- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Epäkunnioitusta kuolleita kohtaan

Juutalaistaustaisen venäläisen oppositiopoliitikko Boris Nemtsovin kuolema on synnyttänyt yllätyksetöntä poliittista keskustelua Euroopassa. Juutalaiset lähteet ovat syyttäneet tapauksesta tietysti ”antisemitismiä [1]”. Magneettimedia tulee kirjoittamaan tällä viikolla aiheesta lisää. Johdannoksi olemme kääntäneet kahden vuoden takaisen artikkelin, jossa käsitellään reaktioita juutalaisoligarkki Boris Berezovskin kuolemaan.

”Lähes kaikki liberaalin opposition johtajat ovat joko täysin tai osittain juutalaisia.”
– Michael Edelstein, Moskovan valtionyliopisto.

Boris Abramovich Berezovski kuoli äskettäin hämärissä olosuhteissa. Hän oli kääntynyt juutalaisuudesta ortodoksikristityksi. Forbesin mukaan hän ansaitsi 3 miljardia dollaria hallinnoidessaan valtion varoja ystävänsä Boris Jeltsinin presidenttikaudella, joka oli myös juutalaista sukua. Hän salli yhdeksän oligarkin, Yhdysvaltain keskuspankin, Harvardin lahjoitusrahaston ja muiden ryöstää Venäjän kansalaisilta 240 miljardia dollaria. Yhdeksästä oligarkista kahdeksan sattui olemaan juutalaisia.

chabad putin [2]

Paljon on kirjoitettu juutalaisten oligarkkien ja Vladimir Putinin huonoista väleistä. Suurin osa epäsuosioon joutuneiden oligarkkien omistuksista luovutettiin kuitenkin Rothschildeille. Vain harva mainitsee sitä tosiasiaa, että Berezovski rahoitti myös Putinin poliittista puoluetta ja tapasi hänet viisi kertaa vuotena ennen Putinin valtaannousua. Berezovski on nyt poissa, mutta uusi Venäjä on päättänyt kieltää ”holokaustin” epäilyn lailla [3]. Holokaustirevisionismin [4] väitetään ”halventavan kuolleiden muistoa”.

Euroopan unionin huhutaan kaatuvan eurokriisiin. Itse olen kutsunut järjestelmää Rothschild-unioniksi. Joku on ehdottanut liittoa Saksan ja Venäjän välille ja luonnollisesti niitä palvelevien valtioiden välille. Saksassa on jo lakeja, jotka kieltävät holokaustista keskustelun tai sen kiistämisen. Viranomaiset ovat vanginneet useita tutkijoita vuosien varrella. Liikkeellä on useissa valtioissa aloitteita samaistaa Israelin vastainen kritiikki [5] antisemitismiin, jolloin olisi laitonta sanoa israelilaisten tekevän väärin hyökätessään palestiinalaisia kouluja vastaan fosfori- ja rypälepommein.

Onko palestiinalaislapsien puolustaminen sotarikoksilta muuttumassa rikokseksi? Useilla opiskelijakampuksilla juutalaisryhmät haluaisivat leimata Israelin kritisoinnin rikolliseksi vihapuheeksi. Voitte kuvitella, mitä sionistiset tuomarit ja lakimiehet tekisivät, jos antisemitismistä tulisi viharikos. Kuinka korruptoituneiksi oikeusistuimet ovatkaan muuttuneet! Yhdysvalloissa sikhi seisoi kotipihallaan päässään perinteinen turbaani. Sivistymätön rasistinen poliisi huuteli hänelle luullen miehen olevan arabi. Sikhi ei ollut tehnyt mitään. Poliisi ryntäsi miehen pihaan ja löi tätä pampulla. Sikhi yritti puolustautua iskuilta nostaen kädet kasvojensa eteen. Poliisi pidätti sikhimiehen viranomaisen väkivaltaisesta vastustamisesta. Tuomioistuin tuomitsi sikhin rikoksesta. Tämä on Amerikan arkipäivää nykyään. Meillä on jo sionistiset tuomioistuimet, jotka tekevät elämän vaikeaksi Israelin vastustajille. Holokaustirevisionismin kieltäminen olisi jälleen uusi naula sananvapauden arkkuun.

Palestiinalaista arkea. [6]

Palestiinalaista arkea.

Meidän täytyy toki kunnioittaa asianmukaisesti kuolleitamme. Missä on muistomerkki miljoonille suuren laman aikana nälkään kuolleille? Venäläinen tilastotieteilijä Boris Borisov on arvioinut 3–7 miljoonan amerikkalaisen kuolleen nälkään noiden kauheiden vuosien aikana. Yhdysvalloissa oli niihin aikoihin monen muun ongelman lisäksi heikko tilastointi, joten sen tarkempaan lukuun ei ole mahdollista päästä.

Haluaisin nähdä edes yhden senaattorin tai kongressiedustajan olevan tarpeeksi rohkea kohottamaan monumentin niille miljoonille amerikkalaisille, jotka kuolivat nälkään keskuspankin [7] ollessa ”liian kiireinen” auttamaan; keskuspankki haali kaiken varallisuutemme ja antoi sen miljardööreille.

Eikö ole epäkunnioittavaa kuolleita kohtaan, jos unohdamme kaikki ne miljoonat ihmiset, jotka kuolivat nälkään ahneiden pankkiirien [8] takia tai sotiessaan muiden sotia [9] ensimmäisessä ja toisessa maailmansodassa, Koreassa, Vietnamissa, Kamputseassa, Laosissa, Irakissa, Afganistanissa ja sodassa terroria vastaan 9-11 iskujen takia? Maailmansodissa me taistelimme Neuvostoliiton juutalaishallinnon [10] puolesta ja luodaksemme juutalaisvaltio Israelin. Pitääkö meidän unohtaa ne 58 miljoonaa, jotka kuolivat toisessa maailmansodassa [11] sen jälkeen, kun Japanin keisarilta evättiin antautumisoikeus 1936 ja Saksan armeijalta antautumisehdot maaliskuussa 1939?

Liittoutuneiden pommitusten uhreja toisessa maailmansodassa. [12]

Liittoutuneiden pommitusten uhreja toisessa maailmansodassa.

Vastaavasti Venäjällä ei tunnuta arvostavan asianmukaisesti miljoonia bolševikkieliitin murhaamia uhreja. Vasta äskettäin Israelissa julkaistussa artikkelissa puhuttiin ”Stalinin juutalaisista”, jotka tappoivat ainakin 25 miljoonaa ei-juutalaista. Artikkelin kirjoittaja sanoi, että opiskelijat voivat valmistua israelilaisesta lukiosta kuulematta koskaan nimiä Jagoda tai Kaganovich. Nämä olivat juutalaisia neuvostojohtajia, jotka tappoivat kymmeniä miljoonia ei-juutalaisia, muun muassa 10 miljoonaa ukrainalaista. Nyt juutalaiset lobbausryhmät haluavat tehdä Venäjällä holokaustihuijauksesta puhumisesta rikoksen sekä käyttää lakia suojelemaan Israelia sotarikostensa kritiikkiä vastaan.

”Vihapuheen” kriminalisointi auttaa sionisteja pääsemään kuin koira veräjästä, mutta se ei tule suojelemaan esimerkiksi palestiinalaisia Israelin murhanhimoiselta politiikalta.

 

Alkuperäinen artikkeli julkaistu englanniksi Video Rebel –verkkosivuilla [13] 8.4.2013.

 

Lue myös: Maailman holokaustit [14]