- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

EU-komissaari: ”Avaamme konttoreita Afrikkaan – tarvitsemme 6 miljoonaa maahanmuuttajaa”

Kreikan entinen ulkoministeri ja EU:n muuttoliike-, sisä- ja kansalaisasiain komissaari Dimitris Avramopoulos antoi puheen konferenssissa, joka käsitteli ”Maahanmuuttoa, turvallisuutta ja Euroopan tulevaisuutta”.

Puheessa Avramopoulos puhui ympäripyöreästi, kuinka terrorismi huolestuttaa ihmisiä mutta kuinka unionin on kyettävä vaikeina aikoina osoittamaan inhimillisyyttä pakolaisille.

Avramopoulos oli kuitenkin paljon selkeäpuheisempi sveitsiläisen Tribune de Genèven haastattelussa: ”Tulevaisuudessa jäsenmaat tarvitsevat kuusi miljoonaa maahanmuuttajaa. Me tulemme avaamaan toimistoja kaikkiin Välimeren Afrikan-puoleisiin maihin ja Länsi-Afrikkaan. Tämä on paras keino taistella ihmisten salakuljetusta vastaan.”

Avramopoulos myös kertoi härskin valheen jihadistien iskuista väittäen, että vain yksi pakolainen olisi syyllistynyt iskuihin. ”Mitä tulee terroristi-iskuihin Euroopassa, ne tekivät Euroopan kansalaiset. Yhtä lukuun ottamatta pakolaiset eivät koskaan olleet syyllisiä!”

Tämä ei pidä paikkaansa edes, vaikka nojaisi vain valtavirtauutisiin. Jopa kaikkein kuuluisimmat iskut Berliinissä ja Pariisissa olivat pakolaisten suorittamia, kuten lukuisat muutkin iskut Saksassa ja Euroopassa. Yhdessäkään tapauksessa ei jihadismiin ole syyllistynyt eurooppalainen vaan aina ei-valkoinen maahantulija.

 

Julkaistu alunperin Kansallisessa Vastarinnassa [1].