- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Eliittien pedofilia: oikeusprosessi Epsteiniä vastaan pystyy toimimaan myös poliittisena aseena

Jäljempänä esitetyssä artikkelissa tarkastellaan hiljattain maailmaa kuohuttanutta pedofiiliskandaalia.  Ajoitettiinko Israel-lobbyn kautta Jeffrey Epsteinia kohtaan suunnatut oikeusprosessit aikaan, jolloin Yhdysvaltojen ja Iranin suhteet ovat räjähdysherkät? Tämä vaikuttaisi varsin todennäköiseltä siinä suhteessa, että myös Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump oli saanut haasteen 13-vuotiaan tytön raiskaamisesta, joka liittyi Epsteinin ”sosiaaliseen elämään”. Tässä tapauksessa Trump olisi täysin Israelin toiveita toteuttava instrumentti.

Artikkeli on modifioitu 21.7.2019

Jeffrey Epstein sai uudet syytteet pedofiliasta

Jeffrey Epstein syntyi juutalaiseen perheeseen [1]  New Yorkin Brooklyssä, tarkemmin sanoen Brooklyn Coney Island nimiselle niemelle. Epstein opiskeli nuorempana New Yorkin yliopiston matematiikan tiedekunnassa, mutta ei suorittanut tutkintoaan valmiiksi.

Epstein sai hiljattain New Yorkissa jälleen syytteet alaikäisiin tyttöihin [2]kohdistuneista seksuaalirikoksista. Kysymyksessä on pedofilia. Hän voi saada parhaimmillaan 45 vuoden vankeustuomion.

Epsteinin toimia on luonnehdittu ”seksuaaliseksi pyramidihuijaukseksi”. Mies kehitti itseään ruokkivan rikollisen menetelmän. Käytäntönä oli, että Epsteinin uhreiksi ajautuneet nuoret tytöt saatiin tuomaan luokseen lisää tyttöjä, mikä mahdollisti laajan verkoston alaikäisiä uhreja.

Osa uhreista oli köyhistä perheistä ja erittäin suojattomassa asemassa. Nuorimmat heistä olivat ainoastaan 14-vuotiaita. Epstein tiesi tyttöjen alaikäisyydestä, sillä osa heistä paljasti hänelle ikänsä.

Epsteinin toimintatapaa esitellään 14-sivuisessa syytekirjelmässä [3]. Hän kutsui tytöt kiinteistöihinsä New Yorkin Manhattanilla ja Floridan Palm Beachillä. Joskus hän soitti tytöille itse, joskus hänen alaisensa järjestivät tapaamiset.

Epsteinin puolustuksen mukaan asia kokonaisuudessaan on käsitelty jo runsas vuosikymmen sitten. Mutta syyttäjällä on kuitenkin olevan uutta näyttöä nykyisiin syytteisiin.

Jeffrey Epstein maksoi hyssyttelyrahaa mahdollisille oikeusjutun todistajille

Investointipankkiiri Jeffrey Epstein lähetti lahjontarahoja satojentuhansien dollareiden edestä ihmisille, jotka saattaisivat todistaa häntä vastaan mahdollisessa uudessa oikeusjutussa. Asiasta kertovat muiden muassa New York Times [4] ja Washington Post [5].

Miami Herald –lehti nosti viime vuoden lopulla julkisuuteen selvityksen, jonka mukaan Epstein selvisi vuonna 2008 alaikäisiin kohdistuneista seksuaalirikoksista syyteneuvottelulla ja 13 kuukauden vankeustuomiolla.

350 000 dollarin rahansiirrot

Amerikkalaismedian mukaan pari päivää Miami Heraldin paljastusten jälkeen Epstein siirsi 350 000 dollaria kahdelle lähipiirinsä ihmiselle, jotka voisivat päätyä todistajiksi mahdolliseen oikeusjuttuun.

Epsteiniltä rahansiirto oli virhe, sillä se tuli ilmi liittovaltion syyttäjien kirjelmästä, jonka seurauksena syyttäjät pystyivät perustelemaan, miksi syytettyä ei pitäisi vapauttaa takuita vastaan. Syyttäjät päättelivät rahansiirtojen todistavan sen, että Epstein saattaa pyrkiä vaikuttamaan todistajiin, mikäli hän odottaa oikeuden käyntiään vapaudessa.

Epstein siirsi ensin 100 000 dollaria henkilölle, joka oli ilmeisesti mukana kymmenen vuoden takaisissa syyteneuvotteluissa. Kahden päivän kuluttua hän lähetti 250 000 dollaria toiselle lähipiirinsä jäsenelle. Syytekirjelmän mukaan kyseinen henkilö oli työntekijä, joka auttoi Epsteinia seksikauppakuvioiden järjestelyissä.

Kohu aiheutti Yhdysvaltojen työministerin eron

Epsteinin vuosikymmenen takaisten rikosten uusi pulpahtaminen tietoisuuteen johti viime perjantaina Yhdysvaltain työministerin Alexander Acostan eroon tehtävästään. Acosta toimi aikoinaan liittovaltion syyttäjänä Floridassa, ja juuri hänen virastonsa sopi Epsteinin syytteiden lieventämisestä vuonna 2008. Epsteinin sopimus syyttäjän kanssa mahdollisti tälle pedofiilille vain 13 kuukauden vankeustuomion sekä liittovaltion syytteiden välttämisen.

Jeffrey Epstein ja Alexander Acosta.

Miksi Acosta lievensi Epsteinin syytöksiä? Vuonna 2008 Floridan syyttäjänvirasto oli valmistellut Epsteinia vastaan 53-sivuisen kanteen seksuaalirikoksista. Todisteita oli siis riittävästi, että Epstein olisi saanut kymmenien vuosien vankilatuomion. Syytteiden lieveneminen tarkoitti sinänsä jo laittomuutta. Suurella todennäköisyydellä kysymyksessä on ollut suurenluokan lahjonta, sillä Epstein oli hyvin varakas jo tuohon aikaan.

Pedofiili-Jeffrey Epsteinin elitistinen ystäväpiiri1

Liikemies Jeffrey Epsteinin laaja ystäväpiiri on ollut läheisessä sosiaalisessa yhteydessä häneen, joista osa on voinut tietää miehen saastaisista harrastuksista. Jeffrey Epstein läheisiä tuttavia olivat sekä esimerkiksi Donald Trump että Bill Clinton.

Epsteinin toiminta ajautui veitsenterälle 2000-luvun puolivälin jälkeen, kun nainen toisensa jälkeen ryhtyi penäämään oikeuksiaan syyttämällä häntä raiskauksista ja hyväksikäytöistä.

Joukossa oli paljon alaikäisiä. Naiset väittivät, että Epstein oli vienyt heitä asunnoilleen Manhattanilla, Floridan Palm Beachilla ja yksityissaarelleen sekä käyttänyt heitä hyväkseen, ja myös lainannut heitä kavereilleen. Saarella Epstein väitetysti järjesti seksibileitä.

Saarelle lennätettiin alaikäisiä tyttöjä ja Epsteinen kavereita, lentokoneella, jota mediassa kutsuttiin nimellä ”Lolita Express”. Yksityissaarta, jonne Epstein ystäviään lennätti, kutsuttiin ”Orgiasaareksi”. Saari sijaitsee Yhdysvaltojen Neitsytsaarilla Karibianmerellä.

Epsteinin kautta paljastuu yhteiskunnan huipulla olevien henkinen mädännäisyys. Tästä syystä pedofiili on kiusallinen hahmo monelle, sillä hänellä oli suhteita joka suuntaan. Yhdysvaltalaismediassa uutisoitiin jo vuosi sitten epäilyjä, että Trump käyttäisi Epsteinia Hillary Clintonia vastaan. Hillaryn mies Bill Clinton nimittäin lensi yhdysvaltalaismedian kaivamien lentotietojen mukaan Epsteinin koneella ainakin 26 kertaa. Yksi lennoista on suunnattu Afrikkaan ja kyydissä olivat Clintonin ohella näyttelijät Kevin Spacey ja Chris Tucker.

Samoin myös Trump oli käyttänyt tämän liikemiehen yksityiskonetta ja vieraillut hänen luonaan.

Trump pysyi kuitenkin hiljaa. Syynä oli, että hän oli itsekin läheinen tuttava Epsteinin kanssa.

– Olen tuntenut Jeffin 15 vuotta. Mahtava jätkä [6]. Hänen kanssaan on todella hauskaa. Sanotaan, että hän pitää kauniista naisista yhtä paljon kuin minä ja monet heistä ovat nuoremmasta päästä. Siitä ei ole epäilystäkään, että Jeffrey nauttii sosiaalisesta elämästään, Donald Trump sanoi New York Magazinen haastattelussa vuonna 2002.

Tähän Epsteinin ”sosiaaliseen elämään” liittyy myös nainen, joka vakuuttaa joutuneensa Trumpin raiskaamaksi 13-vuotiaana. Jane Doe jätti kesäkuussa haasteen, jota todistamaan ilmaantui Tiffany Doe. Edellä mainittuun raiskaukseen [7] liittyvät dokumentit [8] ovat yksityiskohdissaan karmaisevia.

Kuva vuodelta 2000: Donald Trump, Melania Knauss, Jeffrey Epstein ja Ghislaine Maxwell.

Huomion arvoista myös on, että vuonna 2004 Epsteinilta varastetussapienessä mustassa kirjassa oli 14 numeroa Trumpille ja hänen perheelleen, kuten tämän vielä tuolloin tulevalle vaimolle Melanialle. Bill Clintonille oli 21 numeroa ja sähköpostiosoitteita.

Kirja vilisee nimiä, jotka kaikki ovat tunnettuja, kuten liikemies David Rockefeller (kuollut 2017), Britannian prinssi Andrew, näyttelijät Alec Baldwin ja Ralph Fiennes, Israelin entinen pääministeri Ehud Barak, F1-tallipäällikkö Flavio Briatore, Britannian ex- pääministeri Tony Blair ja Elleon Guggenheim.

Luonnollisesti Epsteinin, 63:n ystäväpiiri harveni merkittävästi tuomion jälkeen. Muun muassa Trump katkaisi suhteet mieheen jo kymmenkunta vuotta sitten ja antoi hänelle porttikiellon Mar-A-Lago-klubilleen.  

Johtopäätöksiä

Kuten yllä todettiin Epsteinin ”sosiaaliseen elämään” liittyi nainen, joka on vakuuttanut joutuneensa Trumpin raiskaamaksi 13-vuotiaana. Jane Doe on jättänyt haasteen Trumpia vastaan.

Voidaan siis päätellä, että Trumpin mahdolliset yhteydet kyseiseen seksiskandaaliin saattaisi tarkoittaa sitä, että Israel-lobby ja Israel pystyisivät valjastamaan painostuskampanjan Trumpia vastaan, ja pakottaa tämän hyökkäämään Iraniin. Tätä johtopäätöstä voidaan perustella sillä, että uudet syytökset seksuaalirikoksista ja niiden oikeudellisista prosesseista Epsteinia vastaan ajoittuvat aikaan, jolloin Yhdysvaltojen ja Iranin suhteet ovat räjähdysherkät.

Trump on luonnollisesti pelkästään Israel-lobbyn työrukkanen, jota todistaa hänen yliäyräiden menevä Israelin nuoleskelu. Mikäli sionistiset uuskonservatiivit pystyvät vaikuttamaan siihen, että Donald Trumpin valitaan uudelleen vuoden 2020 Yhdysvaltojen presidentin vaaleissa, Trumpin kiristäminen voisi jatkua, Israelin tavoitteiden saavuttamiseksi. Luonnollisesti Yhdysvaltojen Iraniin hyökkäys voisi toteutua ennen kyseisiä vuoden 2020 vaaleja.

Vaikuttaa siltä, että Yhdysvaltoihin vaikuttava sionistinen eliitti (kuten Israel-lobby ja uuskonservatiivit) ajoittivat Epsteinia kohtaan suunnatut oikeusprosessit, painostaakseen seksiskandaaliin liittyviä tahoja, kuten esimerkiksi Donald Trumpia, intressiensä toteuttajaksi.

Markku Juutinen

Lähteet

1. Fox News, NY Post, Daily Beast, Vice News, Gawker, Newsweek

Informationcradle (11.7.2019). Jeffrey Epstein Bio, Age, Family, Wife, Rape, Sex Trafficking, Arrest, Charged and Net Worth. Saatavina: https://informationcradle.com/usa/jeffrey-epstein/ [1]

Ap New (10.7.2019). Trump defends Acosta but will look ‘closely’ at Epstein deal. Saatavina: https://www.apnews.com/10108839f8ad4aa2a9f8ae0fd71fcbb4 [2]

 COUNT ONE (Sex trafficking Conspiracy). https://www.justice.gov/usao-sdny/press-release/file/1180481/download [3]

The New York Times (12.7.2019). Saatavina: https://www.nytimes.com/2019/07/12/nyregion/epstein-witness-tampering.html?action=click&module=Top%20Stories&pgtype=Homepage [4]

Washington Post (12.7.2019). Epstein paid suspected conspirators which prosecutors suggest may have been to influence them. Saatavina:  https://www.washingtonpost.com/national-security/epstein-paid-suspected-co-conspirators-which-prosecutors-suggest-may-have-been-to-influence-them/2019/07/12/eebd5148-a4ed-11e9-b732-41a79c2551bf_story.html?utm_term=.58366d9afb69 [5]

Vox (7.7.2019). Billionaire Jeffrey Epstein arrested on sex trafficking charges. Saatavina: https://www.vox.com/2019/7/7/20685023/billionaire-jeffrey-epstein-arrested-minor-sex-trafficking-charges [6]

Declaration (20.6.2016). Complaint for rape sexual … Document 1. Saatavina: https://www.documentcloud.org/documents/2921127-Complaint.html [7]

Declaration (20.6.2016). Document 1-2. Saatavina: https://www.documentcloud.org/documents/2921129-Declaration-2.html [8]

Pieni Mustakirja. Saatavina: http://www.documentcloud.org/documents/1508273-jeffrey-epsteins-little-black-book-redacted.html [9]