- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Englantilaistuomari: tunkeutujat käyttävät Eurooppaa häikäilemättömästi hyväkseen

Daily Mailin [1] haastatteleman englantilaisen tuomarin mukaan tunkeutujat käyttävät Euroopan lepsua maahanmuuttopolitiikkaa ja kulttuurimarxilaista oikeusjärjestelmää häikäilemättömästi hyväkseen.

Tuomarin mukaan Englanti ja Eurooppa eivät yksinkertaisesti ”kykene selviämään” nykyisen siirtolaistulvan paineessa. Maanosaan tulee jopa kolme miljoonaa onnenonkijaa joka vuosi. Arvioiden mukaan pelkästään Lontoossa saattaa oleskella pahimmillaan miljoona laitonta tunkeutujaa.

Vaikka ”turvapaikanhakijoiden” hakemuksia evätään jatkuvasti, vain noin yksi kahdestakymmenestä kielteisen päätöksen saaneista tunkeutujista saadaan häädettyä Englannista. Lähes kaikkien laittomien siirtolaisten annetaan siis käytännössä jäädä maahan ilman oikeuden lupaa.

Tuomari toteaa, että lähes kukaan ”turvapaikanhakijoista” ei todellisuudessa täytä myönteisen turvapaikkapäätöksen edellyttämiä kriteerejä. Elintasopakolaiset toki tietävätkin tämän, minkä vuoksi heistä on tullut oikeusjärjestelmän heikkouksia tehokkaasti hyödyntäviä ammattivalehtelijoita: ”He eivät pakene aitoa sorota, he ovat yksinkertaisesti elintasopakolaisia.”

Oma lukunsa ovat tuomarin mukaan perheenyhdistämistapaukset, jotka ovat moniavioisuuden vuoksi lähinnä surkuhupaisaa teatteria:

”Kollegani törmäsi tapaukseen, joka koski aasialaista muslimia. Hän oli asunut täällä vuosien ajan vaimonsa ja lapsiensa kanssa, mutta sitten hän matkusti takaisin synnyinmaahansa ja nai kolme uutta vaimoa, mikä on sallittua islamilaisen lain mukaan. Vaimot synnyttivät joukon uusia lapsia.

Myöhemmin lapset hakivat Britannian kansallisuutta, vaikka meidän lakiemme mukaan moniavioisuus on kielletty. Lisäksi miehen uudet vaimot vaativat päästä Britanniaan lastensa kanssa. He vetosivat tietysti ’perheenyhdistämiseen’. […] Niin hämmästyttävältä kuin se kuulostaakin, heidän hakemuksensa menivät läpi.”

Rikkaat kulttuurimarxistit eivät edes tiedä maahanmuuttopolitiikan vaikutuksista

Tuomari pelkää tuhoisan maahanmuuttopolitiikan yhteiskunnallisia seurauksia, sillä erityisesti köyhät britit kärsivät nopeasti kasvavan siirtolaismassan luomasta taloudellisesta ja sosiaalisesta paineesta. Siirtolaiset polkevat palkkoja ja vievät alkuperäisiltä briteiltä asunnot.

Tuomari muistuttaa, että suurin osa ”avoimia rajoja” kannattavista liberaaleista aktivisteista on peräisin rikkaista perheistä. He eivät siis edes ymmärrä, millaisia vaikeuksia siirtolaistulva aiheuttaa työväenluokkaiselle kansalle, joka kärsii esimerkiksi ylikansoitetuista julkisista kouluista ja leikkaussaleista.

Tuomarin mielestä ensimmäinen askel tilanteen korjaamiseksi olisi ”turvapaikanhakijoiden” välitön kuulusteleminen, kun nämä saapuvat Englantiin. Nykyään kuulemisia lykätään myöhemmäksi, koska liberaalien mukaan viranomaisten kohtaaminen ”traumatisoi” maahanmuuttajaraukkoja.

Lisäksi tuomari pitää ”kyseenalaisena” nykyistä järjestelyä, jossa tunkeutujat saavat pysyvän oleskeluluvan mentyään naimisiin tai hankittuaan lapsen britin kanssa. Hänen mukaansa kyse on yleensä lyhytaikaisista lumejärjestelyistä.

soldierofallah [2]

Rasistin leima pelottaa myös vankiloissa

Poliittinen korrektius aiheuttaa harmaita hiuksia myös Britannian vankiloissa. The Telegraphin [3] mukaan ääri-islamismi on levinnyt tehokkaasti vaarallisten vankien keskuudessa, koska vartijat eivät uskalla puuttua maahanmuuttajien asioihin.

Tuore selvitys paljasti, että brittiläiset vartijat on koulutettu ”kulttuurilliseen hienotunteisuuteen” tunkeutujataustaisia vankeja kohtaan. Yhä useampi vankeusrangaistusta suorittava siirtolainen on ryhtynyt ääri-islamistiksi, koska oikeusjärjestelmä ei ole uskaltanut estää radikaalin propagandan levittämistä.

Rikosseuraamuslaitoksesta vastanneen viranomaisen Ian Achesonin raportti summaa, että ääri-islamistit ”käyttävät hyväkseen […] vankilan henkilökunnan pelkoa siitä, että nämä voitaisiin leimata rasisteiksi”.

 

Lue myös:

Englannissa paljastui jälleen maahanmuuttajien pyörittämä pedofiilirinki [4]
Poliitikot suojelivat maahanmuuttajien pedofiiliverkostoa 23 vuoden ajan [5]