"Ne harvat, jotka tietävät totuuden pankkijärjestelmästä, ovat joko täysin riippuvaisia siitä tai janoavat sen mahdollistamia voittoja. Tämä ryhmä ei siis tule vastustamaan sen vääryyksiä. Sitten on suuri enemmistö, joka ei kykene alkuunkaan ymmärtämään koko talousjärjestelmää. Heistä tehdään maksumiehiä ilman, että he edes tietävät sitä."

Rotschildin veljekset Lontoossa

Kuvakaappaus: Nykysuomi.

EU kaatoi Hollannin kansanäänestyksen tuloksen

HuonoVälttäväIhan okHyväErinomainen 4,45
Ladataan...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Hollanti ratifioi tänään sopimuksen EU:n ja Ukrainan välillä, jonka yli 60% maan kansalaisista oli tyrmännyt kansanäänestyksessä.

Alankomaiden senaattori Ben Knapen sanoi, että Hollanti on liian heikko vastustaakseen EU:ta. Maan parlamentti äänesti noin 60% äänienemmistöllä kansan tahtoa vastaan.

Uuden sopimuksen seurauksena EU:n investoinnit Ukrainaan kasvavat ja sodan repimän Ukrainan kansalaiset saavat oikeuden liikkua Schengen-alueella ilman viisumia.

Aiemmin Ukraina on tunnistettu alueeksi, jolta terroristit saavat haltuunsa sotilasaseita maan sekavan tilanteen vuoksi.

Asiasta kirjoitti Express: ’We’re too weak to fight EU’ Shock admission as Dutch senators overturn referendum result ja EU Terrorism Situation and Trend – TE-SAT Report 2016

 

Julkaistu alunperin Nykysuomessa.

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tietoa Uutistoimitus

Yksi kommenti

  1. On tämä hirvittävää asua täällä diktatuurissa. EU on jo nyt Neuvostoliitto Redux

    (36)(0)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*