"Toimittajat tuhoavat totuuden, valehtelevat, vääristävät, panettelevat ja polvistuvat rahan vallan edessä. Heidän ammattinsa on pettää heidän isänmaansa ja rotunsa. Olemme valtamediassa kasvottoman eliitin palvelijoita, sätkynukkejä; he vetävät naruista ja me tanssimme."

John Swinton, New York Times

Esittely: Ted Pike

2 ääntä, keskiarvo: 4,50 / 5 tähteä 52 ääntä, keskiarvo: 4,50 / 5 tähteä 52 ääntä, keskiarvo: 4,50 / 5 tähteä 52 ääntä, keskiarvo: 4,50 / 5 tähteä 52 ääntä, keskiarvo: 4,50 / 5 tähteä 5 (2 ääntä, keskiarvo: 4,50)
Sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä antaaksesi arvostelun.
Ladataan...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Pastori Ted Pike on kristillis-konservatiivisen vahtijärjestön National Prayer Networkin johtaja. Hän on valmistunut Portlandin yliopistosta vuonna 1971 pääaineinaan taide ja filosofia. Hän on myös ansioitunut elokuvantekijä, runoilija, kuvanveistäjä ja taidemaalari. Joitakin hänen maalauksistaan on esillä yhdeksännessä vuosittaisessa Bookart Pressin New Art Internationalissa.

Hän on esiintynyt yli 550:ssä radio- ja TV-puheohjelmassa elokuun 2004 jälkeen valistaen ihmisiä ”vihapuhe”-lakien vaaroista sananvapaudelle. Hän on esiintynyt useasti näissä ohjelmissa sellaisten henkilöiden kanssa kuin Alex Jones, Jeff Rense, Joyce Riley, Dave Von Kleist, Derry Brownfield, tri Stanley Monteith, Jack Blood, Rick Adams, Daryl Bradford Smith ja John Stadtmiller.

Pitkälti pastori Piken ansiosta kansainvälinen huomio kohdistui 11 kristityn pidätykseen Philadelphiassa lokakuun 10. päivä 2004. Heitä uhkasi 47 vuoden vankeusrangaistus ”viharikoksesta” heidän oltuaan todistamassa julkista homojen kulkuetta.

Vuosikymmenien tutkimus ja aktiivisuus on johtanut kirjaan ja useisiin videopuheenvuoroihin. Pastori Ted Pikella on ainutlaatuinen kokemus ja asiantuntemus viharikoslakien monimutkaisesta kokonaisuudesta ja hän pystyy selittämään ne puolueettomalla, eloisalla ja helposti ymmärrettävällä tavalla.

Alkuperäinen artikkeli: http://www.hatelawsexposed.org/articles/tedpikebiography.htm

 

» Takaisin pääjuttuun

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tietoa Toimitus

Yksi kommenti

 1. reallifetoday..

  Medialla on helppo hallita ja manipuloida ihmistä, sehän on TOTTA.

  Eikä sille mitään voi että kun lukee kaikenlaista paskaa/asiaa mitä joka ”tuutista” tulee niin ihmisten reaktiotkin on sen mukaiset esim.”viha-puheet.
  (luulen että näin halutaankin tapahtuvan jotta tavoite: ”hajoita ja hallitse” kierolla tavalla toteutuu?)
  Siltä pohjalta voidaan tehdä taas uusia suunnitelmia ”vallan” pönkittämiseksi.

  -tai sitten ymmärsin jutun ihan väärin? 😛

  (0)(1)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*