”Holokausti oli toisen maailmansodan traagisin tapahtuma. Saksalaisten hallitsemilla alueilla asui neljä miljoonaa juutalaista, joista kuusi miljoonaa murhattiin. Sodan jälkeen heitä oli jäljellä enää viisi miljoonaa.”

Nicholas Kollerstrom

Englannin kirkko kieltää papistoa liittymästä isänmaallisiin puolueisiin

5 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 55 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 55 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 55 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 55 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 5 (5 ääntä, keskiarvo: 5,00)
Sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä antaaksesi arvostelun.
Ladataan...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Englannin anglikaanikirkko on tehnyt historiallisen päätöksen kieltämällä papistoaan liittymästä kansallismielisiin puolueisiin. Kirkko ei ole koskaan aiemmin asettanut edustajilleen vastaavia poliittisia pakotteita. Esimerkiksi jäsenyyttä äärivasemmistolaisissa ryhmissä ei ole kielletty.

Kielto koskee kahta ryhmää, Britannian kansallispuoluetta (BNP) sekä Kansallista rintamaa (NF). Puolueet ovat vastustaneet liberaalin maahanmuuttopolitiikan mukanaan tuomaa rikollisuutta, mikä on anglikaanikirkon mielestä syntiä. Puolueet ovat myös kritisoineet Englannin antamaa tukea palestiinalaisten kansanmurhaa suorittavalle juutalaisvaltio Israelille, mikä on suututtanut kristityt sionistit.

Myös Yle Watch-verkkosivu kirjoittaa aiheesta:

Eilispäiväinen anglikaanisen kirkon päätös kieltää pappejaan kannattamasta kansallismielisiä puolueita eron uhalla tulee olemaan seuraksiltaan historiallinen. On selvää, että kirkon päätös rohkaisee monia muita uusmarxilaisten soluttamia Länsi-Euroopan kirkkoja seuraamaan perässä.

Anglikaanisen kirkon päätös on veret seisauttava, koska se tulee samalla julistaneeksi sodan kaikkia kansalaisia vastaan, jotka puolustavat etnistä kotimaataan. Kuvottavan tekopyhäksi ratkaisun tekee se, että nimenomaan ”rasismista” – koskee rasistisesti tietenkin vain valkoisia – tehdään peruste pappien erottamiselle toisin kuin vaikka Raamatun tuomitsemasta homoilusta.

Britannian kansallispuolueen vastineen mukaan kirkko on siirtymässä yhä kauemmas hengellisestä tehtävästään kohti (vasemmistolaista) politiikkaa.

Lue myös: Kuinka kulttuurimarxismin henki täytti valtionkirkon

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tietoa Toimitus

Yksi kommenti

  1. Ei mahda kirkot olla kristittyjen hallussa.

    (1)(0)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*