”Venäjän vallanneet johtavat bolševikit eivät olleet venäläisiä. He vihasivat venäläisiä. He vihasivat kristittyjä. Heitä motivoi etninen viha. He kiduttivat ja teurastivat säälimättömästi miljoonia venäläisiä. Lokakuun vallankumous ei ollut 'venäläinen vallankumous'. Se oli vieraan kansan valloitusretki Venäjällä. Lähes kukaan ei ymmärrä tätä vieläkään, mikä todistaa, että kansainvälinen valtamedia on saman heimon käsissä.”

Nobel-palkittu kirjailija Aleksandr Solženitsyn.

Englantilaisnainen tekee abortin päästäkseen Big Brotheriin

HuonoVälttäväIhan okHyväErinomainen 5,00
Loading...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Länsimainen viihdeteollisuus saa yhä kieroutuneempia ilmenemismuotoja. Englannissa 23-vuotias Josie Cunningham on päättänyt abortoida lapsensa päästäkseen Big Brother -televisiosarjaan.

Cunningham kertoi medialle päättäneensä abortista keskusteltuaan brittiläisen televisiokanava Channel 5:n kanssa: ”Minusta on viimein tulossa oikea julkkis. En aio jättää tätä tilaisuutta väliin!” Hänen mukaansa ”abortti on hyväksi hänen uralleen”.

Cunningham kertoo, että Channel 5:n johtajat alkoivat vältellä häntä kuullessaan hänen olevan raskaana. Julkisuudesta unelmoiva nuori nainen ei vielä tiedä, avaako syntymättömän lapsen surmaaminen ovet Big Brotheriin, mutta hän tahtoo ottaa riskin.

Josie Cunningham on julkisuutta ja vaurautta palvovan monikulttuurisen Ison-Britannian tuote. Tappamalla lapsensa hän elää todeksi arvoja, joita Hollywood, Music Television ja kulttuurimarxilaiset syöttävät päivittäin myös suomalaisille nuorille.

The Daily Sheeple

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*