiin yhteiseen EU-rahastoon, josta varat käytetään järjestelmään osallistuvien maiden vastaanottamisen rahoittamiseen. Mikäli rankaistu maa ei suostuisi maksamaan sakkojaan, EU vähentäisi sakkosumman niillä muilla keinoilla, joilla sillä on jäsenmaitaan kohtaan oikeus tämä vähentää. Mikäli jokin maa päättäisi sen sijaan alkaa osallistua turvapaikkamalliin, maksettaisiin tälle valtiolle 300 euroa yhtä vastaanotettua turvapaikanhakijaa kohden.

Uuden mallin eräs äänekkäimmistä vastustajista, Unkari, on aiemmin nimittänyt uutta lakiesitystä juuri ”Soros-suunnitelmaksi”. Ei vain siksi, että ehdotus on kyseisen ryöstökapitalistin poliittisten ajatusten mukainen, vaan myös sen takia, että lakiesitys sisältää kohdan solmia virallinen verkosto yhdessä yksittäisten valtioiden yläpuolella olevien järjestöjen (NGO) kanssa uuden mallin yhteistyötä, neuvonantoa, suunnittelua ja soveltamista varten.

Mikäli esitys menee läpi, sillä on kolmen vuoden siirtymäaika. Ajatus on, että Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirasto vahtisi vain vähän pakolaisia ottaneita maita paremmin.

 

Lähteet: Nordfront.se [3], Euroopan parlamentti, Unkarin hallituksen kotisivut