”Venäjän vallanneet johtavat bolševikit eivät olleet venäläisiä. He vihasivat venäläisiä. He vihasivat kristittyjä. Heitä motivoi etninen viha. He kiduttivat ja teurastivat säälimättömästi miljoonia venäläisiä. Lokakuun vallankumous ei ollut 'venäläinen vallankumous'. Se oli vieraan kansan valloitusretki Venäjällä. Lähes kukaan ei ymmärrä tätä vieläkään, mikä todistaa, että kansainvälinen valtamedia on saman heimon käsissä.”

Nobel-palkittu kirjailija Aleksandr Solženitsyn.

EU kritiikki pannaan?

HuonoVälttäväIhan okHyväErinomainen 4,64
Loading...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

EU:ssa on juuri hyväksytty uusi luottamuksellisten tietojen määrittely. Se pitää sisällään 4 ei-julkisen tiedon luokkaa, joista alin ”restricted” pitää sisällään dokumentit, jotka voi tulkita EU:n intressien vastaisiksi. Uusi määrittely astui voimaan 1. heinäkuuta.

Kuitenkaan sitä, mitä voidaan pitää EU vastaisena, ei ole tarkemmin määritelty. Myöskään sitä, voidaanko säännöstön avulla kaikki EU-kriittiset dokumentit poistaa julkisuudesta, ei kerrota.

Euroopan Parlamentilta asiaa ei voi tiedustella, sillä he eivät ole osallistuneet päätöksentekoon, heitä ole kuultu eikä heille ole asiasta kerrottu.

Samaan aikaan Euroopan Unioni on julkisuudessa vaatinut kovalla äänellä lisää läpinäkyvyyttä ja avoimuutta.

Suomessa EU kriittisyys on nousussa. Kriittisyyteen ovat antaneet aihetta muun muassa Kreikan talousongelmat ja pelko talouskriisin leviämisestä muihin Euroopan Unionin maihin.

Ulkoministeri Erkki Tuomiojan (sd) mukaan kansalaisten luottamuksen mureneminen EU-politiikan suhteen on otettava vakavasti. Hänen mukaansa kyseessä ei ole pelkästään suomalainen ilmiö.

Lähde:

http://www.statewatch.org/news/2011/jul/02class-info-council-ep.htm

http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Tuomioja+Kansalaisten+EU-kriittisyys+otettava+vakavasti/1135267766324

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*